Video: Amateurraket toont de kromming van de Aarde vanaf 90 km hoogte

Een geslaagde amateur raketlancering van een tweetrapsraketvlucht naar 293.488 voet (55,6 mijl/89,5 kilometer) boven onze wereldbol. 

Eindtijdnieuws.com
14 januari 2023

 

‘Amateur’ video: 56 mijl (90 km) boven planeet Aarde

Een interessante tweetraps amateur raketvlucht laat u verbazingwekkende videobeelden zien…

De raket heet MESOS

Let op hoe zij de E van MESOS schrijven als een omgekeerde 3.
‘MESOS is de afkorting voor Mesosphere (=111), omdat hij werd ontworpen om daar te vliegen. De mesosfeer is de derde laag van de aardatmosfeer, tussen 50-85 km boven het aardoppervlak.’

‘Het verbazingwekkende aan deze raket is, dat hij deze hoogte bereikte met minder dan 41.000 Ns aan totale impuls (volle O-klasse hoog vermogen raketmotor)! In staat om het equivalent van een blikje bier/energiedrank van 500 ml als lading mee te nemen, vloog deze raket met twee GoPro Hero 9’s met aangepaste rechtlijnige lenzen. Beide trappen zijn via parachutes teruggevonden en zijn herbruikbaar. Deze video gaat over de ontwikkeling en de lancering van deze recordbrekende raket. Ik hoop dat u ervan geniet!’, liet Kip Daugirdas het publiek weten.

Het MESOS team gebruikte twee camera’s met rechtlijnige lenzen:

 

56 Miles (90 km) Above Earth – Successful Amateur Rocket Launch

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Een ‘voorproefje om in de ruimte te komen’?

‘Ik hoop dat u geniet van de rit naar meer dan 89 kilometer, en een voorproefje krijgt van de reis om daar te komen!’ – Kip Daugirdas

Mechanisch architect van beroep

Deze schijnbaar onafhankelijke ‘amateur’ wordt trouwens aanbevolen, goedgekeurd en bevestigd op LinkedIn door GE Aerospace en de Aerospace Market, American Robotics, Impulse Space, door Major Media, hét multimediabedrijf met eindeloze opties, door AbbVie, een biofarmaceutisch bedrijf, dat vooroploopt in onderzoek naar innovatieve geneesmiddelen en zorgoplossingen… ik bedoel, dat zijn geen kleintjes!

Ontwerp ingenieur
Bovendien was Kip Daugirdas een ontwerp ingenieur in het verleden. Hij was toen betrokken bij de General Electric F414 Straalmotor, en de General Electric J85 Jet Engine, een kleine straalmotor.
Misschien toch niet zo onafhankelijk en amateuristisch als hij beweert te zijn? En waarom promoot hij al die Vrijmetselaarkanalen op zijn YouTube kanaal?

 

Zie ook:

Eric Dubay is a Thai Transvestite, New age, Straw Man, states bible is fiction, Flat Earth Psy op

YouTuber Israel Diego (ik ken zijn eigenlijke naam niet) maakt soms rake video’s. Jammer vind ik, dat hij soms laat blijken dat hij niet echt tegen kritiek en dergelijke kan.

Merk op, dat Eric Dubay wordt gepromoot door Infowars (Vrijmetselaarskanaal).

Gezien de nijpende situatie waarin we ons bevinden, is de vorm van de planeet irrelevant, maar men wil uw aandacht graag gefixeerd houden op de vorm van de aarde, in plaats van op de Schepper ervan. Desondanks gaat de ‘platte aarde leer’ gestaag door.

‘Er zijn heel veel ‘platte aarde’ aanhangers, en de heer Isaac Newton lijkt dit vreemde idee te hebben ondersteund. Newton was een Vrijmetselaar van de 33ste graad. En we weten dat dit betekent, namelijk, dat hij was ingewijd in de echte religie, en boze geesten en mogelijk ook Lucifer (satan) raadpleegde. Het is dus geen verrassing, dat er een hele WikipediA pagina is gewijd aan deze man met zijn occulte studies, omdat hij van Vrijmetselarij en het occultisme hield.’ – Altiyan Childs

 

Bron:

Frank’s World (=66) of Data Science & AI: 56 Miles (90 km) Above Earth – Successful Amateur Rocket Launch

You may also like