John Todd onthulde: De Rothschilds zijn geen mensen maar kinderen van Lucifer

Zij zijn de zonen en dochters van Lucifer in een menselijk lichaam, en ook zijn vrouw, en ga zo maar door. Verder, wat is hun doctrine in hoe de wereld begon?

Eindtijdnieuws.com
16 november 2022

 

Allereerst, wie is of was John Todd?

John Todd over omkoopcheques van de Illuminati…

Meestal begint een omkoopcheque bij 500.000 dollar, om je een idee te geven, en loopt op tot in de miljoenen. Maar dan hebben ze bijna al het geld van de wereld! Waarom zouden ze zich zorgen maken? Jij geeft een biljet van vijf dollar uit en je raakt in paniek. Want hoe een biljet van vijf dollar voor jou voelt, zo voelt een miljoen dollar voor hen. Dus geloof me, ze hebben de financiële kracht om het te doen!

Over handgeschreven religieuze doctrines van de Illuminati

Het vijfde boek (of brief?) was totaal anders. Het is erg dik, ongeveer 30 pagina’s, en het werd met de hand geschreven. Nu, volgens de wetten van hekserij, wanneer iets religieus is, moet het worden geschreven in een speciale inkt met een doop pen. En de persoon die schrijft, hij moet het in zijn eigen handschrift opschrijven. Het wordt niet gedicteerd, het wordt niet uitgetypt, en niemand schrijft het voor je op.

Wat de Illuminati betreft, de Rothschilds zijn geen mensen!

Ze zijn niet alleen de rijkste familie ter wereld, het zijn ‘goden’ in menselijke lichamen. Min of meer de vervalsing van wat Jezus Christus was, toen Hij op aarde was. Zij zijn de zonen en dochters van Lucifer in het menselijk lichaam, en zijn vrouw, enzovoorts.

Dus de Raad, waar ik in zat, is het privé priesterschap van die ‘goden’

En wanneer die ‘goden’ praten, dan luisteren de priesters en de priesteressen! Daarna vertellen zij het aan politieke mensen. Dat is waarom een handjevol heksen zoveel macht heeft over zoveel politieke mensen! Omdat ze simpelweg als een taperecorder zijn voor enkele zeer machtige mensen, die door iedereen als ‘heilig’ en als ‘goden’ worden beschouwd.

Het is alsof de ‘goden’ hun eigen privé boodschap stuurden…

Dus we openden deze boodschap in het handschrift van Philip Rothschild, en het zou hetzelfde zijn geweest als dat ‘de goden’ hun eigen privé boodschap stuurden. Dus we openden het. Dr. Buckland begon het te lezen. Het is een grafiek. Een vriend van mij, Dr. Tom Berry, heeft die grafiek in een boek van 30 pagina’s gezet, en we zijn het nu aan het proeflezen. Dr. Stewart Krain (Krein?) gaat het publiceren, en we hopen het binnen ongeveer drie maanden in de handen van Christenen te hebben.

Het is een stap voor stap plan

Beginnend in 1973, de eerste dag van het jaar, tot het einde van de jaren ’80, om de wereld over te nemen door de Verenigde Staten over te nemen. En voordat je denkt dat dat onmogelijk is, ik heb het nieuws van de afgelopen vijf en een half jaar bekeken. Ze liggen niet alleen op schema, ze liggen een jaar vóór op schema.

Toen ik dit de mensen 5 jaar geleden vertelde, dachten ze dat ik gek was…

zoals veel mensen ook nu denken – toen ik hen vertelde, dat we zogenaamd ‘geen brandstof’ zouden hebben, hoewel we die wel zouden hebben, en dat de benzineprijzen torenhoog zouden worden! Ik vertelde zelfs een gek verhaal dat de boeren zouden gaan staken, en de kolenmijnen zouden sluiten. Wel, ik vraag me af waar ik zo’n krankzinnig idee vandaan heb, en dat zei ik vijf jaar geleden. Alleen, toen ik in die tijd aan de oostkust was, lachte niemand, omdat ze minder elektriciteit kregen en de mensen maar 20 uur per week werkten, omdat er geen kolen waren.

Maar ik stopte met lachen toen ik de zesde brief las

Dus toen ik dit plan gelezen had, dacht ik, ‘Mmh, deze mensen zijn echt gek, weet je, gekker en gekker!’
De zesde brief was echter ook in het handschrift van Philip Rothschild geschreven. Nu, voordat ik je hierover vertel, wil ik iets zeggen:

Wat is hun doctrine: de valse leer in hoe de wereld begon?

De leer van de Mormonen en die van de heksen zijn bijna identiek ‘in hoe de wereld begon’:
Volgens de heksen koos Lucifer zijn zoon en zijn dochter, die getrouwd waren, om naar de wereld te komen, en de rest van zijn kinderen hierheen te leiden. Geloof het of niet, ze zouden geland zijn met een vliegende schotel! En ze landden hier. En de mens was gewoon min of meer in de veronderstelling, dat ze gevormd zijn uit apen, en ze huwden met mensen… Nu, de oorspronkelijke mensen waren de heksen die arriveerden; en hun kinderen werden de heksen. En degenen met wie zij niet trouwden, werden de stervelingen. Als je je de heks herinnert, herinner je je misschien de leer van heksen en stervelingen. Nu, dat lijkt misschien een beetje gek voor je, maar ze geloven er vast in! En ze geloven ook dat Adam, die de mogelijkheid had om terug te keren in andere levens, – zoals ieder ander wel deed – dat niet deed! Omdat, toen de slechtheid van de mens zich in de Hof van Eden vestigde, de Hof ook slecht werd en er geen erfzonde is, volgens de heksen. En Lucifer heeft gepland om samen met zijn kinderen op deze wereld te komen wonen, maar hij kon dat niet, vanwege al de slechtheid van de mensen. En als ze dat zeggen, heb ik soms het gevoel dat ze daar soms ‘Christenen’ wilden schrijven, zoals de doctrine gaat.
Adam zou echter terugkomen om vrede in de wereld te brengen, en om het te ontdoen van vervuiling, zodat zijn vader terug zou kunnen komen. Dus dat is hun leer.

 

Video kanalen en duidelijke afbeeldingen van John Todd worden van het internet geschrapt, plus hij werd en wordt ook nu nog steeds in diskrediet gebracht. Hij heeft echter ontzettend veel aan het licht weten te brengen, en velen de ogen geopend, maar doe altijd ook je eigen huiswerk. Test alles!

 

Bron:

John Todd

You may also like