Wat wordt het weer deze zomer? Voorspellingen van ‘weerman’ Geri komen al maanden uit

Een weerliefhebber uit Koekelare, die al het hele jaar het weer juist voorspelt. ‘Weerman’ Geri Haerynck doet zijn geheim gedeeltelijk uit de doeken; het wordt een natte zomer.

Eindtijdnieuws.com
12 mei 2023

 

Geri Haerynck (82) uit Koekelare voorspelt het weer één keer, meteen voor het hele jaar:
“Ik noem mezelf geen weerman, eerder een weerliefhebber.”

“Ik maak mijn voorspellingen al sinds de jaren ‘60 en die zijn heel vaak juist”, zegt Geri trots. “Want als ze altijd verkeerd waren, zou ik niet zo’n succes hebben, hey!”

Waarom baseert Geri zijn voorspellingen op twee belangrijke rituele dagen van het Katholicisme?

Hoe hij dat nu precies doet, blijft de grote vraag. Maar op de vraag hoe Geri uit Koekelare het weer voor zo’n lange periode voorspelt, antwoordt hij simpel: “Er zijn twee [voor Geri] belangrijke dagen in het jaar waarop ik mij baseer voor de voorspellingen: Kerstmis en Driekoningen. Ik kijk wat voor weer het is op die dagen, en aan de hand van mijn archief bereken ik dan het weer voor de rest van het jaar”.

Wat is Geri’s truc?

De truc om het weer te voorspellen, leerde Geri van zijn grootmoeder, zegt hij. “Als klein jongetje sliep ik tijdens de wintermaanden bij haar in de week. Ze woonde in de buurt van de school, en zo hoefden we niet door de kou te wandelen. Ze stond ’s nachts soms door het raam te kijken, en kon toen zeggen wat voor weer we de dag erna zouden krijgen”.

Natte zomer 2023

Wat zeggen de voorspellingen voor de komende maanden? “In mei gaat het warmer worden, en juni wordt een zomermaand.” En de zomer zelf?

“Het wordt een natte zomer. We krijgen daarom niet alle dagen regen, maar toch. De helft van juli wordt slecht. En in augustus krijgt het oosten van het land anderhalve of twee weken slecht weer. Geen droge zomer zoals vorig jaar dus.”

 

En misschien de belangrijkste vraag voor de wereldse ziel: wat met kerst?

“We krijgen helaas geen witte Kerstmis.” Al scheelde dat volgens Geri in 2021 niet veel. “Ik had toen een witte kerst voorspeld, en het heeft toen gesneeuwd, maar in Nederland, tot op zo’n 20 kilometer van de Belgische grens.”

Dat voorspellen doet Gerie uit Koekelare al sinds 1974

Geri maakt die voorspelling op, week voor week. Het weer voorspellen is geen nattevingerwerk voor hem! Elke dag noteert Geri heel zorgvuldig alles wat met het weer te maken heeft: van de kleur van de hemel en de windkracht, tot het aantal gevallen liters regen en de uren zon. En die statistieken gebruikt hij voor zijn voorspelling. Maar het is ook aangeboren talent, zegt hij zelf in de Vlaamse media. Er is aandacht voor Geri, omdat hij dit koude en natte voorjaar al op Driekoningen voorspeld had, wat in België en Nederland meestal op 6 januari valt… voor Luciferianen ieder geval een zeer belangrijke datum.

Het blijft een geheim
Maakt Gerie uit Koekelare hierbij extra gebruik van occulte, paranormale krachten of gaven? Is hij in contact met de Vrijmetselarij? Is Gerie zelf een Vrijmetselaar of Luciferiaan of ….? Heeft hij connecties met de dichtstbijzijnde HAARP locatie die hun planning maken? God weet het.

“Ik kan je niet alles prijsgeven”, zegt Geri, “maar op Driekoningen zie ik alles wat ik moet weten voor het daaropvolgende jaar.”

 

Driekwart van zijn voorspellingen komt uit

“Maar 75 procent is niet slecht toch? Als je hoort en ziet hoeveel de weermannen en -vrouwen er op radio en televisie er naast zitten… Zij veranderen soms drie keer per dag hun weerbericht! Ik doe één voorspelling voor het hele jaar!”

Hij geeft zijn voorspellingen maar mondjesmaat vrij

Wat heeft deze man te verbergen? Maar voor de komende maanden wil hij ons wel laten weten wat het weer gaat worden. Juni wordt dus zonnig, en het weer in juli en augustus in het Oosten van België (en wellicht ook grote delen van Nederland) slechter. Deze maand mei maakt het voorjaar in ieder geval al extreem nat voor de tijd van het jaar, terwijl we vorig jaar maart al van de warme zon konden genieten en vitamine D3 opnemen.

Let ook eens op de Vrijmetselaarssymboliek aan de wand achter Gerie uit Koekelare, en op Gerie’s uitstraling, met name zijn ogen.

 

Bronnen:

Driekoningen: een occult Katholiek ritueel feest!

HAARP locaties

Het weer van deze zomer? Voorspellingen van “weerman” Geri (82) komen al maanden uit

Geri uit Koekelare voorspelt het weer voor een heel jaar: “Ik ben geen weerman, wel een weerliefhebber”

You may also like