Harari: ‘Mensen zullen biometrische sensoren dragen en constant gemonitord worden door overheid, Facebook, Google’…

Topadviseur van het WEF informeert het publiek over de komende sensoren, uitgelicht in dit artikel, zodat elke beweging en lichamelijke functie ‘constant kan worden gecontroleerd’ door de overheden en Big Tech.

Eindtijdnieuws.com
27 augustus 2022

 

Deze opmerkingen zijn slechts de recentste van de beroemde World Economic Forum adviseur, die ons serieus de wenkbrauwen doen fronsen! Hij steunde immers ook genocide op mensen, en beschreef ze als ‘dieren’ en ‘nutteloze eters’, en ‘wat te doen met deze nutteloze eters’?

Onlangs verklaarde hij ook publiekelijk, dat de mondiale elite [waar hij overigens zelf deel van uitmaakt] ‘niet de overgrote meerderheid van de bevolking nodig heeft’ om zelfs maar te leven. Hij bespotte de mensheid als ‘onintelligent’ en ‘waardeloos’! Bij een andere gelegenheid dacht dezelfde man na over hoe je ‘nutteloze mensen’ bezig kunt houden, nadat ze zijn vervangen door AI, hetgeen suggereert dat ze worden onderdrukt met drugs en videogames, onder andere.

In 2019 beweerde Harari reeds het volgende:

“En niemand had genoeg rekenkracht en data om miljoenen mensen te hacken. Noch de Gestapo, noch de KGB konden het! Maar binnenkort zullen tenminste enkele bedrijven en regeringen in staat zijn om systematisch alle mensen te hacken”, eraan toevoegend: “Wij mensen zouden moeten wennen aan het idee dat we niet langer mysterieuze zielen zijn. We zijn nu hackbare dieren. Het hele idee dat mensen deze ‘ziel’ of ‘geest’ hebben, en niemand weet wat er binnenin hen gebeurt… en ze hebben een vrije wil… dat is voorbij.”

Ja, Yuval Noah Harari is bekend geworden om zijn, zeg maar gerust, zeer anti-menselijke houding! En onder leiding van Klaus Schwab, de zoon van een grote industrieel uit het Derde Rijk, promoot het WEF in het openbaar hun ‘politieke’ kandidaten om dit Orwelliaanse beleid te bevorderen.

“Zeer spoedig zullen mensen rondlopen met biometrische sensoren op of zelfs in hun lichaam, en zullen zij Google, of Facebook, of de Chinese regering, of wie dan ook, in staat stellen om constant te controleren wat er in hun lichaam gebeurt”, zei Harari in een recent interview.

 

Harari’s streven naar biometrische sensoren, die worden gemonitord door linkse wereldwijde regeringen [Nee, de zogenaamde linkse en rechtse, of zelfs Chinese regeringen dienen allemaal hetzelfde NWO doel!], en Big Tech bedrijven, weerspiegelt andere uitspraken, die hij door de jaren heen heeft gedaan.

Reeds in 2020 riep Harari op tot een ‘wereldwijd plan’, met betrekking tot het universeel dragen van biometrische sensoren, handig gebruikmakend van het zogenaamde Convid virus als katalysator. Hij verwierp de zorgen met betrekking tot privacy en andere fundamentele mensenrechten, die zouden worden verpletterd door zijn 24-uurs biometrische surveillanceplan. Hij schreef zelfs, dat mensen gewoon ‘de wetenschap moeten vertrouwen, de openbare autoriteiten moeten vertrouwen, en de media moeten vertrouwen’, en beweerde dat ‘politici’, die hun aanhangers hebben aangemoedigd dit niet te doen, ‘autoritairen’ zijn.

Hoewel de uitspraken van Harari ernstig de wenkbrauwen deden fronsen, terwijl ze online de ronde deden, is hij verre van uniek of alleen in zijn tirannieke en anti-menselijke standpunten op het World Economic Forum.

 

Over sensoren gesproken…

New Ager en gecontroleerde oppositie, en mogelijk Illuminati dochter, Celeste Solum, voorzegde ruim anderhalf jaar geleden al, dat ‘één van de dingen die ze ook echt gaan gebruiken, het magische grafeen materiaal is. Grafeen verbindt zich met kunstmatige intelligentie – maakt niet uit waar het in zit! Dus AI zal de mensheid binden met de hulp van dit magische grafeen materiaal.
En wat is het? Wat doet het? Wat is het gevaar hiervan, waar niemand ooit over praat?
Het wordt een PNT genoemd, een Positieve Navigatie en Timing voor nauwkeurig richten en doden, dat GPS vervangt. Dit kill-systeem is dus gebaseerd op je persoonlijke genoom: je totale erfelijke aanleg. Wanneer je bent getest [onder andere], of wanneer je het v@ccin toegediend hebt gekregen, kan dit kill-systeem je rechtstreeks aanvallen… en je dus doden! Grafeen plasmonics en devices, zoals slimme contactlenzen, laten tegen 2025 nieuwe grenzen van computergebruik, navigatie, communicatie, nanosensoren, en mens-machine interacties in apparaten toe. Een nanosensor verzamelt en verzendt informatie over gegevens op nanoschaal.
Veel hiervan was bedoeld voor 2030, maar nu zijn ze al opgeschoven naar 2025!’

Verder wist Celeste precies te vertellen waar de Illuminati mee bezig was en is:
‘Sensor ‘zwermen’… Denk hierbij o.a. aan Smart dust. U heeft me ooit horen praten over de nano-tag, die overal op wordt geplaatst. Deze tags (zwermen van sensoren) zijn overal! Ze zijn bedoeld voor identificatie en statusinformatie. Dat moet u weten. Ze zweven in de lucht, ze worden gecombineerd met [andere] sensoren, communicaties, en ze hebben hun eigen stroomvoorziening. En ja, deze sensoren kunnen ook op insecten zitten.
Smart Dust: De FDA (Food and Drug Administration) gaat interne menselijke smart dust bewakingsapparatuur goedkeuren, wat een signaal is dat dit nieuwe product massaal in de markt zal worden gezet binnen de komende acht jaar.
Penn State’s College of Earth and Mineral Science definieert smart dust als: ‘kleine computers, die zijn ontworpen om samen te functioneren als een draadloos sensornetwerk’. Met andere woorden: je bent je eigen gsm of mobiele apparaat!’

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=sensor

 

Bronnen:

NationalFile (= 55, and supported by Masonic InfoWars): ‘Top WEF Advisor Says Humans Will Wear ‘Biometric Sensors,’ be ‘Constantly Monitored’ by Chinese Government, Facebook, Google’

Breaking news: Celeste Solum over wat er in het virus en het Gates vaccin zit (VOLLEDIGE TEKST)

You may also like