Hoe manipuleer je de pers en het volk: Ontmaskering van een Pandemie!

Ab Osterhaus organiseerde reeds op 22 januari 2019 een ‘Cursus Pandemie Marketing’ met Marc van Ranst. De naam van het event was ‘Communication & Public Engagement’. Het vond plaats uit hoofde van ESWI, de belangenorganisatie ter bevordering van de vaccinatie bereidheid van burgers, onder leiding van Ab Osterhaus.

Op deze conferentie is Marc van Ranst (de Belgische Jaap van Dissel) de gastspreker, die met humor en flair de Mexicaanse Griep tot voorbeeld stelt van zijn grote succes. Immers, België bereikte in die ‘pandemie’, die later een milde griep bleek te zijn, de hoogste vaccinatiegraad in Europa! En daar is Van Ranst trots op. Hij vertelt aan een zaal vol internationale college dan ook triomfantelijk, hoe hij dat deed en deelt de kneepjes van het vak.

Hoe manipuleer je de pers?

En hoe manipuleer je het volk, en kun je ze in angst gijzelen, zodat ze doen wat jij wilt dat ze zullen doen? Zich laten vaccineren!

Docsfair maakte er een fascinerende analyse van met de mini documentaire ‘Framing a Pandemic’.
Flavio Pasquino interviewde de producent, Jean Jacques van Bemmel, en hoofdrolspeler Dick van den Berg, de ‘Framing Specialist’. Na een kort voorgesprek wordt de docu getoond. Daarna wordt er nog goed na gesproken over wat we nu eigenlijk hebben gezien. Het kan voor sommigen schokkend zijn:

 

DOCU: Ab Osterhaus gaf ‘Cursus Pandemie Marketing’ met Marc van Ranst!

 

De liegende viroloog: de Corona complotten van Marc van Ranst

De richtlijnen van een meesterleugenaar, Marc van Bornem, niet van Ranst. En dat blijkt niet de enige leugen om bestwil te zijn van deze gevierde viroloog. Maar Mark van Ranst heeft de oplossing gevonden voor Marc van Ranst: ‘Omdat ik geen leugens wil verspreiden met mijn familienaam, woon ik al mijn hele leven in Ranst’.

Doel van het constante angst zaaien bij de bevolking

De elite en de overheid, de marionetten, hopen op deze manier zoveel mogelijk vaccinaties aan de man te brengen. Marc van Ranst presenteerde een plan van aanpak, een gids voor het geval er een pandemie zou komen, compleet met speciale instructies hoe je de pers moet manipuleren, om zo een hoge vaccinatiegraad te behalen. En als dat niet goed genoeg werkt, dan ga je toch over op censuur!?

Vele doden door vaccinaties

Natuurlijk zullen er door de vele vaccinaties wereldwijd vele doden vallen, in de meeste gevallen niet door COVID zelf. En uiteraard zal ook deze keer COVID als doodsoorzaak nummer 1 worden aangewezen. Het haat zaaien tegen de niet-gevaccineerden zal toenemen. Zoveel mogelijk angst zaaien is het beleid geworden van overheden en mainstream media!
Zelfs artsen durven hun mond niet te openen, op enkelen na. Gelukkig zijn er wereldwijd duizenden artsen die dit nog wel doen.

Met de beste bedoelingen?

Persoonlijk geloof ik dat Mark Rutte en ook een Hugo de Jonge heel erg goed weten waar zij mee bezig zijn. Onderschat hen niet. Hun motief is echt geen angst, en al helemaal niet goede bedoelingen; maar zij zaaien doelbewust angst, aangestuurd door de elite.

 

WATCH: Dr. Breggin: Entire COVID Threat Has Been Exaggerated

 

You may also like