Hier komen de klimaat lockdowns… CONVID lockdowns veranderen in klimaat lockdowns

Een ‘proef’, die in Groot-Brittannië zal worden gelanceerd per 1 januari 2024! Tests beginnen met deze ‘15-minute city’, een concept bedoeld voor bijna alle steden, wereldwijd.

Eindtijdnieuws.com
9 december 2022

 

Op YouTube waarschuwde men enkele weken geleden al met de leus:

‘Klimaatgevangenissen voor altijd’

… en natuurlijk zonder enige censuur. De ‘15-minuten stad’ is een sleutelbegrip in Agenda 2030. En klimaatverandering en milieu zijn de woorden, die worden gebruikt om te rechtvaardigen wat eigenlijk een afgesloten ruimte is, waaruit u en ik met de auto niet meer weg mag. Zie het als een soort gevangenis. En dat is nog maar het begin, voorspellen deze Vrijmetselaars!

Opvallend is dat meerdere alternatieve nieuws websites, gerund door dezelfde club, dit nieuwsartikel tegelijkertijd oppakten, waar men zo’n 2 jaar geleden ook al over sprak: de ’15-minute city’.

En dit is hoe zij het aan ons op een uiterst rooskleurige wijze verkopen of zullen gaan verkopen, een video van een jaar geleden:

 

15-minute cities: a new environmental vision

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Goedgekeurde plannen!

Zoals voorzegd en gevreesd, ‘evolueren’ CONVID lockdowns in Klimaat lockdowns, met een proef die in Groot-Brittannië zal worden gelanceerd. Ja, Oxfordshire County Council heeft plannen om inwoners effectief op te sluiten in één van de zes zones, nu goedgekeurd, vanwege de zogenaamde ‘global warming’.

Elektronische hekken

De laatste stap in de ’15-minuten stad’-agenda is het plaatsen van elektronische hekken op belangrijke wegen in en uit de stad, waardoor bewoners worden beperkt tot hun eigen buurt.
U leest het goed! Volgens het nieuwe plan zullen elektronische poorten of hekken worden geplaatst. Als een bewoner zijn zone wil verlaten, heeft hij eerst toestemming nodig van de Raad, die mag beslissen wie vrijheid verdient en wie niet.

Slimme camera’s in de stad

Wie op zoek is naar vrijheid, moet eerst zijn voertuiggegevens registreren bij de gemeente, die vervolgens zijn bewegingen volgt via slimme camera’s in de stad. Als u hiervoor in aanmerking komt – want de controlerende elite beslist hierover – mag u uw zone maximaal 100 dagen per jaar verlaten. Oh, en voor huishoudens met twee auto’s worden beide voertuigen als één geteld, wat betekent dat men de ritten moet verdelen. Dus de auto mag onder bepaalde voorwaarden voortaan alleen worden gebruikt buiten die 15 minuten; daarbinnen mag men wandelen of fietsen, en wellicht nog iets meer.

Een reischef van de provincieraad heeft erop aangedrongen dat het controversiële plan doorgaat, of mensen het nu leuk vinden of niet!
Mensen kunnen een vergunning aanvragen, om door de filters (de elektronische, isolerende poorten) naar andere buren verderop te rijden, zei de chef, maar hij herhaalde, dat dit maar maximaal 100 dagen per jaar mogelijk is.

Deze ‘klimaat lockdowns’ gaan over controle

Voor degenen, die dat nu nog niet zien of kunnen begrijpen, zet u schrap voor de boeien en de strakke strop om uw nek, want dit komt eraan en is onvermijdelijk, zo zeggen zij. En, ‘U zult gehoorzamen – voor een maaltijd, voor warmte, voor een dak boven uw hoofd – u zult gehoorzamen’, tja, want anders heb je een boete aan je laars.

Niet alleen in Oxford, maar wereldwijd!

Vergis u niet, de 15-minuten stad is niet alleen voor Oxford bedoeld, maar duikt op in Brisbane, Melbourne, Barcelona, Parijs, Portland en Buenos Aires. Dit concept zal echter in de meeste steden in de VS en Europa worden toegepast, is de bedoeling. ‘En het is mogelijk nog maar de eerste van diverse nieuwe concepten’, waarschuwt een van hen, met een YouTube kanaal van ruim een half miljoen abonnees! Kristalhelder, nietwaar?

 

Andere opmerkelijke headlines deze week waren:

Vrijmetselaars weten al en waarschuwen hiervoor: ‘Uw Digitale Gevangenis is zo goed als gebouwd; het zal de laatste Lockdown zijn’

En een andere YouTuber Vrijmetselaar met meer dan 500K views: ‘Walmart CEO waarschuwt voor winkelsluitingen, omdat de VS een diepe donkere winter ingaat’

DALENDE TEMPERATUREN TESTEN FRANS ELEKTRICITEITSNET; MACRON, “GEEN PANIEK”
Sneeuw en dalende temperaturen trokken maandag over een groot deel van Frankrijk.

VS SNEEUWPAK OP HISTORISCH HOGE NIVEAUS
Afgaande op de sneeuwtotalen, zou je denken dat het midden in de winter was in de VS – skigebieden zien de winter met de meeste sneeuw in decennia, met in het bijzonder het sneeuwpakket in het westen, gemiddeld twee keer zoveel als de seizoensnorm!

‘VOELT ALS ANTARCTICA’ IN ALBERTA
In delen van Canada, namelijk Alberta en Saskatchewan, worden deze week gevaarlijk koude temperaturen voorspeld, aangezien de polaire draaikolk de polaire lucht naar het zuiden drijft, en het kwik naar Antarctische niveaus stort, aldus The Weather Network.

 

Bronnen:

Website run by Freemasons: ‘Climate Lockdowns And The “15 Minute City”’

Climate Lockdowns Are Here; Plunging Temperatures Tests French Power Grid: Macron, “Don’t Panic”; U.S. Snowpack At Historically High Levels; “Feels Like Antarctica” In Alberta

You may also like