Breaking news Zuid-Afrika: Volledige maatschappelijke instorting | Relschoppers doodgeschoten door gewapende burgers

Video’s tonen zwervende en stelende bendes, die bedrijven en winkels in de stad Durban o.a. verwoesten, plunderen en platbranden, na terugtrekking van de politie.

Burgers nemen het recht in eigen handen, omdat de politie het laat afweten en zich teruggetrokken heeft in gepantserde wagens. Relschoppers worden geslagen in de straten door burgers, en sommigen doodgeschoten.

‘Controle kwijt’

Zuid-Afrika bevindt zich middenin een totale maatschappelijke ineenstorting. De regering heeft aangekondigd, dat ze ‘de controle kwijt is’. Gewapende burgers schieten met granaten en wapens op relschoppers, nemen sommigen gevangen en slaan hen met de zweep op straat.

Razende groep relschoppers

Durban, Zuid-Afrika verkeert vandaag in een enorme chaos, terwijl tienduizenden zijn losgebarsten om te rellen, te plunderen, in te breken en branden te stichting. Het begon aanvankelijk als een protest tegen ‘Bevrijd Zuma!’, zegt men. De ex-president Jacob Zuma is veroordeeld tot 15 maanden gevangenisstraf wegens minachting van de rechtbank.

Bekijk de talloze schokkende video’s hier.

Groepen gewapende burgers moeten het vuur openen op razende groepen relschoppers, en schieten ze in feite op straat neer! Hele winkelcentra zijn en worden nog steeds geplunderd. De wilde barbaren zijn zó brutaal dat ze zelfs vorkheftrucks stelen om meer te kunnen stelen dan ze kunnen dragen.
Gewapende burgergroepen gooien brandbommen naar plunderaars, wiens voertuigen ladingen geplunderde goederen laten zien.

Verspreiding naar andere steden, zoals Johannesburg

Plunderaars die gevangen worden genomen, worden letterlijk op straat gesleept! In woonwijken worden plunderaars tot bloedens toe geslagen met knuppels.
Er is bijna overal totale chaos, en dit alles barstte binnen twee uur los. Het wordt met het uur exponentieel erger en verspreidt zich naar andere steden.

Update 12 juli: Zuid-Afrika roept leger op om de orde proberen te herstellen

Want de rellen zijn zo erg, dat de politie in gepantserde voertuigen zich eigenlijk wel moest terugtrekken. Later begon ook de politie het vuur te openen tegen de relschoppers met levende munitie, met behulp van geweren. De enige winkel in Jabulani Mall, die ze niet hebben geplunderd, is een… boekenwinkel.

Meer winkelcentra worden geplunderd

Maar de relbeesten plunderen de opslagruimten van mensen, alles stelend wat ze maar kunnen.
Eén van hen plundert een winkel, en stapt in zijn vluchtauto… een Mercedes-Benz. Nog meer winkelcentra worden geplunderd. Terwijl de zon ondergaat, gaat het plunderen gewoon door. Hele buurten worden verwoest, en de plunderingen gaan door tot diep in de nacht.

Blanke mensen worden opgejaagd en gedood in de straten!
Blanke vrouwen worden verkracht door moordende bendes…
Dit is waanzin ten top!

 

South Africa: Troops deployed on the streets of Johannesburg

Of bekijk de video hier.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Soldaten zijn nu ingezet in de straten van Johannesburg om te proberen de wijdverbreide plunderingen en rellen in te dammen. Armoede en economische ongelijkheid, veroorzaakt door de COVID-plandemie is echter ook een factor in deze totale chaos!

 

Bron:

BREAKING NEWS: COMPLETE SOCIETAL COLLAPSE IN SOUTH AFRICA – RIOTERS BEING SHOT DEAD BY ARMED CITIZENS AFTER POLICE PULL-BACK

You may also like