Vrijmetselaars voorspellen: ‘Maak je klaar voor een angstaanjagende storing van onze voedselsystemen’

‘Prepare for the starvation’ luidt de grote krantenkop van de Epic Economist, een Luciferiaans YouTube kanaal, vertaald: ‘Bereid je voor op de uithongering’.

Eindtijdnieuws.com
8 maart 2022

 

De YouTube banner van Epic Economist zegt veel…

De zware, daverende stem van de spreker straalt trots, arrogantie en bangmakerij uit; hij staat boven de massa met zijn denigrerende ondertoon.
De ‘Battlefield America 2022-2024’ banner laat ook het een en ander zien, zoals de geliefde cijfers 3, 333, ofwel 3 maal de 3 strepen die de letter e vormen. De letter a stelt hier mogelijk de driehoek voor.
Deze mensen bespelen duidelijk twee kanten, zijn pro-Trump en zeker niet vóór ons. Omdat ze twee kanten dienen en een agenda hebben, zijn ze ook op de hoogte van de plannen van de satanische elite alsof het profeten zijn. Ze gedijen op de angst van de grote massa, letterlijk en figuurlijk.
Censuur ontbreekt hier geheel, zoals u ziet, en in deze broederschap werkt iedereen nauw samen.

Soms hoef ik alleen maar de titel van een dergelijke video te lezen, en weet ik voldoende. En heel soms beluister ik ook de inhoud ervan, maar mensen op deze manier bang maken is niet echt mensen voorbereiden. Bovendien wordt er altijd enige misinformatie aan het verhaal toegevoegd, om u en mij voor te bereiden op de Nieuwe Wereldorde, om u nog steeds te doen geloven dat politiek geen spel van de globalisten is, en om haat en opstand op te wekken tegen uw naasten en andere naties. Kortom, totale chaos, en vervolgens orde uit diezelfde chaos.

 

door Epic Economist

De totale ineenstorting van onze voedsel- en energiesystemen is gevaarlijk dichtbij…

‘En het is veilig om te zeggen, dat als dat eenmaal gebeurt, de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn. Helaas hebben de meeste mensen geen idee van de uitdagingen, waar we de komende weken en maanden mee te maken zullen krijgen. Veel Amerikanen denken nog steeds dat hun leven als ‘normaal’ door zal gaan, omdat de conflicten, die onlangs zijn losgebarsten, zich aan de andere kant van de aardbol bevinden. Ze hebben geen idee hoeveel hun leven zal worden beïnvloed door de verstoringen, die door deze tragische gebeurtenis worden veroorzaakt.

We moeten niet vergeten dat de wereld al te maken had met de ergste voedselcrisis in de moderne geschiedenis. De voedselvoorraden worden nog steeds elke maand krapper en krapper. Om het nog erger te maken, zijn de conflictlanden grote exporteurs van granen en oliën. En natuurlijk gaat het escalerende conflict daar verandering in brengen. Dit is het begin van een angstaanjagende ineenstorting van onze voedsel- en energiesystemen, en dat zal elke man, vrouw en kind op de hele planeet treffen.

Aangezien beide landen ’s werelds grootste producenten zijn van verschillende soorten granen en plantaardige oliën, stuwt de agressie de voedselprijzen omhoog. En in de VS zal die piek bijzonder scherp zijn. Volgens Kelly Goughary, de senior onderzoeksanalist bij Gro-Intelligence, een landbouwdata platform, zijn de landen samen gewoonlijk goed voor 29 procent van alle tarwe-export, en 75 procent van de wereldwijde export van zonnebloemolie. Dus als de export van de twee landen wordt verminderd, of volledig wordt stopgezet, hoe gaat de rest van de planeet die output dan vervangen? Heeft u er ooit over nagedacht, wat er gaat gebeuren als de wereld geconfronteerd wordt met een enorm tekort aan granen?

Bovendien waarschuwde Robb MacKie, president van de American Bakers Association, dat consumenten stijgende prijzen zullen gaan zien in alles waar graan in zit, omdat de graanmarkten ‘allemaal met elkaar verbonden zijn’. In wezen betekent dit, dat we veel hogere prijzen gaan betalen voor onder meer brood, bier, granen en veevoer, wat een impact zal hebben op producten ter waarde van miljarden dollars. “In een situatie waarin de hele toeleveringsketen al onder druk staat, als (het conflict) langer dan een paar weken aanhoudt, zullen de voedselprijzen uit de hand lopen”, voorspelde hij.

Aan de andere kant veroorzaakt de wereldwijde energiecrisis ook enkele alarmerende verstoringen op de markt. In een poging de effecten van de energiecrisis, waarmee Europa wordt geconfronteerd, te verzachten, exporteert de VS grote hoeveelheden vloeibaar aardgas. De kosten daarvoor zijn echter zeer hoog. En aangezien ons binnenlandse aanbod van aardgas kleiner wordt, zijn de prijzen in de VS momenteel 60% hoger dan een jaar geleden, en zullen ze volgens Rystad blijven stijgen. Hetzelfde geldt voor propaan, kolen en elektriciteit. En de laatste stijging van de olieprijs, die meer dan $ 100 per vat gaat kosten, betekent dat we binnenkort vijf tot zeven dollar zullen betalen voor ruim 3,7 liter benzine.

In een recent opiniestuk vatte analist Mike Adams de huidige stand van zaken samen…

[Ziet u de connecties?] Hij deelde enkele zeer sombere voorspellingen over de nabije toekomst. “We voorspellen voedselrellen in Amerikaanse steden, aangezien voedselinflatie zelfs basisonderhoud onbetaalbaar maakt voor arbeiders met een laag loon. De werkende armen zijn op weg naar een massale opstand, aangezien zowel brandstof als voedsel bijna onmogelijk te betalen zullen worden, zelfs met een uurloon van $ 12 tot $ 15. Op een gegeven moment heeft alleen al het rijden naar het werk geen zin economisch gezien, omdat het gas bijna net zo duur is als wat mensen op het werk verdienen”.

Adams waarschuwde ook dat de gevolgen van het wereldwijde conflict zouden kunnen leiden tot de totale ineenstorting van onze samenleving en economie. De combinatie van wereldwijde strijd, stijgende voedsel- en brandstofprijzen, ongebreidelde inflatie en valutadaling, zal waarschijnlijk leiden tot “een totale ineenstorting van de wereld, die we ooit kenden’. Vergeet betaalbaar eten of levering op de afgesproken tijd van wat dan ook maar. De wereld staat op het punt om uiterst ongemakkelijk, duur en ontregeld te worden. De verstoringen van de toeleveringsketen zullen vanaf nu veel erger worden”, schreef hij. Dit is de meest krankzinnige maatschappelijke omgeving, waarin we ons binnenkort zullen bevinden. Dit is geen drill (oefening). We gaan richting een gruwelijke ineenstorting van onze basissystemen, en dat zal ervoor zorgen dat onze hele samenleving in stukken valt en ons leven tot in de kern door elkaar schudt.’

 

Get Ready For A Terrifying Breakdown Of Our Food Systems

 

Verder, New Ager en/of Vrijmetselaar Steven Ben-nun is weer eens van gedachten veranderd, en voorspelt nu dat het Planeet X systeem dit jaar al, in de maand september, ons zonnestelsel zal binnenkomen. Dit zal natuurlijk enorme gevolgen hebben voor het ruimteweer en het klimaat.

 

Don’t be scared, be prepared

 

Bron:

https://weliveinamadworld.com/get-ready-for-a-terrifying-breakdown-of-our-food-system/

You may also like