Verdachte opbouw van gepantserde VN voertuigen in Australië en training van militairen

Queensland, Australië: er wordt een aanzienlijke opbouw van VN voertuigen gezien, en militairen zouden getraind worden voor gedwongen vaccinaties.

Gepantserde VN voertuigen in Australië… en dit is nog maar één locatie.
Er lijkt een gestage opbouw te zijn geweest van witgekleurde VN troepentransportwagens in Australië.

Onderstaande video toont enkele satellietbeelden om de toename vast te stellen.

De regering heeft inmiddels wetten aangenomen, die buitenlandse troepen op Australische bodem toestaan.

Tussen de regels doorlezend, worden de voertuigen gestald en opgeslagen op een bedrijfsterrein, dat eigendom is van Vanguard.

Digitale identificatie?

Het lijkt erop dat dit een soort van betrokkenheid van het leger door de contractanten te zijn voor digitale identificatie. Er wordt namelijk aangenomen, dat dit het echte doel is van de zogenaamde ‘vaccins’, die op dit moment worden opgedrongen aan de mensen in Australië.

Het zijn enkele zeer zorgwekkende ontwikkelingen, zoals beschreven in onderstaande video:

 

Queensland Australia: Substantial build up of UN vehicles… forced vaccinations?

Of bekijk de video hier.

 

We wisten al dat leden van de krijgsmacht in Australië worden getraind, om van deur tot deur te gaan en elke persoon in het land onder schot, onder dwang, te vaccineren. Het leger wordt ook getraind om iedereen te achtervolgen die probeert te ontsnappen naar nabijgelegen bossen of andere gebieden, en om ze ook te grijpen – onder schot. De mensen in Australië realiseren zich dat hun leiders, die een dergelijke training aanvoeren, en die blijkbaar van plan zijn om aan dergelijke acties deel te nemen, ‘slecht zijn tot op het bot’.

 

Zie ook dit inmiddels bevestigde verhaal:

https://eindtijdnieuws.com/exclusief-verontrustende-details-komen-naar-buiten-uit-australische-quarantainekampen/

 

Australië loopt voorop in de satanische Nieuwe Wereldorde:

https://eindtijdnieuws.com/explosieve-sterfbed-bekentenis-australische-ingewijde-onthult-satanische-wereldcontrole-reposted/

Deze satanisten zijn verspreid door heel de Australische samenleving heen, en het patroon is overal overgenomen, dus niet alleen in Australië. Ze zijn onder politici, reclame goeroes, artsen, hoge politiefunctionarissen, advocaten, hoge militairen, media persoonlijkheden, fotomodellen en maatschappelijk werkers. De meest getalenteerden hebben hun levensstijl onderhouden door misdrijf, onder het mom van ‘respectabele professionaliteit en kennis’. Marginale types, zoals prostituees en drugsdealers, zijn belangrijk voor het satanisme, maar zijn slechts werktuigen.
Die groep bestaat uit enkele van de best opgeleide, rijke, corrupte en corrumperende mensen die ooit hebben bestaan. En ze opereren vanuit Sydney, Australië, maar hun invloed is internationaal.

 

Bron:

Armored UN Vehicles in Australia; Forcing Vaccine on People!

You may also like