VS-Israël drill is een signaal aan Iran dat militaire actie klaarstaat

Alweer een simulatie: Israël simuleert een aanval op Iran in zijn grootste militaire oefening ooit, en de Verenigde Staten doet mee.

Eindtijdnieuws.com
19 mei 2022

 

Simulatie van aanval op Iran

In zijn grootste militaire drill ooit zal Israël een gesimuleerde aanval uitvoeren op Iraanse nucleaire doelen. Duizenden Israëlische troepen en reservisten nemen deel aan de oefening, de ‘Chariots of Fire’ genoemd, die begon op 9 mei. Deze omvangrijke oefening zal nog een paar weken aanhouden.

De VS-Israël simulatie zal plaatsvinden op Cyprus vanaf 29 mei, tijdens de vierde en laatste week van de ‘Chariots of Fire’.

Israël plant militaire acties tegen Iran, wanneer nucleaire besprekingen tussen het Westen en de Islamitische republiek mislukken.

Simulatie van rellen

Naast de luchtmacht oefeningen zal het Israëlische leger rellen simuleren op tweemaal het niveau, dat gezien werd tijdens de 11-daagse oorlog (2021). Israël bereidt verdediging voor tegen een intense en langdurige oorlog op meerdere fronten aan al zijn grenzen! Tijdens de 11 dagen van gevechten vorig jaar waren er hevige rellen in gemengde Arabisch-Israëlische steden.

Israëlische militaire repetitie samen met de VS voor aanval op Iran

De simulatie, die Iraans grondgebied aanvalt, stuurt tevens een boodschap naar de regionale partners van Amerika, zeggen analisten. De deelname van de Verenigde Staten aan een aanstaande Israëlische oefening, die een aanval op Iran simuleert, is bedoeld om aan te geven dat er een militaire optie ofwel actie op tafel ligt, wanneer de Islamitische Republiek niet terugkeert naar diplomatieke besprekingen.

De Amerikaanse luchtmacht is van plan om Israëlische straaljagers in de lucht bij te tanken, terwijl ze een aanval op Iraans grondgebied simuleren, meldde het Israëlische Channel 13 dinsdagavond. Volgens het rapport zal de oefening dus over ongeveer twee weken plaatsvinden, als onderdeel van de aan de gang zijnde grote ‘Chariots of Fire’-oefening van het IDF (Israëlische defensieleger).
Commandant van het US Central Command (CENTCOM), Michael Kurilla, landde woensdag in Israël om de militaire oefeningen van het IDF te observeren.

Het IDF begon meer dan een jaar geleden met de voorbereidingen voor de grootschalige oefeningen. De oefening was oorspronkelijk gepland voor mei 2021, maar werd uitgesteld vanwege ‘Operatie Guardian of the Walls’ in Gaza.

Tevens dreiging vanuit het Noorden?

Opmerkelijk is, de hele Biden familie heeft het land verlaten (voor 5 dagen) richting Zuid-Afrika, aldus de mainstream media. Het kan zelfs zo zijn, dat ze hun intrek nemen in een bunker.
Nancy Palosi en haar delegatie is eind april al vertrokken… naar Oekraine.
Ook Barack Obama had ‘zijn stad’ (Chicago) al iets eerder verlaten, mogelijk rond 1 mei.
En tenslotte, Kamala Harris is afgelopen maandag vertrokken, samen met haar Presidentiële delegatie, naar Abu Dhabi in het Midden-Oosten.

Wat zijn de plannen van de elite?
Staat er iets te gebeuren in Damascus, of in de Verenigde Staten?

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/simulatie-scenes-laten-zien-hoe-de-vs-zich-voorbereidt-op-nucleaire-oorlog-te-midden-van-spanningen-met-rusland/

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bronnen:

US-Israel Drill Signal to Iran That Military Option Is on the Table

Israel to simulate striking Iran in its largest-ever military drill

U.S. warns of possible North Korean nuclear or missile test during Biden Asia trip

You may also like