De echte reden dat oceaan dieren sterven!

Informatie over de plannen van de vijand in de laatste dagen. Er is veel leed gaande in de oceanen van de wereld, die nauwelijks aan de orde komen in de media. Hoe komt het dat er zoveel zeedieren sterven? Waarom nemen aanvallen door haaien toe?

Woorden ontvangen van onze Heer en Heiland, Jezus Christus, over de grote nood die over de oceanen van de wereld komt, ontvangen op 9 april 2016

 

Hier volgen enkele fragmenten…

Ik heb Mijn dochter, die Mijn dienaar in de eindtijd is, gevraagd om Mijn woorden te ontvangen betreffende de massale afsterving van het oceaanleven, inclusief de grote koraalriffen.

Alles wat leeft, geeft glorie en eer aan de ene ware Koning.

Dat ben Ik. Ik ben een God van liefde en een God van barmhartigheid. Ik heb alle levende wezens geschapen, als bronnen voor voedsel en voor een delicaat evenwicht van het leven op jullie planeet. Alles wat Ik heb gemaakt, heeft een heel fundamenteel doel gehad. En hoewel veel van Mijn kinderen niet kunnen bevatten, waarom de Schepper bepaalde wezens, zoals kakkerlakken en mieren zou creëren, kan Ik je verzekeren dat ze allemaal een heel speciaal doel hebben binnen de voedselketen.

Waarschuwing voor veel technologieën

Hoewel er reeds een enorme dierensterfte plaatsvindt in de oceanen, dierbaren, zal wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren, verbleken in vergelijking met alles wat je vandaag in je nieuws ziet. De vijand is van plan om veel technologieën te gebruiken, om de kostbare dieren te vernietigen, die Ik heb gemaakt om de oceanen van de aarde te bewonen. Met behulp van sonische stralen (gebruikt als wapens) en ultraviolette golftechnologie, en zelfs radiosignalen, zullen de wezens van de diepte langzaam beginnen te sterven in nog grotere aantallen.

Toename aanvallen door haaien in de toekomst

Onlangs gaf ik Mijn dochter een kort visioen over haaien, die zwemmers opaten aan een strand in Californië. Hoewel dit niet ongebruikelijk is, willekeurige haaienaanvallen te zien, moet je begrijpen dat deze aanvallen in de nabije toekomst zullen gaan toenemen. De reden dat deze aanvallen toenemen, is omdat zowel hun voedselbronnen worden bedreigd als hun normale vermogen om te communiceren wordt gemanipuleerd! Wanneer Mijn dieren met elkaar proberen te communiceren, en gehinderd worden door alle wetenschappelijke manipulatie om hen heen, verandert dat hun gedrag! Denk maar aan de HAARP technologie, geliefden. De geluidsgolven die de overheden van de wereld gebruiken, om de weerpatronen te manipuleren, veroorzaken grote verwarring bij de oceaan dieren, en zelfs een afname van hun broedpatronen.

Toen Ik Mijn oceaan dieren vorm gaf, ontwierp Ik ze met heel speelse instincten.

Je begrijpt dit misschien niet eens, maar toch zal Ik met je delen dat zelfs de grootste dieren in de oceanen verstoppertje spelen. Zij doen dit echt! Ze zwemmen naar verschillende plekken over de hele wereld, totdat de rest van hun groep hen inhaalt. Het is niet alleen een onderdeel van hun broedgedrag, het is ook een onderdeel van hun speelse persoonlijkheden, die Ik voor Mijn eigen genoegen in hun DNA heb samengevoegd. Ik geniet ervan om vanaf Mijn Troon van Glorie naar beneden te kijken, terwijl Ik naar Mijn dieren kijk, die rond de oceanen van de aarde zwemmen. Het is voor Mij als Schepper een heel trieste dag wanneer Ik mijn oceaan schepselen zie afsterven.

Andere factoren zoals nucleair afval

Er zijn andere factoren die Ik in dit bericht niet zal bespreken, zoals bijvoorbeeld nucleair afval dat in de oceanen stroomt, dierbaren. Ik denk dat het heel eenvoudig te begrijpen is, waarom de dieren daardoor zouden sterven!

In het Millennium (Duizendjarig Rijk) zal Ik de oceanen van de planeet opnieuw ontwerpen.

En Ik zal zelfs een nog grotere mate van creativiteit uitstorten om meer ongewone wezens van de diepzee te ontwerpen. Er is geen grens aan de creativiteit van uw hemelse Vader.

 

THE REAL REASON OCEAN ANIMALS ARE DYING – The END TIMES Are Here!

 

Het belangrijkste deel om over na te denken is dit: Bent u klaar om uw Schepper te ontmoeten?

Ik kan nu elk moment komen om Mijn Bruid op te halen als Mijn Vader Mij de toestemming zal geven. Begrijp alsjeblieft, dierbaren, dat als je niet bevonden wordt heilig te leven, wanneer Ik kom om Mijn Bruid te redden, je achter zult blijven om de moeilijkste tijdsperiode te doorstaan, ​​die deze aarde ooit gekend heeft! Kom alsjeblieft naar Mij op je knieën in oprecht berouw, en Ik zal je zonden vergeven, en je helpen de rechte en smalle weg van heiligheid te bewandelen. Ik ben een liefhebbende en barmhartige God. En het is Mijn verlangen om al Mijn kinderen binnenkort klaar te zien voor de grote vergadering van Mijn heiligen in de lucht (de Opname, Rapture). Bereid je hart voor, geliefden. Morgen is het misschien te laat.

Heer Jezus

 

You may also like