Area 52: De andere geheime locatie, enorm diep onder de grond

Exposed: Wat gebeurt er nu werkelijk in Area 52? De toegangsbevoegdheid gaat boven de Presidentiële graad. Nimrod Apollyon Alexander, de ‘Christus’. En 99% procent van de voorgangers slaapt. 

Eindtijdnieuws.com
5 februari, 2024

 

Wat gebeurt er echt in Area 52?
Wat is er nu echt aan de hand, wat ze niet willen dat we weten?
We hebben al gehoord over de nephilim draagmoeders en een wereldwijd hybride fokproject voor satans eindspel.

Genoeg gezien over Area 51?

Nu, er is ook een Area 52, een ander geheim gebied in Nevada. En het ligt onder Area 51.

 

Wijlen voorganger Doug Riggs:

‘Wat echt belangrijk is, is dat ik jaren geleden een documentaire heb gezien. David Adair had toegang tot Area 51, en er zijn niveaus daaronder.

Ik heb overlevenden gehad die het beschreven: onder Area 51 is Area 52, het zijn de nephilim en zo. Ik bedoel, ik heb overlevenden gehad, die echt naar deze plaatsen waren gebracht! Ze zijn over de hele wereld, waar ze dit hybridisatie-ding ondergronds hebben! David Adair zei dit, en hij is een briljante wetenschapper en geen christen [een vrijmetselaar of CON misschien?]. Ze gebruikten altijd de terminologie van ‘aliens’. Toen hij in Area 51 was in een zeer geclassificeerd gebied, was er zo’n vaartuig dat werd gebruikt. Mensen zijn over de hele wereld naar rituelen in deze dingen gebracht. Het kan overal ter wereld zijn in 15 minuten. Ze gaan recht omhoog de ruimte in en komen weer naar beneden. Ze zijn gecamoufleerd; het leger heeft camouflagetechnologie, dus het absorbeert de achtergrond en alles wat je ziet, is de achtergrond. Je ziet deze schepen niet echt. David Adair zei dat, toen hij zijn hand op dit vliegtuig legde, het leek alsof het leefde.’

 

De massamedia & en de alternatieve gatekeeper media rapporteerden al….

dat een schoon kernwapen werd gebruikt, om een ​​gigantische kamer onder Pahute Mesa in Area 52 te creëren, en dat daarbuiten een faciliteit actief is, die plaats biedt aan 25.000 mensen of troepen. Men hoorde dit van een chauffeur van een cementwagen, die daar werkte.
Hij zei, dat het vier uur zou duren om de bodem te bereiken, het cement te dumpen en dan weer omhoog te gaan. Om de een of andere reden verdween hij van de aardbodem, nadat hij dat verhaal had verteld, volgens de gecontroleerde oppositie, die angst zaaide voor mensen die naar buiten zouden komen en de waarheid zouden vertellen!
Verder is er een hogesnelheidsmetro, die van Area 52 naar Las Vegas rijdt, een concept dat volgens tunnelarbeiders van de Nevada Test Site hoogst onwaarschijnlijk is. En piloten vertelden, dat er geheime landingsbanen zijn, die open en dicht gaan als ritsen. Ze zullen naar beneden kijken en het zal een bos, een woestijn, of een natuurlijk landschap zijn, en plotseling zal het zo opengaan, en ze zullen een landingsbaan zien. Daarna sluit het landschap zich weer, en ziet het eruit als normaal.
Er wordt aangenomen en beweerd door CONs, door de poortwachters, dat zeer geavanceerd radaronderzoek één project is. Deze militaire waakhonden zeggen, dat ze niet geloven dat er sprake is van een grote ondergrondse operatie.
Maar is dit allemaal wel waar, zowel in de reguliere als in de alternatieve media? Laten we daar eens achterkomen….

 

Ze ontwikkelden de technologie, verkregen van gevallen engelen, om dit daadwerkelijk te doen.

Doug: ‘Dus dit is allemaal zeer verborgen geweest, maar het is een onderdeel van de satanische strategie van de laatste dagen om de mensheid te misleiden! En de hele generationele SRA/DID is hier een onderdeel van. Want de [menselijke] vrouwen zijn geselecteerd om van hen een sjabloon te maken, om hybriden te kunnen verwekken, als onderdeel van het laatste dagen fenomeen.
Wat zich op verschillende plaatsen onder de grond afspeelt, in DUMBs, is al heel lang aan de gang.

Nu begon zij, een overlevende, te praten over het feit dat ze naar ondergrondse militaire basissen [DUMBs] werd gebracht. Ze zag deze buizen en ‘dingen’ daar, zoals wezens in vloeistof, en dat ze zich in een soort draagtijd bevonden. Het is ontzaglijk diep onder de grond! Dit werd niet alleen door haar gezien, maar ook door anderen.

Dit is wat ze zag….

En ik herinner mij, dat ik jaren geleden met haar werkte, en dat zij een biologische dochter van Prins Philip was. Ik vloog naar Las Vegas, waar ze woonde. Ze is een meervoudige persoonlijkheid [generational SRA/DID]. Haar moeder was Marie-Hélène de Rothschild van Frankrijk. Ze was een zeer unieke persoonlijkheid. Ze had een klein deel, dat naar buiten kwam, dat Rachel heette. Ze zei, “Meneer Doug”…. ik bedoel ze is een vrouw van bijna 1 meter 80, en gedraagt zich nu gewoon echt als een kind. Ze houdt ervan om te spelen en gek te doen. Ze zei, “Meneer Doug, kan ik u een geheim vertellen? Weet u, in het Caesars Palace kun je helemaal naar beneden gaan, en in de kelder is er een satanische troon. En ze doen al die rituelen, en ze doen deze dingen….”
“Weet je wat nog meer?”
“Er is daar een deuropening; je kan er doorheen gaan. En je kan in Area 51 Groom Lake zijn in ongeveer 10 minuten”. En ze zei, “Laat me u nog een geheim vertellen. Wist u dat Area 51, er is iets dat dieper is dan dat!”
Ik zei, “Wat is dat”
En ze zei, “Sst, Area 52”. En ze zei echt kinderlijk, dat ze naar Area 52 gaat, en zei toen: “Mensen van Area 51, ze weten daar niets vanaf, omdat er speciale rechten voor toegang voor nodig zijn om daar beneden te komen”.
Ik zei, “Wat gebeurt daar beneden?
Ze zei, “Het Nephilim Project. Ze fokken. Het is afschuwelijk, het is verschrikkelijk! Die wezens…. en er gebeuren gewoon vreselijke dingen”.

Dat is er gaande op Groom Lake.

Deze militaire basissen zijn met elkaar verbonden door tunnels. Dus we hebben die zwarte projecten, die in Area 51 zijn, maar daarboven op, of eronder moet ik zeggen, Area 52! En niemand daarboven weet dit, maar als je Area 52 in gaat, heb je een specifiek toegangsniveau nodig. Niemand bovenaan weet dit, maar als je naar Area 52 gaat, heb je een specifieke toestemming nodig.

Nu, zij vervolgde, “Meneer Doug, ik heb toegang”.

Ik zei, “Wat bedoel je met toegang?” En ze heeft of weet het nummer, zo uit haar hoofd! Nu, haar man, Steve, was een JAG op die luchtmachtbasis in Californië, waar ze raketten lanceren. Er is een echte luchtmachtbasis in Californië. Hij werkte daar en hij had een vrij hoge toegangsbevoegdheid. Ik zei tegen Steve, “Je vrouw zei dat ze toegang heeft tot Area 52. Ze heeft een nummer”. Hij zei, “Nu, ik heb toegang tot de database. Ik weet wat mijn machtiging is, en ik ken de toegangsniveaus helemaal, tot President aan toe”. Dus hij voerde haar nummer in. En weet je wat er stond? Dit is een classificatie, die hoger is dan die van de President. Hij wist, door wat er terugkwam, ‘Geen toegang toegestaan’, dat het boven de Presidentiële graad is. Zij had de code en toegang tot Area 52.

Ze zijn echt, en er is maar één optie:

Ze zijn een of andere vorm van een moderne hybride, met andere woorden, ze zijn niet ‘buitenaards’. Ze zijn duidelijk niet volledig menselijk. Omdat ze niet volledig menselijk zijn, hebben ze bovennatuurlijke capaciteiten, die satanisch gedreven zijn.

De Antichrist is duidelijk een hybride!

Dat weten we, omdat hij in Openbaring 19:20 samen met de Valse Profeet in de poel des vuurs wordt geworpen. Zij staan niet voor de grote witte Troon van het Oordeel. Waarom? Het zijn beesten, dus dat betekent dat zij niet volledig menselijk zijn.
De antichrist komt echter niet op het toneel als een vreemde verschijning. Hij ziet er niet uit als een ‘verschrikkelijke sneeuwman’. Dus hij komt als een antichrist, als een vervanging voor de Christus. Hij is het ultieme evolutionaire doel van alle New Agers, etc.!

Het hybride kweekprogramma, dat pure representaties van de Antichrist zou voortbrengen, de hybride….

Nu, er was een massale conceptie gebeurtenis met Hitler, en de Koningen der aarde. En er was de samenvloeiing van alle voorgaande bloedlijnen, die de Collins werden. Je hebt vast gehoord van de Collins elite. Dus er was de hele convergentie van de vorige koningen der aarde en daarna met de samenvoeging met de Hitler bloedlijn en satan. Want Hitler was hiervoor gekwalificeerd, door 6 miljoen Joden te offeren, een bloed ritueel. Hitler kwalificeerde zich om een DNA download te ontvangen, rechtstreeks van satan. Dat is het DNA van Nimrod. En dat is de antichrist; de antichrist is de heropleving van Nimrod.
En deze vrouw, terwijl ze zich innerlijk verbond met wie ze was als deel van het project, zei: “Die derde DNA streng is Nimrod. Dat is de streng, die de fokkers in staat stelt om een hybride te verwekken, want het is niet normaal. Het is buiten Gods orde.

Nimrod Apollyon Alexander, de ‘Christus’.

We hebben nu een groot aantal vrouwen, met wie we door de decennia heen hebben samengewerkt, die geselecteerd en gekozen zijn om de fokkers van de bloedlijnen te zijn, en om een hedendaagse generatie te creëren van Nimrod Apollyon Alexander, de ‘Christus’. Dat is zo’n beetje, waar we nu zijn.
En dus de mensen, die zijn geboren in het project, zijn meegenomen in de DUMBs, Deep Underground Military Bases, met een raster van tunnelwerken, in principe over de gehele wereld. Ze hadden deze enorme boormachines, weten we, 12 meter in doorsnee, die tunnels van 10 mijl per dag kunnen boren. Deze technologie kun je zien. Dus dat is al een lange tijd aan de gang! Met deze DUMBs is er een netwerk en er is een fokprogramma aan de gang…..

Hybridisatie

Want toen Lucifer, die in opstand kwam en satan werd…. Hij viel. We weten uit Openbaring 12, dat een derde van de engelen met hem meeging. Dat betekent, dat hij in zijn leger een derde van de oorspronkelijke engelen heeft. Dus als hij oorlog gaat voeren tegen God, en God gaat verslaan [zo denkt hij], in Openbaring 19:19, als er geen natie meer tegen de natie opstaat, en alle naties onder het gezag van de antichrist staan, zijn alle wapens op de hemel gericht!

Armageddon

Wanneer alle wapens gericht zijn op de hemel en zijn leger, dat terugkeert, en dat is de kerk [het Lichaam van Christus] – we zien Zijn Bruid dan met Hem terugkeren…. dus wat is zijn bedoeling? Als hij God niet doodt, verliest hij! In onze geest zeggen we: dat is een psychopaat, en dat soort dingen! Correct! Dat is hij! Hij is in de minderheid, dus als hij niet alleen een hybride kan creëren, die een representatie zal zijn van de antichrist en valse profeet – en ik geloof dat ze nu al in leven zijn – wat kan hij dan nog meer doen om een leger te creëren?

Een transhumanistisch leger

Nu, als je kijkt naar de passage in Joël 2:11, dan lijkt het erop dat hij een leger kan creëren: een gesynchroniseerd transhumanistisch leger, en ze zijn allemaal gesynchroniseerd met één geest, die over muren springt. Ik geloof dat dit geen sprinkhanen zijn; ik geloof dat dit gehybridiseerde delen van het leger van satan zijn. Dus alle zogenaamde ‘alien’ ontvoeringen, die we zien, waarbij voornamelijk het oogsten van eierstokken en sperma gaande is…. Wat is het doel hiervan? Het is om menselijk DNA te verzamelen om dit leger te creëren. En al deze zogenaamde ‘buitenaardse wezens’, ‘aliens’…. Het is een fokprogramma! Deze hybriden komen niet ‘uit de ruimte’; ze zijn hier! Ze wandelen onder ons.

Dus wat is de agenda?

Hun dreiging is om ons volledig over te nemen, zodat wij de slaven worden en zij een meesterras. Het doel is om de mensheid, zoals wij die kennen, volledig uit te roeien. Dus wat is de agenda? Jezus zegt in Mattheüs 24, dat als de dagen niet verkort zouden worden, die leiden tot de Komst van de Zoon des Mensen hier op aarde, geen vlees behouden zou worden. Dus wat denken we dan? Wel, dat alle mensen worden opgeblazen door atoombommen? Helemaal niet. Er zou geen vlees meer te redden zijn, want het doel is om iedereen te hybridiseren! En als je het merkteken van het beest neemt, zal het een DNA upgrade zijn. Dan verlies je je ziel. We weten uit de Schrift dat 100% van degenen, die het merkteken nemen, verdoemd zullen worden. Dus het doel van satan is, om dat wat te redden valt volledig te elimineren, en zo aan God te ‘bewijzen dat Hij een leugenaar is’, en om te winnen en te overwinnen wat het menselijk ras is. Hij is hier vastberaden op uit; hij is een crimineel, maar hij is extreem intelligent en hij is absoluut het toppunt van haat tegen God en haat tegen de mensheid!

Deze agenda is satanisch gedreven….

de hele Great Reset, lock downs, strikt bestuurd door een satanische macht, om de mensheid voor te bereiden voor de laatste slotakte, die uiteindelijk zal resulteren in de laatste zeven weken van Daniëls profetie. En natuurlijk zal het eindigen in Armageddon.

Mensen zullen de antichrist allemaal als god aanbidden.
Want Nimrod was de eerste antichrist in de wereldgeschiedenis, en hij komt terug op het wereldtoneel. Zijn naam en alle rituelen, waar hij is gezien in zijn huidige vorm is: Nimrod Apollyon Alexander. Dat is zijn naam. Wat betekent dat? Nimrod: dat is zijn oude wortels. Apollyon: dat is zijn aard, de vernietiger. Alexander: hij is als Alexander de Grote, die terugkomt op het toneel; hij stierf aan dronkenschap in 32 voor Christus. Alexander betekent: verdediger van de mensheid. Dus de antichrist komt op als deze grote held, maar in het midden van de Verdrukking manifesteert hij zijn ware kleuren, en hij is nu Nimrod Apollyon, en de hel breekt los! Dus de mens wordt in het net getrokken. Hij wordt gezien als antichrist, een plaatsvervanger voor Christus, en de hele wereld volgt hem, zoals we zien in Openbaring 13: ‘Wie is als dit Beest, deze hybride, en wie kan oorlog tegen hem voeren?’

Kerk, waar ben je vandaag?

Ben je je bewust van waar we zijn in de geschiedenis? Weten jullie, voorgangers, dat we leven in de laatste generatie? Er zal niet nog een generatie zijn.

Deze gehybridiseerde entiteiten…. hun seksuele geaardheid is sodomie; hun dieet is kannibalisme.

DUMBs zijn niet alleen bedoeld voor de elites om zich te verbergen tijdens de komende gebeurtenissen, waarvan zij weten dat ze zullen gaan plaatsvinden. Maar er zijn een heleboel mensen met wie ik heb gesproken, die daar zijn geweest en die al deze dingen hebben gezien in grote reageerbuizen, die dingen dragen. En er is eigenlijk de creatie van deze wezens, die zullen verschijnen op het slagveld van Armageddon.

Wat is er gaande met dit draagmoeder programma en de hybriden, die daaruit voortkomen?

Tijdens mijn 35 jaar werken als voorganger met deze draagmoeders, zijn het vooral de vrouwen met wie ik heb gewerkt, die deel uitmaakten van leden van de Koninklijke families. Iedereen met wie ik heb gewerkt, is geprogrammeerd door Dr. Jozef Mengele, de engel des doods, de Nazi dokter in Auschwitz. Zij hadden allemaal biologische vaders, die hun dochters aan satan verkochten om macht te krijgen! Je wilt macht? Laat mij je dochters hebben! Ze werden aan mensen, zoals Mengele gegeven. Prins Philip was één van de grote handlers voor deze global agenda. En dus hebben deze vrouwen allemaal bloedlijnen; ze hebben een bepaalde ongerechtigheid, een macht, die hen kwalificeert om vervolgens te worden geconditioneerd en getraind, om in staat te zijn een hybride te verwekken.

Het satanisch ritueel in 1943

Nu weten we, dat bij al deze mensen, die de fokkers zijn die hybriden hebben verwekt en gebaard, dat er een ritueel plaatsvond in 1943. En zij beschrijven dit. De Neshama – dat is de lamp van de Heer in Spreuken 20 vers 27 – is geen geheugen. [Hun geheugen was immers totaal afgesloten door muren van amnesie.]

De geest van een mens is de lamp van de Heer, die alle diepten van zijn hart doorzoekt.  Spreuken 20:27

Maar de lamp van de Heer in een Christen is een capaciteit om te weten, omdat de Neshama, de Adem van het Leven, het weet! Dus ik heb geleerd hoe ik dat kan identificeren. En wanneer mensen bij de conceptie zijn, weten ze wat er gebeurt is. Het is geen herinnering; het is Neshama! Dus zij beschrijven de conceptie ervan. En het is collectief! Er zijn [meerdere] individuen. God blaast de Levensadem in bij de conceptie, satan is daar [in zijn ritueel], hij vangt die Levensessentie, hij brengt hen in een omgeving, zijn troon chariot [als na-aper van Gods strijdwagens], en mengt deze in hun pre-implantatie identiteit. Dus als ik zeg pre-implantatie, dan heb ik het over hoe lang een bevruchte embryo levensvatbaar is na conceptie. Kun je het invriezen? Je kunt dat online opzoeken. Je kunt bevruchte zygoten invriezen, en ze zijn nog jaren later levensvatbaar!
[Een zygote, het versmeltingsproduct van twee geslachtscellen, is het eerste eencellige stadium in de levenscyclus van zich geslachtelijk voortplantende organismen, vlak na de versmelting van een eicel en een zaadcel, na bevruchting.]
Dus dat is wat ze deden in het project. Er was deze conceptie gebeurtenis, waarbij satan een DNA-broncode toediende voor Nimrod, wat niet natuurlijk is. Daarna worden deze mensen, die in het project werden geboren, jaren later opeenvolgend en volgens een plan, een schema, geïmplanteerd!

De laatste met wie ik gewerkt heb, was na Mengele’s dood in 1979.

Zij was een belangrijke speler in termen van het voortbrengen van de Apollyon christus [de antichrist]. Dus wat we hebben, is een opeenvolgende serie van mensen, die een bloedlijn dragen, die naar een doel toe bewegen. En satan weet de [exacte] tijd niet, maar hij heeft de middelen op zijn plek! Hij moet zijn christus voortbrengen, wanneer de tijd daarvoor is toegestaan. [Gods Weerhouder weerhoudt hem nog voor een korte tijd!] En dus zijn deze vrouwen in het project geboren, en op 12-jarige leeftijd werden zij bevrucht. En ze zeggen allemaal dat het satan is! Dit is wat ze zeggen, namelijk, dat hij degene is, die erbij betrokken is, wat betekent dat zijn leven op het spel staat. Hij weet wat er gebeurd is met die engelen die zondigden in Genesis 6!

Satan is de eigenlijke vader van de antichrist en valse profeet.

En deze menselijke vrouwen moesten worden voorbereid.

99% procent van de voorgangers slaapt.

We hebben al deze verschillende mensen met verschillende achtergronden, die hetzelfde verhaal delen, en dat is wat het is.
Dus deze mensen, ze vertellen je deze verhalen. Hoe vormt dat je wereldbeeld, terwijl je steeds meer van dit soort dingen hoort? Ik bedoel, praat je met veel andere mensen? Voorgangers, of andere Christenen? En proberen ze gewoon om de hete brei heen te draaien? Omdat het voelt alsof de meeste voorgangers voor 99% slapen voor wat betreft waar we het over hebben. Het is een beetje verontrustend; het is een beetje triest.

Waarom zal de Kerk in de hemel zijn tijdens de Dag des Heren?

Omdat de Gemeente het wettelijke criterium zal zijn, waarmee satan zal worden afgezet. Alleen kerktijdperk-gelovigen worden door de Heer gekozen om satan Zijn hiërarchie te tonen! Paulus zei tegen de Korinthiërs, die elkaar voor de rechter slepen – burgerlijke rechtbank, niet crimineel – “Is er geen wijze man onder jullie, die deze civiele kwesties kan oplossen? Begrijpen jullie Christenen niet, dat de heiligen de wereld zullen oordelen? Dat de heiligen engelen zullen oordelen? Hallo, wat betekent dat allemaal? God bereidt een grote verandering voor, zodat de overheden en machten die nu in de tweede hemel regeren, zullen worden afgezet. Maar dat kan niet gebeuren voordat de Opname heeft plaatsgevonden en de Kerk is verheerlijkt. Dus de vraag is, hoe dichtbij zijn wij? En satan weet dat wij  zijn Nemesis [zijn langdurige rivaal in Christus] zijn. En ik geloof dat hij een genocidale agenda heeft, om iedere Christen uit te roeien vóór de Opname, omdat hij weet dat de Kerk de door God toegewezen Nemesis voor satan is. Hij weet dit!

Waarom worden voorgangers dom gemaakt?

Ik geloof dat, door de jaren heen van rituele activiteit, Christenen en in het bijzonder voorgangers, het doelwit zijn van satan, om hen dommer te maken! Er is een bovennatuurlijk werk van de vijand gaanden, omdat hij weet dat de Kerk zijn potentiële vijand is. Elke kerk, die begint te functioneren als zout en licht, en die voorganger onderwijst het Woord van God, is een bedreiging voor hem. Want elke kerk, die echt een zekere mate van zout en licht heeft, is geïnfiltreerd! Satan heeft zijn mensen! En dus begonnen we met meer dan 100 mensen, en zijn we gereduceerd tot een handjevol. Ik bedoel, de vijand heeft ons absoluut verwoestingen aangericht door wat we aan het doen zijn, omdat we niet gestopt zijn. En de vijand zou ons in de loop der jaren vele malen hebben geprobeerd neer te halen, en we gaan nog steeds door. Waarom? Omdat we het draaiboek reeds hebben: God wint. En wij staan aan de winnende kant, ongeacht wat we tussen nu en dan doormaken, we blijven volharden en overwinnen, omdat de Overwinnaar zelf, Jezus Christus, leeft in ons!’
Tot zover.

 

Nu, de Bijbel vertelt ons dat satan en zijn demonische engelen vanuit hun hemelse rijk op de aarde zullen worden neergeworpen in het midden van de 7-jarige Verdrukking  (Openbaring 12:7-9). Daarom volgt hier ook een kort getuigenis van een jongetje over wat God hem liet zien:

10-jarige jongen naar hemel gebracht, spreekt over toekomstige gebeurtenissen, WO3 en ‘buitenaardse’ oorlog

Het volgende is wat Jeremy aan zijn moeder vertelde….

De jongen sprak over toekomstige gebeurtenissen.

Hij zei dat er eerst een wereldoorlog zal plaatsvinden tussen de mensheid, de Derde Wereldoorlog.
“Mam, mensen zullen denken dat ze zich zorgen moeten maken over WO3. Dat is niet waar mensen zich zorgen over moeten maken, mam. Er komt iets slechts en kwaads… het is de oorlog van de demonen, de oorlog van de alien demonen.”

Zo noemde Jeremy hen: ‘alien demonen’ en ‘demonische aliens’.

Hij zei dat er deze wezens waren, deze demonische, alien wezens, en hij zei dat ze slecht zijn en dat ze deel uitmaken van satans leger, en dat satan oorlog zou gaan voeren tegen deze wereld en zou proberen iedereen hier te vernietigen. Hij zei, “WO3 gaat slecht worden, maar het is niets, niets vergeleken met de oorlog die komt van de alien, demonische wezens”. Hij zei, “dat ze naar de aarde zullen komen en proberen het te vernietigen, en ze zullen mensen gaan opeten!”
Ze gaan zichzelf afschilderen als buitenaardse wezens, maar het zijn demonen, vertelt zijn moeder in de video.
Jeremy zei verder:

“Het zijn demonen, en ze gaan oorlog voeren op deze aarde en zullen mensen gaan eten.”

Er zullen zeer angstaanjagende, onvoorstelbare gebeurtenissen plaatsvinden, waarvan de Here Jezus heeft voorgezegd dat zoiets nog nooit eerder is gebeurd. Het zal een zeer gemene oorlog van ongekende aard zijn.

Giovanna’s (Zijn moeders) laatste uitspraak was:
“Je moet Jezus in je hart vragen en Hem om vergeving vragen.”

 

GodLove, and JesusWins!

 

Bronnen:

Doug Riggs

https://eindtijdnieuws.com/part-2-two-christian-satanic-ritual-abuse-survivors-speak-out-video-transcript/

https://eindtijdnieuws.com/expose-of-the-week-area-52-the-other-secret-site-tremendously-deep-underground/

You may also like