Recente Opname droom: ‘De Opname is zeker dichterbij vandaag dan gisteren’

Paul V Heart For Jesus deelt graag zijn getuigenis vanuit zijn hart. Laat je niet misleiden dat er geen Opname is; zelfs de vijand is zich wel bewust van de Opname.

Eindtijdnieuws.com
25 juli 2023

 

Het gaat niet om Paul, maar om alle eer aan de Heer alleen te geven.
Er zijn zoveel dromen op het internet van personen, die duidelijk in de schijnwerpers willen staan, of het ter plekke verzinnen. Ik ervaar dit echter als een waarachtig getuigenis, een droom die iedereen kan aansporen en bemoedigen en troosten, gelovige of niet. Uiteindelijk is de weg smal, de poort breed, en behoort iedere ziel voor zichzelf te beslissen en de juiste keuze in zijn leven te maken.

De droom eindigde, en ik (Paul) wist in mijn hart, wat het betekende…

De tijd is nabij… Maar van die dag en dat uur weet niemand, zelfs de engelen in de hemel niet, maar alleen Mijn Vader, leert de Here Jezus ons. Ik beweer niet dat ik de dag of het uur weet, waarop Christus zal komen voor Zijn kerk (gemeente), maar ik weet dat het dit seizoen oogsttijd is.
In mijn vorige droom leek het erop, dat de Heer ons tijd gaf om het evangelie te delen in deze laatste dagen, en gebaseerd op mijn meest recente droom zegt Hij, dat het tijd is. Ik weet niet of dat in minuten, uren, maanden, of jaren is, maar zeker dichterbij vandaag dan gisteren. Hou van jullie allemaal, en moge de Heer jullie zegenen en al jullie inspanningen! Bye voor nu.’ – Paul

 

The Rapture, the Harvest is Ready, the Groom is Ready

Merk op dat de Nederlandse ondertiteling op de een of andere manier ontbreekt! De Engelse ondertiteling zou je echter zelf in Google Translate kunnen vertalen.

 

Sommigen beweren dat de Opname er is voor alle Christenen, maar de Bruidegom komt alleen voor hen, die vurig naar Zijn Komst verlangen en uitzien, en Hem gehoorzamen. Velen zullen achterblijven in de verdrukking, of zij zich nu Christen noemen of niet, of soms hoor ik zeggen: ‘een volger van Jezus’…. Maar is Hij ook jouw Redder, en nog veel meer, je Leidsman of Heer van jouw leven? En of men nu aan bijbelstudie doet of niet, weet dat satan de Bijbel beter kent dan iedere gelovige of ongelovige hier op aarde!

De Illuminati schijnen op de hoogte te zijn van de timing van de Opname

Want waarom scheppen zij op met de volgende spreuk in een song?

“… Jesus Can’t Save You, Life Starts When The Church Ends.”

Vertaald naar het Nederlands:

“… Jezus kan je niet redden [wat een godslastering tegen Jezus is!], het leven [voor ons, de Illuminati,] begint wanneer de kerk [de Bruid van Christus op aarde] eindigt [in de Rapture].”

 

Een Illuminatie lid, die zich voordeed als ex-Illuminati, wijlen Joseph ‘Doc’ Marquis, zei ooit:

‘De overheden weten dat er een Pre-Tribulation Rapture komt!’

Marquis (1956-2018) was een zogenaamd ‘christelijke’ schrijver, die beweerde een ex-lid van de Illuminati te zijn. Volgens zijn versie van de gebeurtenissen werd hij op vierjarige leeftijd door zijn pleegtante ingewijd in de groep, werd hij op zijn dertiende een hogepriester en op zijn zeventiende een meesterheks (master wizard in het Engels), voordat hij er uiteindelijk zogenaamd ‘uitstapte’ in 1979.
Op die manier zou hij dus als gecontroleerde oppositie vele waarheden, gemengd met leugens, moeten hebben verkondigd op het internet, zonder enige censuur of shadow-banning! Dat zou een rode vlag moeten zijn, lieve mensen.

Moge de God van de vrede zelf u volkomen heiligen; en moge uw geest en ziel en lichaam volledig worden bewaard en onberispelijk worden bevonden bij de komst van onze Heer Jezus Christus. Trouw is Hij die u roept, die het ook zal doen.  1 Thessalonicenzen 5:23-24

TPTB willen de gelovigen graag ontmoedigen, terwijl God ons juist aanmoedigt om elkaar te bemoedigen met de Opname.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/meisje-5-jaar-oud-beschrijft-de-rapture-en-de-hemel-in-haar-droom/

https://eindtijdnieuws.com/opname-droom-rapture-droom-kernbom-en-bevestigingsdroom/

https://eindtijdnieuws.com/wijst-2-thessalonicenzen-2-naar-het-vertrek-of-de-afval-naar-de-opname-of-geloofsafval/

 

Bron:

Paul V Heart For Jesus…Rapture-The Gospel-End Time

You may also like