Zet je schrap voor IMPACT: inflatie, instorting van de toeleveringsketen, voedseltekorten en meer

Bereid je voor op het feit dat de economische situatie veel erger gaat worden. Het is zorgvuldig georkestreerd door de globalisten. Het is onderdeel van een plan, ontworpen door de gevallenen, en hun doel is om een ​​grote hongersnood in te luiden.

We staren in de geweerloop van een samenvloeiing van verschillende scenario’s, die elk afzonderlijk een belangrijke, levensveranderende gebeurtenis zijn. Samen zijn ze echter één grote samenzwering, een gevaarlijke en explosieve situatie: voedseltekorten, inflatie en een ineenstorting van de toeleveringsketen.

Een nieuw mediaverhaal erkent vandaag wel voedseltekorten, maar geeft de schuld aan de veeteelt, wat aangeeft dat we een omslagpunt in de ineenstorting bereiken.

Verwacht dat dingen vanaf hier versnellen! Laten we vanavond een gesprek hebben over waar we zijn, waar we heen gaan en hoe we ons kunnen voorbereiden.

 

BRACE FOR IMPACT: ‘ABOUT TO GET MUCH WORSE’

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

Intro  (0:00​​)
Scheepvaart, verzending  (4:50​​)
Inflatie  (8:56​)
Graantekort  (13:07​)
Vleestekorten  (21:56​)
Nu moet u GMO eten  (23:41​)
Enorme verschuiving van het mediaverhaal  (26:24​)
Oplossingen  (33:08​)

 

PREPARE FOR FOOD SHORTAGE!

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Profetisch woord van de Heer Jezus Christus, de Maker van hemel en aarde, die was, die is en die komen zal. Hij is de Almachtige!

Breng dit bericht alsjeblieft in gebed voor bevestiging, vooral als je je in een gebied bevindt, dat meer vatbaar is voor overstromingen. We hebben momenteel gebieden in de Verenigde Staten, die getroffen zijn door overstromingen. Vooral de laatste jaren zijn de overstromingen en de schade hierdoor toegenomen. De financiële gevolgen waren verwoestend, en overstromingen treffen nog steeds de boeren hier!

Het is zorgvuldig georkestreerd, een plan, ontworpen door de gevallenen! Hun doel is om een grote hongersnood in te luiden in het land, en om het vermogen van mensen om hun eigen voedsel te kweken, te verminderen. Dit betreft zowel landbouw als veeteelt! Wat voor gevolgen zal dit voor u hebben?

 

Note:

Be aware that Christian Westbrook is a Con (Controlled Opposition with many, many connections).
These prominent figures: 1. know more  2. give partially disinformation  3. make you have more and more fear  4. lead the truth movement as Con’s, Controlled opposition or Shills, etc.  5. have connections, they don’t work alone  6. are sponsored, for ex. by the UN, or ask for donations which are very important to them  7. make you very rebellious and make you use violence against the police and government  8. lead you into the New Age New World Order (of David Wilcock among others, and Dr. Carry Madej, Sacha Stone, Kennedy, and I could go on and on and on).  9. (most of them) you recognize already by their logos, by their using certain numbers 10. when they masquerade as christians, you don’t see or feel any of the Holy Spirit in them.

 

You may also like