Brace for impact - Inflation - supply chain collapse - food shortage
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Zet je schrap voor IMPACT: inflatie, instorting van de toeleveringsketen, voedseltekorten en meer

Bereid je voor op het feit dat de economische situatie veel erger gaat worden. Het is zorgvuldig georkestreerd door de globalisten. Het is onderdeel van een plan, ontworpen door de gevallenen, en hun doel is om een ​​grote hongersnood in te luiden.

We staren in de geweerloop van een samenvloeiing van verschillende scenario’s, die elk afzonderlijk een belangrijke, levensveranderende gebeurtenis zijn. Samen zijn ze echter één grote samenzwering, een gevaarlijke en explosieve situatie: voedseltekorten, inflatie en een ineenstorting van de toeleveringsketen.

Een nieuw mediaverhaal erkent vandaag wel voedseltekorten, maar geeft de schuld aan de veeteelt, wat aangeeft dat we een omslagpunt in de ineenstorting bereiken.

Verwacht dat dingen vanaf hier versnellen! Laten we vanavond een gesprek hebben over waar we zijn, waar we heen gaan en hoe we ons kunnen voorbereiden. Door Ice Age Farmer.

 

BRACE FOR IMPACT: ‘ABOUT TO GET MUCH WORSE’

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

Intro  (0:00​​)
Scheepvaart, verzending  (4:50​​)
Inflatie  (8:56​)
Graantekort  (13:07​)
Vleestekorten  (21:56​)
Nu moet u GMO eten  (23:41​)
Enorme verschuiving van het mediaverhaal  (26:24​)
Oplossingen  (33:08​)

 

PREPARE FOR FOOD SHORTAGE! (Gwendolen Song)

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Profetisch woord van de Heer Jezus Christus, de Maker van hemel en aarde, die was, die is en die komen zal. Hij is de Almachtige!

Breng dit bericht alsjeblieft in gebed voor bevestiging, vooral als je je in een gebied bevindt, dat meer vatbaar is voor overstromingen. We hebben momenteel gebieden in de Verenigde Staten, die getroffen zijn door overstromingen. Vooral de laatste jaren zijn de overstromingen en de schade hierdoor toegenomen. De financiële gevolgen waren verwoestend, en overstromingen treffen nog steeds de boeren hier!

Het is zorgvuldig georkestreerd, een plan, ontworpen door de gevallenen! Hun doel is om een grote hongersnood in te luiden in het land, en om het vermogen van mensen om hun eigen voedsel te kweken, te verminderen. Dit betreft zowel landbouw als veeteelt!

Wat voor gevolgen zal dit voor u hebben?

 

You may also like