Waarom zien we zoveel treinontsporingen vandaag? John Todd onthulde de waarheid in 1969

‘Atlas Shrugged’, een Illuminati codeboek over de overname van de VS en de wereld, het met opzet ontsporen van treinen, het kapen en laten zinken van schepen, bedrijven failliet laten gaan, olie-, energie- en voedseltekorten, en meer. 

Eindtijdnieuws.com
4 maart 2023

 

John Todd heeft ons dingen onderwezen, waarvan de Illuminati hoopten dat niemand er ooit achter zou komen…

 

John Todds onthullende verklaring over ‘Atlas Shrugged’

‘Het is geen Christelijk boek. Het is geen politiek boek. Het is een Illuminati boek! Het boek werd besteld, geschreven en geproduceerd door Philip Rothschild, de leider van de Illuminati in zijn tijd. Het werd mede besteld en geschreven door een vrouw, genaamd Ayn Rand. En zij was destijds één van de minnaressen van die Rothschilds. Het werd zo’n 12 jaar geleden geschreven. Ze was al een bekende auteur, en haar boeken verkopen in het hele land. De meeste mensen die ze lezen zijn communisten. Het telt 1100 pagina’s. En het werd geschreven als een ‘roman’, zogenaamd, echter…

Het is een codeboek!

En in het boek staat een stappenplan om de hele wereld over te nemen, door de Verenigde Staten over te nemen.

Het boek heet ‘Atlas Shrugged’

Je weet wel, Atlas, het boek dat de hele wereld in kaart brengt. Shrugged, zoals je je schouders ophaalt. Nu, dit is de waarschuwing die erbij hoort. Ik heb het vanavond wel over occulte boeken, en hoe demonen in occulte boeken zitten, en in hun muziek, enzovoort. Dit is niet zo met dit boek! Ze hebben geen toverspreuk over dit boek geplaatst, omdat ze niet willen dat mensen dit boek kopen, anders dan degenen die binnen het occulte en binnen de Illuminati te horen krijgen dat ze het moeten kopen.

Ze zijn razend, omdat ze alleen al dit jaar miljoenen met name aan Christenen hebben verkocht!

En daar houden ze niet van. In feite probeerden ze het drukken ervan te stoppen, maar de mensen willen niet stoppen met het drukken ervan, want ze verdienen zoveel geld. Het slechte eraan is echter dat, omdat het als een roman is geschreven, er enkele passages in staan die, denk ik, in Hustler of andere plaatsen thuishoren, misschien kun je van de 1100 bladzijden er vijf tellen, die zo zijn. Je kunt ze eruit scheuren en weggooien. Ze zitten er met opzet in, om Christenen ervan te weerhouden het boek te lezen! Dus als je bij een passage komt, die een beetje… iets is wat je niet moet lezen, ga dan naar de volgende pagina. Dan is het voorbij. En kun je verder met het verhaal. Nu, als je niet van lezen houdt, sla dan de eerste 200 pagina’s over. De eerste 200 pagina’s zijn precies zoals de meeste mensen in de wereld: ze zijn erg saai. Nee, eigenlijk is er een samenzwering van mensen in alle lagen van de bevolking die praten over dit incident dat gebeurt, en dat incident dat gebeurt… En weet je, het is erg saai om het feit, als je weet dat het de Conspiracy [andere naam voor de Illuminati] is, die de incidenten plant.

Het is net als het lezen van de krant vandaag

Je weet niet echt wat er achter zit!
Maar na ongeveer de eerste 200 pagina’s, 8, 9 hoofdstukken, zoiets, begint het je te tonen dat alles wat er gebeurt, werd samengespannen, samengezworen om te gebeuren.

Wanneer je Atlas Shrugged bestudeert…

kom je erachter dat je de voorpagina’s van de krant leest vandaag! [In dit boek staat:] het olietekort dat niet bestaat. Ze zeggen dat ze hun eigen oliebronnen vernietigen, dat ze hun eigen olie verbergen, zodat niemand het kan hebben. Ze zeggen dat ze de kolenmijnen vernietigen, en de kolenmijnen sluiten. Ze sluiten de elektriciteit af. Er staat hoe ze het land lamleggen, en er geen voedsel wordt verbouwd. Er staat hoe ze treinen eruit pikken en laten ontsporen, zodat er geen treinen rijden…

Er staat hoe ze duizenden schepen per jaar kapen en laten zinken

We hoorden onlangs een verslag van de kustwacht in Florida, hoe ze mensen vragen om niet uit te varen op pleziervaartuigen in het Bermuda Driehoek gebied, niet omdat ze in de Bermuda Driehoek geloven, maar omdat er vorig jaar 1000 schepen verloren zijn gegaan, en iedereen aan boord is gedood en in de oceaan gedumpt!
Nu houden ze er niet van om dat deel op de voorpagina te zetten, zie je. Dan zouden sommige mensen zich iets kunnen gaan afvragen.

Dit staat allemaal in dit boek, dat 12 jaar geleden is geschreven!

En in het boek krijgen ze controle over de wereld door hun eigen bedrijven failliet te laten gaan. De Illuminati bezit de meeste, ik zou zeggen 99,09% van de winkels waar je binnenloopt en winkelt, en de benzinestations waar je naartoe gaat. En ze gaan ze opzettelijk vernietigen! Ze zijn al een paar jaar bezig met het opkopen van winkels, die ze niet bezitten. Ze hebben net Two Guys opgekocht, en je kan zien dat ze failliet gaan. En ze houden de winkels die ze altijd al bezaten in bedrijf, en ze gaan degene die ze niet bezitten failliet laten gaan, en deze verlammen en vernietigen!

Het idee van de overname is om de hele wereld failliet te laten gaan…

waar niets van waarde is, en de valuta nergens bestaat, en dan terug te komen en alle problemen op te lossen!

Ik hoorde iemand iets zeggen over de energiecrisis

Hij zei, “Het is grappig. Het maakt niet uit of het de Republikeinen of Democraten zijn. Ze worden gekozen, ze veroorzaken deze problemen, en dan lossen ze deze op. Zodat het lijkt alsof ze iets doen”. Zó is het ongeveer! En het boek Atlas Shrugged eindigt met de held John Galt, die in werkelijkheid Philip Rothchild is, die zijn handen in de lucht steekt, en het symbool van zijn organisatie tekent, – er staat nooit ‘Illuminati’ in het boek – en zegt: “We zullen dit symbool volgen”, en het symbool dat hij voor u tekent, is het dollarteken! Het dollarteken wordt trouwens alleen in Amerika gebruikt, nergens anders, om geld voor te stellen. Het is bijna 8000 jaar oud of waarschijnlijk ouder. Het gaat terug en je vindt het in de piramides. Het betekent: verschroeien of straffen, en straffen om te zuiveren en goed te maken. Dat is wat het betekent. Grappig dat dat ons geld symboliseert.

Dit symbool was nooit van de dollar totdat we dachten dat het het dollarteken was

Isaac Bonovitz zegt dat ‘door dit symbool we nu zullen heersen en de wereld zullen beheersen’. En het boek eindigt.

In het boek gebruiken ze constant het strijdplan, genaamd:

“de aanwezigheid van beneden en de aanwezigheid van boven”. Iedereen die het communisme heeft bestudeerd, kent hetzelfde plan. Dat betekent, dat de duivel alle regels moet vernietigen, en de bankiers doen dat op deze manier. En raad eens wie er in het midden zit, mensen? Wij! Dat is wat er komt. 

De resterende stappen van het wereldovername plan

Als de voorganger geen bezwaar heeft…. De reden dat ik dit vraag is, omdat het behoorlijk beangstigend en ongeloofwaardig kan zijn. Ik laat dat graag liggen voor de laatste vraag, zodat ze alles geloven wat ik zeg, alvorens ik dit zeg. Vroeger wezen ze alles daarna af, en ze zitten er geschokt bij. Wat overblijft is dit…

Ze zijn nu bezig met proefnemingen, en ze testen dingen

Vorig jaar hebben ze getest hoe het zou zijn, om zonder brandstof te zitten om je huizen te verwarmen. Dit jaar gaan ze kijken of ze jullie kunnen uithongeren. Absoluut alle elektriciteit afsluiten aan de Oostkust. Nu het boek, Atlas Shrugged, eindigde met dit… “Als de lichten van New York City voor de laatste keer uitgaan, hebben we de wereld”. Nu, dat betekent het volgende:

Ze gaan, tegen het eind, de steden volledig afsluiten!

Er komt een staking van transportarbeiders. Er zal maandenlang niets bewegen! Ik bedoel, niets zal bewegen! Deze stakingen zullen gewelddadiger zijn dan de staking van de mijnwerkers nu is. De mijnwerkers zullen weer staken.

Ze zijn bezig alle opgeslagen voedsel en landbouwgrond te vernietigen…

zodat we zonder voedsel komen te zitten in de steden of op het platteland, of waar dan ook maar, behalve wat er in de federale opslagplaats ligt, [het pakhuis van de regering].

Ze zullen staken, zodat er geen vliegtuigen zullen vliegen

De luchtverkeersleiders zullen staken, en er zal niets vliegen boven het luchtruim van de Verenigde Staten, behalve militaire vluchten.

De dokwerkers zullen staken

En niets zal van de boten en de trein komen.

Ingenieurs zullen staken

En niets zal bewegen. Met andere woorden, er zal helemaal niets bewegen! Als je in een grote stad woont, hoe ga je dan aan eten komen als ze het niet brengen? Alles zal verlamd zijn, niets zal bewegen!

Tegelijkertijd zullen we in oproer en revolutie zijn in de VS. In feite, de hele wereld zal erin zitten.

Je kunt beter beginnen met een beetje eten opslaan voor je familie…

Zoek uit hoeveel eten je nog in huis zou hebben als je morgen niet meer aan eten kunt komen….’ – John Todd

 

Bronnen:

John Todd

John Todd Tape 3: The Illuminati agenda, their cover, common Illuminati names, and much more (Transcript)

Ex-Illuminati John Todd, his experience in Witchcraft and of the Illuminati: Questions and shocking answers

You may also like