Boeren, tuinders, imkers moeten stoppen ‘om te voorkomen dat mensen van de honger omkomen’!

Een schokkende email van een ex-Vrijmetselaar. De weinige overgebleven bijenkorven zullen eind 2024 onder federale ‘bescherming’ moeten staan. Ze zullen komen voor je pluimvee en je varkens, etc…. om het voor zichzelf op te slaan!

Eindtijdnieuws.com
11 juni 2024

 

‘We moeten stoppen met boeren om te voorkomen dat mensen van de honger omkomen!’

Deze week ontving Tony, die ik tussen haakjes niet meer volg, een e-mail van Jeremy, een ex-32ste graad Vrijmetselaar. Voor deze email maak ik een uitzondering; verder negeer ik zijn huidige Vrijmetselaar sprekers of gasten.

Mensen worden voorbereid op hongersnood en grote ontberingen

Ik geloof dat mensen zouden moeten weten wat voor soort dingen er momenteel gebeuren in de VS, maar zeker ook elders in de wereld.

Letterlijk gepest met de boeman ‘H5N2 vogelgriep’

De plattelandssector en kleine bedrijven, vooral die met particulier grondbezit, boeren, tuinders, imkers, etc., worden systematisch gepest tot onderwerping, te weten, door TPTB (The Powers That Be) met hun globalistische agenda.

 

Hier volgt de e-mail van Jeremy

‘Een familielid van mij, een neef van vaderskant, – de eerste neef van mijn vader – is eigenaar van wat mijn overgrootvader M.I. (volledige naam verwijderd) was, wiens bijnaam ‘Shank’ was, – een man van 350 pond, die zijn eigen rundvlees en vlees opfokte, en slachtte en sneed in de jaren ‘50, toen hij daarmee begon in zijn winkel en op zijn boerderij.
De oom van mijn vader bouwde begin jaren ‘70 een mooie nieuwe winkel in de stad, nadat onze grootvader in 1969 overleed.

Net als onze grootvader snijdt hij vlees voor de mensen, en verkoopt hij zijn eigen vlees.

Hij kweekt grasgevoerd rundvlees, kip en kalkoen. Hij is de enige slager en uitsnijder in de hele county, zoals het nu is. Ze hebben nog steeds een winkel, waar ze het vlees verkopen voor het verwerkingsbedrijf. Klein, maar ze doen het erg goed en blijven bezig, en niet klein naar de maatstaven van een klein stadje.

Dreiging van de overheid in 2021

Er waren wat problemen in 2021, toen de overheid hem probeerde te dwingen, om veel van zijn varkens af te maken, en in grote stalen vaten van 50 gallon [190 liter] te stoppen, zodat de overheid veel van zijn varkens in beslag kon nemen. Minstens 100. Hij weigerde, en ze bedreigden hem, waarna hij dacht dat het vergeten was.

Onlangs kreeg hij bezoek van FED FDA ofwel Dept. Ag agents en staatsagenten….

die hem vertelden dat hij, – terwijl ze alle stalen vaten van 50 gallon voor hem uitlaadden in zijn voortuin – elke kip en kalkoen op het terrein zou moeten ruimen, wat een enorme hoeveelheid is, omdat ze ‘vermoedelijk’ allemaal H1N1 hebben. En hij zei, dat ze keihard moesten lachen toen ze dat zeiden, en dat ze geen enkele vogel hebben getest, of zelfs maar in een van de kalkoen- of kippenhokken zijn geweest, die allemaal ultramodern zijn en aan de normen voldoen, omdat hij ze ongeveer 9 jaar geleden heeft herbouwd en nieuwe heeft gemaakt. Misschien wel 8 of 9 kippen- en kalkoenstallen van een paar honderd meter lang.

Hij zei, dat hij weigerde.

En een vrouw zei, dat er geen Nee mogelijk was. “U doet het, of het wordt voor u gedaan en wij komen ze ophalen, ‘verzegeld’”. Tony, ze gaven hem 1 week. En hij wist dat ze niet bluften. Hij is een man, die ik nog nooit van streek gemaakt heb gezien, zoals toen ze in 2021 voor de varkens kwamen, en de hele tijd Nee zeiden. Ze bedreigden hem toen en zeiden, dat hij er spijt van zou krijgen en dat hij spijt zou krijgen, omdat hij niet meewerkte. En deze keer boden ze hem geen cent aan. 

Eerder boden ze hem compensatie voor het doden van de varkens.

Maar deze keer niet voor de vogels. Dit is wat veel eigenaren van kleine boerenbedrijven failliet zou kunnen laten gaan, door alles wat ze hebben, af te pakken en er geen cent vergoeding voor te geven. Maar ze boden aan om hem een beetje te betalen, als hij ze zou doden en opslaan.

Hij weigerde, dus ik neem aan, dat zij het binnenkort zelf gaan doen.

Ik maak me zorgen dat ze een soort chemische stof of poeder in de aarde of de grond gooien, om de volgende generatie vee aan te tasten. Als ze je dwingen je vee af te staan, en het aan de overheid te geven en niets te betalen, wat zouden ze dan niet doen als ze de kans kregen? Ik bedoel, ze hebben hier genoeg chemicaliën in het water en de rivieren gegooid; dat is bekend. Maar wat ze in het donker hebben gedaan, is niet bekend.

Hij zei dat hij wist, dat, de manier waarop ze hem opdroegen om ze te slachten en te verpakken, ze het vlees zouden meenemen en ‘opslaan’ voor zichzelf.

Hij zei, dat in 2021 – met het varkensvlees, wetende hoe ze hem opdroegen om ze te doden, af te voeren en op te slaan – dit was om het vlees op lange termijn te bewaren. Ik ken de woordenschat of termen hiervoor niet, maar je begrijpt wat ik bedoel. Om het te bewaren voor hen en de hunnen in de komende dagen van ware hongersnood. Of om als beloning uit te delen aan anderen, die het ‘verdienen’ door anderen aan te geven, voor wie weet wat in de komende jaren, als de echt slechte tijden aanbreken.

De volgende dag kwam een andere FED-groep, maar wel dezelfde groep staatsmensen, terug….

en goot benzine of iets dergelijks over de 5 bijenkorven, die hij heeft voor persoonlijke honing en het kweken ervan voor zichzelf; hij verkoopt het niet. Mijn vader en grootvader kweekten tientallen dozen met bijenvolken, toen ik opgroeide: voor ons en de familie. De eerste neef van mijn vader deed hetzelfde.
Hij zei, dat ze hem vertelden, zonder ook maar één kast te openen, of ook maar één bij te controleren, dat al zijn bijen positief getest waren, of positief bevonden waren op termieten of insectenlarven. Zonder ook maar één ding in de korf of één bij te bekijken.

En ze zeiden: “Wil je de lucifer aansteken, of wil je dat wij het doen?”

Hij koos ervoor dat zij het deden. En hij bevestigde dat twee mensen, die hij goed kent, en die familie zijn van zijn vrouw geloof ik, ook hun bijenkorven hadden laten verbranden, zonder dat ze gecontroleerd waren. Omdat ik thuis niet veel van mijn familie bijhoud, wist ik dit niet, maar….

Thuis zijn ze al weken bezig met het verbranden van bijenkorven.

En het is een afgelegen platteland. Een van de meest afgelegen en dunbevolkte counties in de staat. Dus als ze het daar doen, dan doen ze het in de hele staat en in het hele land.

Ik heb hier wel een paar verhalen over gezien in Europa en Australië….

maar ik had het hier nog niet gecheckt, omdat we weten dat we het einde der tijden tegemoet gaan. Elke dag komt het dichterbij….
Dit bewijst alleen maar meer dat er spoedig een ware periode van hongersnood aankomt!

Ze hebben echter geen enkele kip, kalkoen, bijenkorf of bijenhoningraat gecontroleerd of getest op de oorzaak van hun dood of verbranding.

Als dit algemeen bekend is, wat gebeurt er dan achter de schermen?

Er zullen geen openbare bijenkorven overblijven

Dus mijn neef vertelde mijn vader, dat de Gestapo hem vertelde, dat er geen bijenkorven overblijven, die in openbare handen zijn, ‘omdat ze de bijen niet op de juiste manier grootbrengen, en het risico lopen volledig uit te sterven, wanneer ze in particuliere handen blijven’.

Tegen het einde van 2024….

En de weinige overgebleven bijenkorven, of bijen die het redden, zullen tegen het einde van 2024 onder federale ‘bescherming’ en controle moeten staan, ‘om te voorkomen dat ze volledig uitsterven’. Dat is net zo logisch als zeggen: “We moeten stoppen met boeren, om te voorkomen dat mensen verhongeren!”. LOL. Het is dit soort verdraaide en kromme taal, dat nu wereldwijd een alledaagse uitdrukking is.

Mensen blijven zeggen, dat ze ook achter Christenen aan zullen komen.

Ik kan niet doorgaan; ik ben te moe [ja, dat is wat satan juist graag wil: Christenen die het opgeven, gelovigen zonder enige hoop, en gelovigen die niet meer in de gezegende hoop – de Opname – geloven!], en de wereld is zo slecht. En jij [Tony] weet net zo goed als ik, dat het nog lang niet zo slecht is of echt heel slecht. Nog niet eens in de buurt!’

 

Vraag: Is je familielid in deze email een Vrijmetselaar?

‘Deze is geen Vrijmetselaar. Ik wed, dat als hij dat wel was geweest, hij misschien met rust was gelaten. Als dit hier gebeurt, stel je dan voor dat het overal gebeurt. Het voedsel uit de monden van mensen willen nemen en ervoor zorgen, dat iedereen geen voedsel meer kan krijgen, tenzij ze doen wat zij eisen. Kwaad dat de meeste mensen niet kunnen bevatten: bijenkorven verbranden.’

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/ex-32ste-graad-vrijmetselaar-deelt-informatie-en-geeft-waarschuwingen-voor-toekomstige-gebeurtenissen/

 

Don’t be scared; be prepared, and pray
GodLove, and JesusWins!

 

Bron:

We have to Stop Farming to keep people from Starving to Death!

You may also like