Wat ga je als geld gebruiken als de Dollar sterft? Zilver en goud? Ruilhandel?

Hoe ga je goud en zilver uitgeven als je ze niet mag uitgeven? En geld zal waardeloos zijn. Ook zal er dan niets meer bewegen. Bereid je voor!

Eindtijdnieuws.com
6 juli 2023

 

‘What Will You Use As Money If The Dollar Dies?’ gaat momenteel viraal onder de vele YouTubers en/of prominente websites van de gecontroleerde oppositie.

Vertaald: ‘Wat gaat u als geld gebruiken als de Dollar sterft?’
De oplossingen van deze puppets van TPTB zullen u echter niet gaan helpen.

Luister naar wat John Todd de wereld adviseerde, als een echte insider, niet als marionet om naar de pijpen van de gevestigde Media te dansen, welke eigendom zijn van TPTB en/of door hen worden gecontroleerd.

 

‘Aangesloten op een computer in Dallas, genaamd ‘The National Security Computer’

Dat is trouwens ‘wie’ ze oproepen als ze je Visa Cards, of je Bank of America-kaarten [bankpasjes], of wat dan ook, uitchecken! Als je naar de supermarkten en warenhuizen bent geweest, dan heb je de nieuwe computerkassa’s opgemerkt. Kassa’s van het type met één winkel- of koopstap. Je stopt je kaart erin, regelt de aankoop, en de kassa doet al je zaken ter plekke. Het is de bedoeling dat alle winkels hierop overstappen. En de kleine, arme winkels moeten de kleine telefoonunit gaan krijgen, die je aan je telefoon koppelt, en waar je de kaart doorheen ritst. Dit zou allemaal volgend jaar moeten gebeuren, precies op tijd, gepland, zoals het hoort. Dan zullen de dingen hier een tikkeltje anders zijn.

Want tegen die tijd zijn ze van plan om het geld dat je hebt te vernietigen

En dan zul je de kaart moeten gebruiken, want het geld zal waardeloos zijn! Nu, als je alle televisiereclames hebt opgemerkt, ‘veiligheid’ is het woord dat iedereen gebruikt in televisiereclames: ‘Bereid je voor op de toekomst. Bescherm dit voor veiligheid, en bescherm dat!’ En dan draaien ze zich om, en vegen ze je veiligheid van de kaart!

Nu, als ik op je kleine veilige wereld trap, sorry!

Ik probeer je van tevoren iets te vertellen! En ik ga je een leeslijst geven, zodat je niet denkt dat ik de enige gek in de wereld ben. 

 

Het eerste boek is ‘None Dare Call It Conspiracy’
De volgende is ‘The Rockefeller File’
En de laatste is ‘Jimmy Carter, Jimmy Carter’

 

Nu, deze zijn te vinden in de meeste boekwinkels [in John’s tijd]. Ze zijn geschreven door Gary Allen. [Ik heb er een paar voor u online gevonden, nog steeds online.]
En ik raad er eentje aan, die je in de Christelijke boekwinkel kunt vinden:

Het heet ‘The Day the Dollar Dies’ [1973 editie!].
[Ik kan de gratis originele versie niet meer vinden; het boek schijnt bijgewerkt te zijn en kan dus veranderd zijn. Wees u zich daarvan bewust.]

 

Je denkt misschien dat ik gek ben

Ze dachten dat ik gek was in 1972, toen ik zei dat we een brandstoftekort zouden krijgen. Ze dachten dat ik gek was in 1973, toen ik zei dat de kolenmijnen zouden sluiten. Dus je kunt denken dat ik gek ben, maar volgend jaar, als het allemaal gebeurt, heb ik het je tenminste van tevoren verteld; je hebt een kleine waarschuwing gekregen.

Volgend jaar rond deze tijd zullen er 10 miljoen mensen zonder werk zitten

Dat is het moment dat ons Welzijnssysteem, Werkloosheidssysteem en Sociale Zekerheidssysteem instorten, omdat het zoveel werklozen niet aankan. En misschien wil je naar huis gaan, bidden en jezelf afvragen hoe dit land eruit zal zien met 10 miljoen mensen, die niet eten en geen geld hebben. En dan wil je misschien bidden dat er veel zielen worden gewonnen en dat Jezus snel komt.

Je zilveren en gouden munten

En ik vergeet de Zuid-Afrikaanse munt, enzovoort, enzovoort. Oké, de Krugerrand munt…
Hoe ga je ze uitgeven, als je ze niet mag uitgeven? Begrijp je wat ik probeer te zeggen? Al het zilver en goud in de wereld… jullie hebben het juist, jullie hebben inderdaad de juiste gedachten [jullie zien het goed in, namelijk dat het waardeloos zal zijn]. Het enige systeem dat dan zal bestaan is of het systeem van de overheid zonder contant geld, of een ruilsysteem tussen mensen, oké? Daarom vertellen mensen, zoals Tom Berry, ikzelf, Joe Boyd en andere voorgangers in het hele land, mensen nu om zich voor te bereiden op een ruilhandel systeem.

Je kunt het redden tot de Heer komt met het ruilhandel systeem, maar goud en zilver zijn de verkeerde weg!

Neem je goud en zilver, als je het hebt opgeslagen, en investeer het heel snel in het ruilhandel systeem, want zelfs als je goud en zilver zou kunnen uitgeven, zou het ruilhandel systeem nog steeds beter werken, want ze moeten goederen hebben! Het meest waardevolle item zal er een zijn dat illegaal en bijna onmogelijk te verkrijgen is, een vuurwapen, een pistool. Daarna komt munitie voor in dat wapen, en vervolgens gedehydrateerd en gevriesdroogd voedsel of conserven.

Water zal waarschijnlijk het duurste goed zijn dat er bestaat!

Ze hebben een paar verrassingen voor het drinkwater systeem dat jullie nu hebben.

Je kunt beter beginnen met een beetje eten voor je gezin achter te houden

Zoek uit hoeveel voedsel je in huis zou moeten hebben, wanneer je morgen niets meer zou kunnen krijgen. Nu, je zult een kleine waarschuwing krijgen, want de Illuminati gaat iets proberen. Ze gaan eerst een aantal kleine praktijken uitproberen. Er komt een grote staking van chauffeurs aan, die het voedsel zal verminderen, dat de steden binnenkomt. Ik bedoel niet een staking, die een paar dagen zal duren; ik bedoel: er zal niets bewegen!

Niets zal bewegen

De spoorwegen gaan tegelijkertijd staken en bepaalde luchtvaartmaatschappijen ook. De havenarbeiders gaan staken, dus er komt niets van de schepen. Met andere woorden, er komt niets in beweging. Nu zou je naar je supermarkt moeten gaan, want als dit gebeurt, hoe snel zou je dan sterven? De meeste steden zullen je vertellen, dat binnen twee weken iedereen verhongert. Dat is al het voedsel in hun pakhuizen.

Er was een boek dat 12 jaar geleden (1957) uitkwam, genaamd ‘Atlas Shrugged’

Het was een roman, naar verluidt, geschreven door een van de vriendinnen van Phillip Rothschild in zijn opdracht. Het is een gecodeerd boek voor heksen, dat vertelt hoe ze de controle over de wereld moeten krijgen. In dit boek staat een soort gelijkenis over New York City. New York City is min of meer de wereld. Ze sluiten af door te zeggen:

“We hebben gewonnen als de lichten uitgaan in New York City!”  [in de wereld]

En dan bedoel ik niet de stroomuitval, mensen. Ze zullen alle vrachtwagens die vertrekken en alle schepen die binnenkomen, stilleggen. Ze zullen alle vliegtuigen stilleggen, die naar beneden komen.

‘Toen alles was afgesloten, gingen de lichten voorgoed uit.’

In het hele boek gaan zakenmensen, die lid zijn van deze organisaties, opzettelijk failliet, of vernietigen hun bedrijven…. zodat er geen bedrijven meer zijn, en ze de anderen failliet laten gaan. En de hele tijd gebruiken ze het strijdplan, genaamd ‘de aanwezigheid van beneden en de aanwezigheid van boven’. Iedereen die het communisme heeft bestudeerd, kent hetzelfde plan. Dat betekent dat de duivel alle regels moet vernietigen, en ook de bankiers doen het op deze manier. En raad eens wie er tussenin zit, mensen? Wij! Dat is wat er gaat komen.’ – John Todd

 

Stop met televisie kijken en het volgen van valse leraren en voorgangers en profeten, en doe alstublieft zelf enig huiswerk. U zult ontdekken dat deze ‘crazy man’, deze ‘gek’, de volledige waarheid sprak, en waarschijnlijk de hele agenda van de Illuminati in die tijd in de war stuurde. 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bronnen:

https://eindtijdnieuws.com/john-todd-tape-5-goal-witchcraft-the-occult-world-is-political-financial-babylon-symbols-gold-silver-worthless-and-more-transcript/

https://eindtijdnieuws.com/ex-illuminati-john-todd-describes-lucifer-the-force-that-is-leading-the-illuminati/

You may also like