Fauci financiert gruwelijk onderzoek: Het scalperen van hoofdhuid van geaborteerde baby’s en laat ze groeien op labratten

Wetenschappers gebruiken hoofdhuid van 5 maanden oude geaborteerde baby’s om ‘gehumaniseerde muizen’ te maken, en Dr. Fauci, de Coronavirusadviseur van het Witte Huis, financiert het experiment.

Een nieuwe video van het Center for Medical Progress toont een schokkend experiment, gedaan aan de Universiteit van Pittsburgh, waarbij geaborteerde baby’s van vijf maanden oud werden gescalpeerd en hun hoofdhuid aan knaagdieren, zoals muizen en ratten, te hechten. De hoofdhuiden bleven haar groeien nadat ze op knaagdieren waren geënt.

Fauci’s agentschap gaf meer dan $ 400.000 uit aan dit soort experimenten.

 

Government-Sponsored Fetal Experimentation at the University of Pittsburgh and Planned Parenthood

 

Nu eisen de leiders van Pennsylvania een onderzoek en dringen ze er bij de universiteit op aan, om haar experimenten met geaborteerde lichaamsdelen van baby’s stop te zetten.

De informatie is afkomstig van een studie, die onderzoekers van de Universiteit van Pittsburgh in september 2020 publiceerden in het tijdschrift ‘Scientific Reports’. Het beschrijft hoe wetenschappers de hoofdhuid van geaborteerde baby’s gebruikten om ‘gehumaniseerde’ muizen en ratten te creëren, om het menselijke immuunsysteem te bestuderen.

Samen met het onderzoek publiceerden de onderzoekers grafische foto’s van hun experiment: gruwelijke beelden, die laten zien dat ze plukjes babyhaar laten groeien op de knaagdieren.

De video van het Center for Medical Progress roept nog meer zorgen op over onethische en mogelijk illegale praktijken op de universiteit, waaronder baby’s die mogelijk levend worden geboren door middel van abortussen, worden gedood en vervolgens worden ontleed voor hun organen.

Het suggereert ook dat de Universiteit van Pittsburgh en de plaatselijke Planned Parenthood, die geaborteerde lichaamsdelen van baby’s levert, mogelijk betrokken zijn. Lokale Planned Parenthood of Western Pennsylvania abortusaanbieders leveren de geaborteerde foetussen, terwijl Pitt de lokale activiteiten van Planned Parenthood sponsort, zo bleek uit het onderzoek.

Bovendien wordt een aantal experimenten met geaborteerde lichaamsdelen van baby’s op de universiteit gefinancierd door Amerikaanse belastingbetalers via de National Institutes of Health en, in het bijzonder, de NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) van Dr. Anthony Fauci, ontdekte CMP in haar onderzoek.

 

Bronnen:

https://www.lifenews.com/2021/05/04/scientists-use-scalps-from-aborted-babies-to-create-humanized-mice-and-fauci-is-funding-it/

https://justthenews.com/government/federal-agencies/anthony-faucis-agency-funded-experiments-grafted-aborted-fetal-scalps

You may also like