Komen de klimaatlockdowns eraan om dingen te veranderen op grote schaal?

Thuisblijven onder de noemer ‘Red levens’? Of om de dingen te veranderen op een enorme schaal, en de mensheid nog meer open te stellen voor radicale ideeën?

Eindtijdnieuws.com
8 september 2023

 

In 2021 stelde Yuval Noah Harari, een adviseur van het WEF, voor om alle vluchten te stoppen en hele landen af te sluiten, als middel om mensen ‘meer open te stellen voor radicale ideeën over hoe om te gaan met klimaatverandering’.
Wat zijn die radicale ideeën?

Klimaatlockdowns lijken dus nog maar het begin te zijn

Yuval Noah Harari verklaarde zo’n twee jaar geleden in een interview, dat hele landen op slot moeten om de ‘klimaatcrisis’ te kunnen bestrijden.

Wide Awake Media (= 66, 69) rapporteerde onlangs het volgende middenin ons gezicht

Beluister onderstaand fragment uit het interview, dat een week geleden een groot aantal kijkers vond.

 

We hebben ook instanties, zoals de C40 Cities Climate Leadership Group, een groep van 96 steden over de hele wereld, die tegen 2030 een ‘ambitieuze doelstelling’ heeft van: geen vlees, geen zuivel, geen privévoertuigen en slechts ‘drie nieuwe kledingstuk items per persoon per jaar’.

Geoloog professor Ian Plimer heeft verklaard, dat COVID-lockdowns werden gebruikt om mensen ongevoelig te maken voor het idee van klimaatlockdowns.

“Dit was een prachtige kans om de planeet te veranderen, en geholpen door Klaus Schwab [van] het World Economic Forum, waren we in staat de westerse wereld in de richting van het socialisme te verschuiven”, zei Plimer…

“De volgende evolutionaire fase daarvoor is het hebben van klimaatlockdowns… om mensen op te sluiten met reizen, mensen op te sluiten in steden, in hun huizen, mensen op te sluiten met het soort voedsel dat ze eten. Dit is een methode van niet-gekozen mensen, die elk aspect van je leven willen controleren. De grootste fout die we zouden kunnen maken, zou zijn om in te stemmen met een klimaatlockdown, of een beperking van onze vrijheid, om energie te gebruiken zoals wij dat willen.” 

Het doel van Plimers verklaring is ook om je in opstand te doen komen, zoals de elite dit graag ziet.

Hollywood acteur Sean Penn

En dan hebben we Hollywood acteur Sean Penn nog om ons, het volk, ervan te overtuigen dat er nog meer aan zit te komen! Dit was in 2020. Hij noemde COVID een ‘verplichte repetitie voor de dingen die komen gaan’, live op CNN (= 11, 13, 55, 216 ofwel 6x6x6). Dus wees waakzaam en voorbereid.

Luister vanaf 3:40 minuten tot aan 3:50 minuten.

Als een marionet was hij toen al op de hoogte van wat de volgende stappen of plannen waren van TPTB, hoewel hij hier niet zozeer over klimaatlockdowns spreekt. En wat men absoluut niet moet doen, is om gegevens te delen met de President, wat hij u adviseert. Uw gegevens en uw mening zijn namelijk goud waard. Waarom? Nu, anti-lockdown mensen en hun groepsleiders: hun gegevens zullen worden doorgegeven aan de politie, en zij zullen worden gearresteerd. In 2020 werd dit door de Coronaviruswet 2020 al legaal gemaakt.

Aangescherpte tactieken

Deze herhaalde voorzegging van klimaatlockdowns is geen verrassing!
TPTB hebben veel geleerd over wat het volk zal gaan accepteren, dankzij COVID-19, dus hebben ze hun tactieken kunnen aanscherpen, om mensen naar hun hand te zetten en nog meer te hersenspoelen.

Het blijven pushen van klimaatlockdowns, evenals ons individueel ‘koolstofverbruik’ en de controle daarop, waarbij we worden geconfronteerd met verhoogde kosten voor koolstof-intensieve activiteiten, angst tactieken, tracking en surveillance, zouden allemaal helpen om klimaatlockdowns succesvol te maken.

 

Hoe zou een klimaatlockdown eruit zien?

Gas rantsoenering

Elektriciteitsbeperkingen

Beperkingen op vliegreizen en binnenlandse reizen

Autovrije steden

Belastingen voor autorijden

Beperkingen op het gebruik van privévoertuigen, een hogere belasting op particuliere auto’s

Koolstofbelasting

Gedwongen thuiswerken (of werkgevers zwaar belasten)

Online school of deels thuis studeren

Stroomuitval door het hele land vanwege zogenaamde ‘klimaatverandering’

Online-only dagen voor school

Verbod op het kopen van nieuwe benzinevoertuigen of gereedschap

…. en nog veel meer radicale ideeën

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bronnen:

Climate lockdowns

My Patriot Supply (= 63, 69, 133): ‘Climate Lockdowns Are Coming to the US. Prepare Now’

You may also like