AstraZenica bevat niet alleen Grafeenoxide, maar ook een Nanodiode, die elektrische impulsen genereert

Er werd een kathode-anode-kathodestructuur gevonden in AstraZeneca. Een diode, een elektronisch onderdeel! 

Wat doet een elektronische component nu in vredesnaam in een ‘vaccin’ flacon?

De Chileense connectiviteits- en netwerkingenieur Christopher Montenegro was gisteren aanwezig. Tijdens het programma van Radio El Mirador del Gallo besprak hij onder andere de gevaren van elektrofrequenties en nanotechnologie, die wordt aangetroffen in AstraZeneca flacons, die in Chili worden geanalyseerd. Grafeenoxide is niet het enige nano-element in de vaccins.

Ook is er een diode gevonden!

Deze zeer subtiele en injecteerbare nanotechnologie genereert elektrische velden, wanneer een vaccin flacon wordt verplaatst, of wanneer deze in contact komt met biologisch weefsel, zoals het menselijk lichaam.
[Een diode is een halfgeleider, oftewel een gelijkrichter. Dit wil zeggen dat alle elektronen in één richting stromen; hierdoor wordt voorkomen dat elektronen via dezelfde weg terug kunnen.]

Neuromodulatie

Montenegro nu heeft contact met het team dat de vaccins analyseert.
We staan ​​voor injecteerbare nanotechnologie, waarvan het doel neuromodulatie is! [Neuromodulatie betreft onder andere een behandeling, waarbij men de zenuwbanen in het ruggenmerg met elektrische pulsen beïnvloedt.]

 

Christopher Montenegro: Er is één ding dat duidelijk is in dit alles. En dat is dat dit een transhumanistische revolutie is. Transhumanisme.

Eén van de dingen die me erg opvallen, is dat de voorgaande technologieën, 2G, 3G, 4G, hun werkfrequentieveld hebben verminderd. Dus, wat gebeurt er? Je weet dat, naarmate je het werkfrequentiebereik verkleint, je bereik kleiner wordt. 4G antennes zouden maar 20 kilometer verwijderd kunnen zijn. 5G mag niet verder dan 1 kilometer verwijderd zijn. Dus ik vraag me af wat de reden is, dat ze steeds dichter bij de frequenties waar mensen ook op werken, willen komen. Want wij werken ook op frequenties.

Nu werkt 5G niet op dezelfde frequentie als de mens. 5G kan nog niet ‘converseren’ met mensen, zolang ze niet iets binnenin zich hebben, toch? Zolang er maar niets in hen zit. Maar er zit helaas wel iets binnenin.

Ik kan het je op dit moment niet laten zien, omdat dit privé is. We maken het openbaar als het klaar is, oké? Maar ik kon al een anode-kathode-anodestructuur zien, die een diode is, in een flesje AstraZeneca. Een diode! Een elektronisch onderdeel! Wat doet een elektronische component in een injectie flacon?

We hebben het hier over een geleider, die de doorgang van stroom in één richting verhindert. Maar ik kan me voorstellen dat er nog veel meer dingen moeten zijn. Ik ben niet 100% op de hoogte van alles. Ik vertel je wat ik op z’n minst kan waarnemen.

Het is injecteerbare nanotechnologie!

Daar zijn de injecties voor ontworpen. Dus als je dat bereikt, en geleidbaarheid in het lichaam bereikt, kun je in de buurt van draadloze technologie komen, en vervolgens perfect communiceren op frequentieniveau. Grondig onderzoek hiernaar mist nog. Je zou op de een of andere manier de ene frequentie in de andere kunnen inkapselen, en het perfect laten passeren en via internet laten reizen.

Pablo Salinas: Het vaccin zelf bevat deze mogelijkheid. Ik bedoel, het zendt dit elektrisch effect, zeg maar, uit.

Christopher Montenegro: Ja, dat doet het. Als je het vaccin met rust laat, gebeurt er niets. Maar wanneer het wordt verplaatst, verschijnt het elektrische veld. Ik kan me voorstellen, dat wanneer het in contact komt met zuurstof, of wanneer het in contact komt met bloed en beweging, dit het fenomeen kan veroorzaken, toch?

Bovendien, als je mensen onderzoekt — we hebben dit al bij een groot aantal mensen gezien —, en je begint hen in deze sectoren te belichten, zie je de verbanden op het niveau van capillaire vaten. Je ziet stroom… elektriciteit.

Pablo Salinas: Wanneer het wordt belicht met UV-licht?

Christopher Montenegro: Ja, met UV. En in feite, als je een elektriciteitsmeter in de buurt brengt, één van die meters, die je soms gebruikt voor stekkers en zo… wat ze dan afgeven, is elektriciteit.

Ik bedoel, ik weet dat het ongelooflijk klinkt, toch? Het kan behoorlijk ongelooflijk klinken. Toen ik het zag… En daarom nodig ik iedereen uit om de test te doen, man! Om naar het fenomeen te kijken. Om te stoppen met het vermijden van dit feit.

 

Voor de lezers en luisteraars:

En als u me niet gelooft, ga dan naar mijn sociale netwerk (Christopher Montenegro), schrijf me en ik zal het u persoonlijk laten zien. Als u, iedereen die daarna naar dit programma luistert, – of u nu arts, verpleegster, of wat dan ook bent, ik nodig u uit om het te komen bekijken. Zodat u kunt zien dat we het niet over fictie hebben. Ik nodig u uit. U bent van harte uitgenodigd om dit te weten, en waar ze onze kinderen mee willen inenten.

 

Bron:

https://www.orwell.city/2021/08/diode.html

You may also like