Waarom oefent het leger alsof de natie is aangevallen, bases zijn vernietigd en een invasie plaatsvond?

UPDATE 27-08-2022  Militaire drills, opstijgen en landen van gevechtsvliegtuigen op openbare wegen. Plannen voor bases, die worden vernietigd in een oorlog… 

A-10 Tankbusters landden gisteren voor het eerst in de geschiedenis op Amerikaanse openbare snelwegen tijdens militaire oefeningen.

In een goed aangekondigde praktijkoefening oefende de Amerikaanse Luchtmacht, de Michigan Air National Guard, het opstijgen en landen van militaire jachtvliegtuigen op de publieke snelweg M-32 buiten Alpena, Michigan.

De oefening duurde van 8:00 uur tot 13:00 uur plaatselijke tijd.

Wat de oefening zo vreemd maakte, was dat de elektriciteit naar de stad Alpena tijdens de hele oefening volledig was afgesneden. Gaat er al een lampje branden?
Dit was, zo denkt men, een veiligheidsgebaar, aangezien er elektriciteitscentrales zijn langs de openbare weg die ze gebruikten.

 

Michigan Air National Guard landing & TAKE OFFS on Highway A-10 aircraft on M-32 west Alpena #WW3 (VIDEO BANNED)

Of bekijk de video hier.

 

Deze drill wijst op zeer ernstige zaken

1  De strijdkrachten van de Verenigde Staten voeren nu actief operaties uit alsof het land is aangevallen, bases zijn vernietigd, en er een invasie heeft plaatsgevonden.

2  Elektriciteit kan uiteindelijk voor langere tijd worden onderbroken voor hele regio’s, vanwege militaire operaties o.a.

 

Nog een reden voor burgers om voorbereid te zijn

-met communicatieapparatuur op batterijen, zoals CB-radio’s of HAM-radio’s in elk gezinsvoertuig en een basisstation in het gezinshuis, of General Mobile Radio Service (GMRS) of Family Radio Service (FRS) basiseenheden en portofoons. Deze maken communicatie op korte afstand met buren en familie mogelijk. HAM heeft echter een groter bereik, maar vereist FCC-licenties. De andere hierboven genoemde vereisen geen licenties.

-met een noodstroomgenerator inclusief reservebrandstof om deze te laten werken, om zo tijdens een noodgeval elektriciteit te leveren voor koelkasten, diepvriezers en wellicht een paar lampen en communicatieapparatuur.

 

Veel mensen zullen zich afvragen, waarom?

Waarom oefent het Amerikaanse leger alsof de natie is aangevallen, alsof bases zijn vernietigd en er een invasie heeft plaatsgevonden?
Is het leger zich onder meer aan het voorbereiden op de volgende plandemie, de cyberpandemie?
Is er een invasie op handen?
Is er een wijdverbreide vernietiging van militaire bases aan de horizon?

Duidelijk is dat er iets slechts aankomt.

 

Dit is wat de reguliere media meldt:

‘Deze trendy gevechtsvliegtuigen werden ingezet, omdat het leger onderzoekt of het klaar is voor een mogelijke nieuwe Koude Oorlog.’ Verder meldt zij:

‘Vier A-10C Thunderbolt II Tankbusters, samen met een paar operationele transportvliegtuigen, werden de hele ochtend ingezet op een snelweg in Michigan, als onderdeel van een oefening, die bedoeld was om een gevecht met China of Rusland te arrangeren. De oefening maakte deel uit van de grotere Northern Strike Exercise, waarvan het ministerie van Defensie zegt dat het de grootste jaarlijkse reserveoefening is.’

 

Bron:

Military Practices Take-offs/Landings on PUBLIC HIGHWAYS – Planning for Bases to be Destroyed in War

You may also like