De Cyberpandemie is begonnen

De door de WEF uitgeroepen Cyberpandemie is begonnen: defensie, elektriciteit, water, financiën, onze voedseltoeleveringsketen… ze zijn allemaal kwetsbaar geworden voor enorme storingen, nadat FireEye en SolarWind massale digitale vernietigingswapens hebben ontketend, en de achterdeuren van regeringen, legers en bijna de gehele wereld hebben ontgrendeld.

‘Wie heeft er baat bij deze Cyberpandemie?’

 

The Cyberpandemic Has Begun: SolarWinds + FireEye – Anything can happen now

 

2020  De Cyberpandemie is begonnen!

In een eerder rapport zei ik, dat het World Economic Forum waarschuwde voor een volgende crisis, die meer impact zal hebben dan de COVID-19 crisis. En natuurlijk, Klaus Schwab zelf liet gedetailleerd weten, dat we allemaal onvoldoende aandacht schenken aan het beangstigende scenario van een uitgebreide cyberaanval, die enorme en verstrekkende gevolgen zal hebben. De Coronacrisis zou aldus Schwab slechts een kleine verstoring zijn!

SolarWinds + FireEye

We hebben gezien dat de hackers dit jaar ‘de wateren aan het testen waren’, en hier en daar kortdurende cyberaanvallen uitvoerden. Er bestaan in feite wapens van massa-cybervernietiging. Deze wapens nu zijn gestolen van een firma, genaamd FireEye, die op dit moment worden gebruikt om aanvallen uit te voeren.

En nu, van de een op de andere dag, krijgen we het nieuws dat een bedrijf, genaamd SolarWinds, werd gekaapt. Hun software werd gekaapt en verzonden: Trojan horses naar honderdduizenden van hun klanten! En nu zeggen ze dat het er maar ongeveer 33.000 waren, die dit hebben gekregen. Het punt is, we hebben hier te maken met massavernietigingswapens, die zijn gestolen, en… een achterdeur, die nu de wereld in is gestuurd. Dit legt de basis voor de voorzegde Cyberpandemie, zodat er in principe van alles kan gebeuren de komende tijd.

FireEye, een van de grootste cyberbeveiligingsbedrijven in de VS, bracht dinsdag 8 december naar buiten, dat buitenlandse overheidshackers met ‘capaciteiten van wereldklasse’ hun netwerk zijn binnendrongen, en daar tools stalen, die het bedrijf gebruikte om de verdediging van hun duizenden klanten te testen, waaronder federale en staatsbedrijven, en lokale overheden, en grote internationale bedrijven. FireEye zelf zegt, dat ze werden getroffen door een natiestaat met offensieve capaciteiten van het hoogste niveau! ‘Ze verschillen van de tienduizenden incidenten, die we ooit hebben gezien, voordat dit een ongekend niveau bereikte. Deze aanval kwam binnen en stal massa-cybervernietigingswapens! De aanvallers hebben dus capaciteiten van wereldklasse, een nieuwe combinatie van technieken, die we nog nooit eerder hebben gezien. Niemand heeft dit ooit gezien, en dit is wat wij doen: we kijken en onderzoeken cyberaanvallen. Dus wanneer we iets compleet nieuws zien, dan is dit interessant voor ons.’
In feite heeft iemand gewacht op deze dag, gewacht op deze Cyberpandemie, en het is nu gelanceerd! Wie dit ook is, – de persoon die alle kaarten in handen heeft en alles lijkt te weten – werkt met een ongelooflijke reeks nieuwe tools, om een ​​cyberbeveiliging te kunnen hacken!

We kunnen zien dat deze hacker nu gewapend is met vers gestolen cybervernietigingswapens van FireEye, en de Shields zijn naar beneden voor honderden duizenden systemen over de hele wereld, dankzij dit Trojaanse paard, dat is verzonden door SolarWind.

De cyberbedreigingen van morgen…

De cyberbedreigingen van morgen maken onze informatie niet alleen onveilig, ze kunnen onze fysieke wereld ook onveilig maken. De cyberbedreigingen van morgen kunnen de auto’s, waarin we rijden, de vliegtuigen waarmee we vliegen, uitschakelen. Ze kunnen de stroom of het water naar steden toe in het hele land maar liefst dagen- of wekenlang uitschakelen, of zelfs nog langer. Ze kunnen ons leger uitschakelen, en zelfs onze eigen wapens tegen ons keren! De cyberbedreigingen van morgen kunnen gevolgen hebben voor alles waar een netwerkcomputer voor nodig is, en dat betekent in toenemende mate alles!

’s Werelds grootste bedrijven en organisaties hebben vanaf nu kwetsbare systemen.

De 3.000 klanten van SolarWind omvatten sectoren, waaronder het leger, regeringen, bedrijven en onderwijs, onder andere. Dus ’s werelds grootste bedrijven en organisaties hebben vanaf gisteren kwetsbare systemen. Hieronder vallen ook het Pentagon, Ministerie van Buitenlandse Zaken, NASA, NOAA, NSA, Postorderbedrijven, Ministerie van Justitie, telecombedrijven, het Witte Huis, de Amerikaanse schatkist, honderden universiteiten en hogescholen over de hele wereld, banken, voedselbedrijven, etc.

Excuus

Al deze bedrijven kunnen de schakelaar omzetten, en de schuld geven aan een cyberaanval, en zeggen: ‘Daarom is het netwerk uitgevallen, daarom heb je geen toegang tot je bankrekening, daarom zullen de ziekenhuizen niet de nodige hulpmiddelen krijgen, daarom is de gemeentelijke watervoorziening afgesloten’, en noem maar op!
Dus terwijl ze je vertellen dat FireEye is gehackt, en dat SolarWind een probleem heeft, maken ze niet duidelijk, waarmee de massavernietigingswapens werden gestolen door cyberterroristen, die op dit moment ongekende mogelijkheden hebben op staatsniveau. Ieders achterdeur staat op dit moment wijd open, en de weg is bereid voor alles wat je maar kunt bedenken in de komende weken.

Wie staat klaar om te profiteren van al dit soort gebeurtenissen die gaande zijn?

Je hoeft niet verder te kijken dan het World Economic Forum’s Cyber Polygon 2020, het ‘Event 201’ van deze Cyberpandemie! Want het is weer een van deze wereldproblemen, die een oplossing op wereldniveau vereist. Denk daarbij ook aan ‘global warming’ en plandemieën… en je zult deze zin wellicht nog vaker horen: ‘Geen overheid of organisatie kan ons redden; we hebben mondiaal bestuur nodig, een Nieuwe Wereld Orde, een superstaat met enorme bevoegdheden en supervisie om ons te redden’.

Google gehackt

Ook Google werd gehackt – als voorproefje op 14 december, – en meldde een grote ‘storing’ wereldwijd. Nagenoeg alle Google diensten lagen er uit. Gmail, YouTube, Google Drive, Google Docs, Maps, Adwords en Adsense, en Google Pay… ze hadden allemaal te maken met de uitval. Er kwamen berichten over uitval uit heel Europa, de VS, Canada, India, Zuid-Afrika, landen in Midden- en Zuid-Amerika en Australië. Het gebeurt niet vaak dat alle Google diensten er uit liggen.

Een mooi voorbeeld van voorspellend programmeren…(klik hier) 

 

Dit is absoluut iets om in de gaten te houden.

Zet je schrap, want we zullen dingen gaan zien in de komende weken of maanden, die nog nooit eerder zijn gezien. En ze zullen u gewoon zeggen, dat het deel uitmaakt van de Cyberpandemie. Denk niet dat dit u niet kan treffen; wees geestelijk en lichamelijk voorbereid.

 

Note:

Be aware that Christian Westbrook is a Con (Controlled Opposition with many, many connections).
These prominent figures: 1. know more  2. give partially disinformation  3. make you have more and more fear  4. lead the truth movement as Con’s, Controlled opposition or Shills, etc.  5. have connections, they don’t work alone  6. are sponsored, for ex. by the UN, or ask for donations which are very important to them  7. make you very rebellious and make you use violence against the police and government  8. lead you into the New Age New World Order (of David Wilcock among others, and Dr. Carry Madej, Sacha Stone, Kennedy, and I could go on and on and on).  9. (most of them) you recognize already by their logos, by their using certain numbers 10. when they masquerade as christians, you don’t see or feel any of the Holy Spirit in them.

 

Bron:

https://krebsonsecurity.com/2020/12/u-s-treasury-commerce-depts-hacked-through-solarwinds-compromise/

You may also like