‘Wanneer het volk een held nodig heeft, zullen wij hem leveren.’ Julian Assange

Het valse licht: Media-acteur en gecontroleerde oppositie Julian Assange weer in het nieuws, toegejuicht door goedgelovige volgers.

Eindtijdnieuws.com
5 juli 2024

 

Er zijn blijkbaar nog veel mensen, die juichen voor deze gecontroleerde oppositie-acteur en zijn handlers.
En dan zijn er ook de mensen, die dwars door Assange, zijn handlers en deze voortdurende psy-op heen kijken.
Zoals de Vrijmetselaars altijd zeggen:

‘Wanneer het volk een held nodig heeft, zullen wij hem leveren.

 

Bovenstaande uitspraak wordt toegeschreven aan Albert Pike

‘Pike was een Amerikaanse Vrijmetselaar, een afgrijselijke man. Albert Pike, die hielp bij het bouwen van de 33 graden of rituelen, werd begraven in een Vrijmetselaarstempel, net om de hoek van het Witte Huis. Hij was een reus van dit geheime genootschap. Hij schreef ‘Morals & Dogma’, ook wel de ‘bijbel van de Vrijmetselarij’ genoemd.

Albert Pike schreef:

‘De waarheid moet geheim worden gehouden, en de massa heeft een lering nodig, die in verhouding staat tot hun onvolmaakte rede…. Deze waarheden werden voor het gewone volk bedekt als met een sluier; en de Mysteriën werden naar elk land gevoerd…’
Vrijmetselarij werd in het geheim vanuit het Oosten in de hele wereld geïmporteerd, om haar web in de duisternis te weven, om haar agenda te vergroten en te bespoedigen. De geheime religie van uw favoriete beroemdheden en politici is buiten het bereik van de vulgaire. Vulgair is wat u voor hen bent! Deze mensen bespotten ons, soms in ons gezicht, met hun symboliek, terwijl we hen respecteren, bewonderen en soms zelfs liefhebben en verafgoden. En allemaal nemen ze deel aan dezelfde inwijdingsrituelen, om tot het geheime genootschap te behoren, een voorwaarde voor succes! Om tot de religie te behoren, die je alles geeft wat je maar wilt, alles wat je hartje begeert.

De titel van Vrijmetselaar komt voor en boven de titel van President

Het is Vrijmetselarij boven alles!’ – Wijlen Altiyan Childs

Hoewel hij het ontkent, groeide Julian Assange op in ‘The Family’ (de Illuminati)

Bovendien, om het woord Illuminati te noemen, is uit den boze binnen de groep, de Organisatie, de Hiërarchie, of hoe je het ook wilt noemen.
De kinderen in deze sekte en geheime operaties worden geprepareerd en getraind om een ​​agenda te volgen, bevelen op te volgen, en een of meerdere rollen op het wereldtoneel te spelen.

Waar komt al dat ‘hacken’ vandaan, denkt u?

Wat Julian betreft, hij werd klaargestoomd om de rol van een jonge ‘hacker’ te spelen, met de ethische code om geen systemen te beschadigen of te laten crashen, maar gewoon informatie te delen, aldus de fakestream media.

WikiLeaks, gecontroleerd door de Illuminati

In 2006 richtten Julian Assange en enkele andere gecontroleerde marionetten en dissidenten de nep-‘klokkenluiders’-organisatie en ‘samenzweringsafleiding’ op, bekend als WikiLeaks, een afleidingsproject van de CIA, gestuurd door de Illuminati.

WikiLeaks verbonden met Anonymous

WikiLeaks raakte onmiddellijk nauw verbonden met de gecontroleerde groep Anonymous, een propagandakanaal, dat zichzelf presenteert als een collectief van ‘hackers’, opgericht om desinformatie te verspreiden, onder andere.

Edward Snowden

In 2013 werd de samenzweringstheoretische beweging geïntroduceerd bij media-acteur en nep-klokkenluider Edward Snowden, die door de CIA werd gebruikt als gecontroleerde oppositie in de media-industrie om massasurveillance door de NSA te onthullen. Natuurlijk werd broeder Snowden in de club gepromoot door Julian Assange van WikiLeaks, evenals door CNN, NBC, Time (enkele Illuminati nieuwskanalen) en een groot aantal andere media-outlets aan beide kanten van het illusoire politieke spectrum.

Operatie Pizzagate

Assange dook vervolgens weer op tijdens de grote CIA-operatie Pizzagate, die veel goedgelovigen voor de gek hield. In Pizzagate werd Julian Assange van Wikileaks gebruikt om nep-e-mails van Hillary Clinton, van Jezuïet John Podesta en Anthony Weiner te verspreiden. Deze ‘e-mails’ werden gebruikt door gecontroleerde oppositiepartijen David Wilcock en David Seaman om valse verhalen te verspreiden over cryptische berichten en ‘geheime codewoorden’, wat leidde tot de Comet Ping Pong Pizzeria in Washington DC, waarvan werd beweerd dat het deel uitmaakte van een kinderhandelsnetwerk en pedofilienetwerk.
Dit was een klassieke psy-op volgens het boekje, waarbij de methode werd gebruikt om een ​​vaag mysterie te creëren als afleiding, om eerdere informatie over wat er nu werkelijk aan de hand was te neutraliseren, en het publiek te conditioneren en andere onderwerpen te vermijden.
Tijdens de Pizzagate-operatie speelde Julian Assange ook een belangrijke rol bij de introductie van het concept van ‘nepnieuws’, door samen te werken met het door de Jezuïeten gecontroleerde propagandakanaal Russia Today (RT). Het was een probleem-reactie-oplossing-operatie, die leidde tot de dwaze ‘factcheckers’ op sociale media.

‘Held’

Gedurende het grootste deel van zijn leven werd Assange door de media afgeschilderd als een soort held van complottheoretici en klokkenluiders, met het beeld dat hij altijd op de vlucht is voor iets (wat de illusie in stand houdt dat hij ‘iets op het spoor’ moet zijn, omdat hij altijd door de overheid zou worden opgejaagd.)

En het werd natuurlijk allemaal gedaan volgens de cijfers, aangezien hij als marionet deel uitmaakt van het wereldtoneel. Iedereen, die zoveel aandacht krijgt in de media, en ook met andere marionetten op het wereldtoneel omgaat, is er onderdeel van. Ze worden allemaal gebruikt om onder meer verdeeldheid, chaos en verwarring te creëren.

 

Bronnen:

https://eindtijdnieuws.com/wereldtoneel-de-strijd-om-de-uitlevering-van-julian-assange/

https://eindtijdnieuws.com/altiyan-childs-de-mensheid-wordt-gevangen-gehouden-door-een-satanische-sekte-vrijmetselarij/

You may also like