‘Volgende crisis groter dan COVID’ | Power Grid and Finance down | WEF Cyber Polygon

Het World Economic Forum (WEF) waarschuwt voor een nieuwe crisis met nog grotere economische impact en sociale gevolgen dan de ‘Coronacrisis’. Welke dreiging kan mogelijk nog meer impact hebben? Zet je schrap. 

Christian van Ice Age Farmer vertelt de kijkers over de deelhebbende spelers en de voorspellende programmering van het WEF, rond een dreigende grootschalige cyberaanval op onze kritieke infrastructuur, die een ‘donkere winter’ zou kunnen ontketenen en helpen om de Grote Reset in te luiden.

 

Volgende crisis meer impact, groter en sneller

Jeremy Jurgens, WEF Managing Director: “Ik geloof dat er nog een crisis komt. Deze zal significanter zijn. Het zal sneller zijn dan wat we hebben gezien met COVID. De impact zal groter zijn, en als gevolg daarvan zullen de economische en sociale gevolgen zelfs nog groter zijn.”

Enorme cyberaanval

Klaus Schwab: “We weten allemaal, – maar besteden nog steeds onvoldoende aandacht aan – het beangstigende scenario van een alomvattende cyberaanval, die de stroomvoorziening, het transport, de ziekenhuisdiensten, en onze samenleving als geheel, volledig zou kunnen stoppen. De COVID-19 crisis zou in dit opzicht worden gezien als een kleine verstoring in vergelijking met een enorme cyberaanval. Om de COVID-19 crisis te gebruiken als een tijdige gelegenheid, om na te denken over de lessen, die de cyberbeveiligingsgemeenschap hieruit kan trekken, en om ons niet voorbereid zijn op een mogelijke cyberpandemie te verbeteren…” 

 

“Next Crisis Bigger than COVID” – Power Grid/Finance Down – WEF Cyber Polygon

Het WEF beschrijft een nieuwe crisis, bovenop de bestaande crisis. Wat is die nieuwe crisis?

Ja, een Cyber pandemie!

Twee leiders van het WEF beloven u, dat we spoedig een ‘nieuwe crisis’ zullen hebben, waarbij COVID in het niet valt. Dus dit is iets ernstigs en we dienen er aandacht aan te besteden. Al deze crisissen zijn onderdeel van hun plan, van hun agenda.

Op hun eigen website zeggen ze: ‘Net als de COVID-19 pandemie, kent cybercriminaliteit geen grenzen of ideologieën – en geen enkele organisatie kan het in haar eentje bestrijden.’ Want wereldproblemen vereisen wereldoplossingen, en daarom lopen deze globalisten binnen in uw woonkamer met hun mooi klinkende doelstellingen en oplossingen, om vervolgens hun agenda’s uit te voeren.
Vanwege COVID worden mensen gedwongen om vanuit huis te werken. En velen begrijpen niet voldoende van beveiligingsmaatregelen. Hierdoor is iedereen kwetsbaarder geworden in 2020.

2020 Cyber Polygon Event

De grote spelers kwamen dit jaar samen voor het ‘2020 Cyber Polygon’ Event. Het is eigenlijk net als met Event 201, en het voedselketenreactie spel: ‘Robotisering en digitalisering in de voedselketen kan een bijdrage leveren aan oplossingen voor de wereldvoedselproblematiek. Om kansen aan te grijpen, is samenwerking nodig tussen onderwijs, overheid, ondernemers en onderzoek.’

Maar wat is nu die Cyber Polygon?

Dit project maakt deel uit van het WEF’s Shaping the Future of Cybersecurity and Digital Trust Platform. Het kijkt naar hoe organisaties zouden kunnen reageren op deze nieuwe cybercrime omgeving in 2020, het ‘nieuwe normaal’. Een van de belangrijkste mensen, die hierbij betrokken zijn, beschrijft hoe we deze cybersecurity anders moeten opvatten in het ‘nieuwe normaal’.

Accenture, één van de grote spelers binnen Cyber Polygon

Accenture is een enorm internationaal organisatieadviesbureau, dat diensten biedt voor management, technologie en outsourcing. En ze zijn een van de belangrijkste, vooraanstaande deelnemers aan dit Cyber Polygon event! Dit zijn hun woorden:

‘OBSERVATIES 2020’

In het afgelopen jaar zijn beveiligingsstrategieën en praktijken getest zoals geen ander. Rap versnelde digitale transformaties, opportunistische phishing-campagnes, stopzetting van informatiebeveiligingsoperaties en financiële beperkingen creëren de perfecte storm in een COVID-19 verstoorde wereld, en:

‘EEN FLEXIBELE TOEKOMST’

Een jaar geleden had niemand zich de impact kunnen voorstellen op de gezondheid en humanitaire crisis, die onze wereld in zijn greep hield in 2020. We hadden ook niet kunnen voorzien hoe dergelijke ongekende omstandigheden de deur zouden openen naar innovatieve cybercriminaliteit.

Laten we nu eens kijken naar de andere grote spelers…

En kijk of u een patroon kunt ontdekken hier. Al deze spelers werken wereldwijd samen, systematisch, en proberen uw vertrouwen te winnen met hun ‘beloften’:

Platform Partners

Absa Group, Acronis, AIG, Aker, Allianz, Amazon Web Services, Banco Santander, Bank of America, BlackRock Inc., Boston Consulting Group, Check Point, China Datang, China Southern Power Grid, Cisco, Cloudflare, Credit Suisse, Deloitte, Deutsche Post DHL, DXC Technology, Eisai, Emirates Group, Equifax, EY, Forcepoint, Generali, HCL Technologies, Hewlett Packard Enterprise, Hitachi, Huawei, IBM, Infosys, Iron Mountain Information Management, Itaú Unibanco, JD.com, JPMorgan Chase, Julius Bär Group, KPMG, Kudelski Group, Mahindra Group, ManpowerGroup, Marsh & McLennan, Mastercard, Microsoft, Palantir Technologies, PayPal, PwC, Repsol, S&P Global, Saudi Information Technology Company, Saudi Telecom Company Group, Schneider Electric, Scotiabank, State Grid Corporation of China, SWIFT, Tata Consultancy Services, Team8, The Depository Trust & Clearing Corporation, Total, Trafigura, UBS, VPS Healthcare, Wipro, Zurich Insurance Group

U ziet hier heel veel financiële spelers, banken en verzekeringsmaatschappijen, maar ook enkele Tech bedrijven. Desondanks weegt het financiële aspect hier het zwaarst! Als we praten over cyberdreigingen bij internationale transacties, dan beïnvloedt dat alle financiële transacties op dit moment. Iedereen zal erdoor getroffen worden volgens de elite.

Klaus zegt, dat het elektriciteitsnet zal uitvallen.

En de bancaire instellingen zijn er allemaal bij betrokken! Want dat zegt het hier: Het bankwezen zal beïnvloed worden. Het is vrij duidelijk, dat er een script is voor een gebeurtenis in de zeer nabije toekomst, om ons elektriciteitsnet naar beneden te halen, en daarmee zeer waarschijnlijk ook onze financiën.

 

Executive order 13800

President Trump heeft reeds in 2017 een wetsvoorstel aangenomen, genaamd Executive order 13800, om met name onze elektrische infrastructuur te versterken tegen cyberaanvallen, zoals het elektriciteitsnet… alsof ze jaren tevoren al inkijk hadden in een mogelijke dreiging.

 

Voorspellend programmeren

Niet alleen het WEF maakt zich hier schuldig aan, maar ook de media, tv, films, etc. Met andere woorden, de media heeft dit zaadje al langere tijd in ons bewustzijn, ons brein geplant, dat we mogelijk voor een korte tijd teruggaan naar het stenen tijdperk.
Het is daarom belangrijk te weten wie de spelers hierachter zijn, en dat dit absoluut een kritiek onderdeel is van de grotere Grote Reset-agenda. En Klaus Schwab runt het event, pratend over ‘Cyberbeveiliging in 2020, zijnde plotseling een nieuw risico voor u’.

 

Bronnen:

Vrijmetselaar vertelt u:  https://www.youtube.com/watch?v=tSuCuoQxI20

https://www.weforum.org/agenda/2020/10/the-partnership-we-need-to-fight-global-cybercrime/

https://archive.ph/tKU30  (Het WEF heeft het artikel recentelijk van haar website verwijderd!)

https://www.accenture.com/_acnmedia/PDF-137/Accenture-2020-Cyber-Threatscape-Executive-Summary.pdf

https://www.weforum.org/platforms/shaping-the-future-of-cybersecurity-and-digital-trust

You may also like