Wereldtoneel: Valse ‘hackeraanvallen’ weer in opmars – Microsoft en Facebook

Nep ‘hackaanval’ en nep ‘storing’ gaan hand in hand; het is onnodig om je eigen gegevens te ‘kraken’. Georkestreerde wereldwijde ‘uitval’ van Facebook.

Eindtijdnieuws.com
11 maart 2024

 

Zoals het media verhaal gaat, hebben ‘Russische hackers met steun van de staat’ (het is voor iedereen een raadsel hoe ze weten dat ze steun van de staat hebben) toegang gekregen tot een aantal van Microsofts belangrijkste softwaresystemen in een nep ‘hack’, die voor het eerst bekend werd gemaakt in januari dit jaar.

Vanaf vrijdag 8 maart 2024, kondigde Microsoft aan….

‘dat de vermeende ‘hack’ ernstiger was dan eerst werd gedacht, en dat deze heeft geleid tot het stelen van informatie uit de e-mailsystemen van Microsoft, en tot toegang tot ‘enkele van de broncode-opslagplaatsen en interne systemen van het bedrijf’’.

Er zijn geen Russische hackers

Natuurlijk is dit allemaal gescript nieuws, want er zijn geen ‘Russische hackers’, wat duidelijk zou moeten zijn, omdat alle landen die er toe doen op het wereldtoneel vandaag geregeerd en bestuurd worden door dezelfde mensen. Echter…. hybriden, zo weten wij, hebben de macht nu overgenomen van de hoge bloedlijnen, van de machthebbers en koningen van deze aarde. Dit was in John Todds tijd nog niet het geval! Dus nu regeren hoofdzakelijk de hybriden/nephilim over de huidige leiders op het wereldtoneel. Wat betekent dit? Dit betekent, dat zelfs de hoogste bloedlijn, mogelijk die van de Rothschilds, te luisteren heeft naar de hybriden: de moderne nephilim. Ja, het is ‘zoals in de dagen van Noach….’ En die hybriden worden weer geregeerd door satan met zijn leger gevallen engelen.

Het is niet nodig om je eigen gegevens te ‘kraken’!

Het is dus allemaal theater, een wereldtoneel, om de illusie van een bedreiging en de noodzaak van ‘veiligheidsmaatregelen’ in stand te houden. Al deze zogenaamde ‘hackeraanvallen’ zijn gewoon tests, oefeningen, simulaties, uitgevoerd door TPTB (The Powers That Be) in samenwerking met de CIA en NSA, in samenwerking met bedrijven als Microsoft, Google, Apple en META/Facebook!

Georkestreerde wereldwijde ‘uitval’ van Facebook

Deze aankondiging van Microsoft gaat hand in hand met de vermeende ‘gehackte’ beveiligde militaire telefoonlijnen in Duitsland, die informatie ‘lekten’ naar Rusland op 4 maart, die vervolgens werd gevolgd door de gescripte ‘uitval’ of ‘storing’ van Facebook op 5 maart.
Facebook, Messenger en Instagram van Meta lagen wereldwijd plat, hand in hand!

Enorme test wereldwijd

Natuurlijk was de uitval van Facebook meer sinister, omdat het een grote test was in het observeren hoe gebruikers zouden reageren op het social media platform, dat je plotseling uitlogt en niet meer in staat stelt om je opnieuw in te loggen. De meeste gebruikers zouden denken, dat ze gehackt zijn en proberen hun wachtwoord opnieuw in te stellen, en/of verschillende apparaten te gebruiken, om weer in te kunnen loggen. Dat zijn heel erg veel gedragsgegevens, die worden opgeslagen en geanalyseerd voor toekomstige soortgelijke operaties! Hoe meer ze je gedrag kunnen voorspellen en controleren, hoe meer macht ze over je hebben.

Bangmakerij in het eindspel hoort daar zeker bij!

Deze geënsceneerde en nep ‘hackeraanvallen’ zijn deels bedoeld om angst in te boezemen, door de tactiek van verdeeldheid, zoals het altijd maar de schuld geven aan Rusland, China, of Noord-Korea, of de CIA, etc.

Tweefactorauthenticatie

Het belangrijkste doel van deze nep ‘hackeraanvallen’ is om mensen te conditioneren, om nieuwe veiligheidsmaatregelen te accepteren, zoals extra twee-factor inlogmaatregelen (tweefactorauthenticatie), wat zowel frustrerend als tijdrovend is. Dit zal leiden tot het gemakkelijker accepteren van het gebruik van digitale ID’s, zoals je eigen digitale vingerafdruk om in te loggen. En als je dat eenmaal begint te gebruiken, zal alles wat je doet op het internet je vingerafdruk achterlaten. Alles wat je doet kan worden gevolgd. Elke transactie die je maakt, en elke dienst die je gebruikt, kan worden gecontroleerd en afgesloten door één druk op de knop als je ‘verkeerd denkt’..

Nu kondigde Microsoft, een Vrijmetselaarsbedrijf, dat op 4 april 1975 werd opgericht door Bill Gates, het vervolg op deze valse inbraak door ‘Russische hackers’ aan op 8 maart. Nu blijkt 8 maart ‘zomaar’ 33 weken en 3 dagen voor de volgende verjaardag van Bill Gate te zijn, zoals in 333, een heel belangrijk getal voor de Illuminati (evenals hun verjaardagen)! Het komt allemaal ten goede aan het Beestsysteem van de komende antichrist.

Alweer een gescript ritueel als onderdeel van de digitale ID-slavernij agenda

Terwijl de auteur van dit artikel dit schreef, kreeg hij berichten van vrienden in de VS, dat telefoons, internet, banken en geldautomaten die vrijdagavond waren uitgevallen. De conditionering gaat gewoon door…. en het zou me in het geheel niet verbazen, wanneer tijdens deze wereldwijde ‘uitval’ belangrijke nieuwe AI systemen op hun plek werden gezet en offline getest. Gebruikers op social media, die al bijna onzichtbaar waren, zullen mogelijk nog onzichtbaarder worden gemaakt dan voorheen het geval was.

 

Bronnen:

Fake “Hacker Attacks” on The Rise Again – Microsoft and Facebook

Russian hackers breached key Microsoft systems

You may also like