Waarschuwende beeldvisioenen: Stroomuitval en onrustig water | Preppen voor blackouts

Een ingezonden visioen, ontvangen begin 2022. John Todd’s adviezen voor de komende stroomuitvallen en overige verrassingen, wereldwijd. Je krijgt maar 10% van het echte nieuws.

Eindtijdnieuws.com
16 december 2023

 

‘HAVENS VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN’, laten de CONs/nepchristenen ons vandaag weten voor wat betreft de belangrijkste havens in Amerika!

David (Elias) Goldberg waarschuwde ons voor een reeks cyberattacks.
John Todd waarschuwde ons voor nog veel meer ‘verrassingen’, waar we ons op voor kunnen bereiden, nu het nog kan. John hoefde alleen maar zijn mond te houden over 3 dingen: de Charismatische beweging, de Vrijmetselaars, en wat er gaat gebeuren met Christenen in de laatste dagen. Hij kon het niet, en ook ik kan dat niet.

Hoe The Powers That Be (TPTB) van plan zijn om ons volledig af te sluiten van werkelijk alles: brandstof, elektriciteit, benzine en voedsel.

 

Beeldvisioen eind februari 2022

‘Op een avond, toen ik net naar bed ging, kreeg ik een visioen. Het was kort maar duidelijk.

Ik was op mijn werk….

Het was midden op de dag en ik zat gewoon te werken. Plotseling, zonder enige waarschuwing, gingen, ‘floep’, alle lichten uit! Ook de radio; alles viel uit. En het was nogal donker. Normaal is dit niet zo, want overal komt dan nog licht door de ramen, maar deze keer niet. Ik schrok.

Op dat moment ging ik bidden:

Heer, vergeef al mijn zonden. Heer, vergeef al mijn zonden.
Er was paniek.’
Einde visioen

De volgende morgen toen ik wakker werd, kreeg ik naar ik dacht het Scheldewater aan de zeekant te zien. Ik zag het wateroppervlak van de rivier de Schelde. Het water was wel vlak, maar het bewoog heel onrustig; er was veel beroering.’
Einde visioen

Interpretatie

‘Ik denk dat we in roerige tijden gaan komen. Dat zonde belijden is gewoon symbolisch voor: altijd alert zijn, en ik belijd elke dag alles wat ik maar kan bedenken. Het is een tijd van bekering, ook voor Christenen.
Die rivier was niet aan het overstromen nog; geen wateroverlast van het water dat ik zag in mijn visioen. Het water stond echter wel iets hoger dan anders. De kleine golfjes waren heel onrustig en bewogen snel van links naar rechts. Het was net alsof het opgevoerd werd, van links naar rechts en door elkaar heen. De weeën volgen zich al sneller en sneller op, zo lijkt het. Ik denk ook, dat er dingen op komst zijn, zoals bijvoorbeeld een cyberaanval.’

 

John Todd’s eindtijd adviezen

‘Ik praat veel over de eindtijd. Ik vind het jammer dat mensen bang worden als ik het over de eindtijd heb. Maar dan, als Jezus de Heer zou zijn in ieders leven, dan zou er geen enkele angst zijn. Ik ben niet bang voor de eindtijd. Weet je, de Christenen die ergens naartoe gingen [doorheen gingen?], verheugden zich.
Kijk, toen had je alleen een zwaard. En als ze een legioen, – dat waren 100 soldaten – achter je aan stuurden, kon één zwaard er geen 100 met een zwaard tegenhouden. Maar vandaag de dag kan één geweer er 100 met een geweer tegenhouden. Dit is iets wat je zelf moet beslissen…. Maar het gaat erom dat ik geloof in de beloften van God, dat ik geloof dat God mij laat weten wanneer het gaat gebeuren en me erop voorbereidt.

Nu, je kunt je voorstellen hoeveel Christenen….             

Er zijn 20 miljoen Christenen gestorven in communistische landen…. En ze werden gewaarschuwd en ze luisterden naar andere predikanten. Net zoals de mensen in Jeruzalem luisterden, toen Jeremia Jeruzalem probeerde te waarschuwen dat ze zou vallen. Net zoals de mensen naar anderen luisterden, toen Noach de mensen probeerde te waarschuwen, dat het zou gaan regenen.

Nu zullen er veel mensen zijn, zoals de mensen in de dagen van Noach

Ze zullen omhoog kijken, zo op deze manier. En dan, wanneer de regendruppels op hun hoofd vallen, zullen ze de boodschap begrijpen! Wanneer de kogels door de deur beginnen te komen, en wanneer je niet naar de supermarkt kunt, en je elektriciteit wordt afgesloten, en het buiten 10 graden is, en je doodvriest…. zul je zeggen, ik vraag me af of ik het kan redden naar de retraite [soort toevluchtsoord]…. waar je dan niet zult kunnen komen. Dan kan ik je alleen maar zeggen, dat ik vast geloof in de beloften van God. En daarom geloof ik dat ik de eindtijd zal meemaken. Ik geloof dat ik er doorheen kom! Maar als ik bij jou aan de deur zou komen, en zou zeggen dat je huis in brand staat, en jij zou zeggen: ach, mijn huis is brandveilig, en weer terug naar boven zou gaan om te gaan liggen, en jij zou verbranden… dan is dat niet mijn schuld. Ik probeer je te vertellen, dat het huis in brand staat! Het is aan jou of je eruit komt of niet. Oké? Ik geloof heilig in de beloften van God. En daarom geloof ik dat ik het ga redden. En ik geloof dat God de meesten van ons dienaars of evangelisten een beetje inzicht heeft gegeven in de eindtijd. Ik zou een heel grote evangelist in dit land kunnen zijn, met veel mensen die me steunen, waarvan ik niet wil dat ze me steunen…

Ik hoef dan alleen maar mijn mond te houden over drie dingen:

de Charismatische beweging, de Vrijmetselaars, en wat er gaat gebeuren met Christenen in de laatste dagen. Ik kan het niet! Ik kan de twee groepen niet ongemoeid laten en de mensen daarbinnen de waarheid niet laten horen. Ik kan, in alle eerlijkheid, naar mijn retraite gaan, de winkels sluiten en daar voedsel zitten eten….

De retraites zijn er niet om in te blijven en je te verstoppen!

Ze zijn er om je familie in onder te brengen, en terug te gaan om te prediken, zodat zij een veilige plek hebben om naartoe te gaan. Ik ben niet van plan om me in die dagen te verstoppen! Misschien moet ik een Bijbel en een geweer dragen. Denk er maar eens over na. Dat doe ik sowieso. Maar ik ben van plan om onze bediening volledig te houden. Daarom hebben de meeste retraites drukpersen. Maar ik kan je dit vertellen, dat ik dit zal overleven, en ik zal me daar niet in een retraite schuldig voelen over iemand anders daar, want ik ga ervoor zorgen dat, elke plaats waar ik ben, ze ervan weten, of ik zal er niet naartoe gaan.

Mensen letten nooit op het nieuws

Maar ik weet dat je veel wordt voorgelogen in het nieuws. Maar als je oplet, kun je genoeg horen om te weten wat er gebeurt!

Ik zal je iets vertellen, als je twijfelt aan alles wat ik zeg…

En als je niet gelooft dat de eindtijd nabij is, en dat de Opname nabij is, en dat al deze dingen gaan gebeuren…. Als je 179 dollar over hebt, die je aan de retraite had moeten geven, kun je naar RadioShack gaan en een korte golf ontvanger kopen [met Single Side Band of SSB]. Niet zo’n multiband ding dat niets oppikt, maar dit ding pikt overal ter wereld uitzendingen op.
En als je de man hoort, die het hoofd is van de Baptistenkerk in Polen, dat is de kerk die door de regering wordt gesanctioneerd. Dat is niet de echte Christelijke kerk.’

Tussen haakjes, zij die interesse hebben in de aanschaf van een Kortegolf (of korte golf) radio, om het echte nieuws nog te kunnen volgen, wanneer meer en meer om ons heen uit gaat vallen, kunnen deze video eens bekijken. Ik zou zeker geen data met deze man delen, maar frappant is dat hij uiterst voorzichtig is over het feit, dat het nieuws dat wij vandaag de dag te horen krijgen in alle media, geen nieuws is, en dat het nieuws dat je met een dergelijk wereldontvanger kunt binnenkrijgen, je een heel ander verhaal vertelt. Let op hoe voorzichtig hij zich hierover uitlaat om geen kijkers/klanten te verliezen, views, die hem zoveel geld opleveren op YouTube:

 

Why You NEED a Shortwave Radio Right Now

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

‘Wij monitoren de korte golf en we weten wat er gebeurt

Je krijgt maar 10% van het [echte] nieuws. Als je in een geschiedenisboek zou kijken, of in een museum, waar ze kranten hadden tot twee dagen terug, inclusief over de ochtend dat de aandelenmarkt instortte, dan stond er in de krant: ‘Het Congres en de regering en de President hadden alles onder controle’. Dus geloof de krant niet! Waarschijnlijk, op de dag dat de antichrist de troon bestijgt, zullen ze zeggen: ‘De President heeft alles onder controle’, en rond die dag zal hij dat ook hebben!

Atlas Shrugged, hun codeboek voor de wereldovername

Het enige wat ik je kan vertellen is dat ze in Atlas Shrugged, hun codeboek voor de wereldovername, de kolenmijnen hebben vernietigd. Eerst vernietigden ze de olie. En toen alle elektriciteitsbedrijven begonnen over te schakelen op generatoren, die op steenkool werken, vernietigden ze de steenkool.

Ze zijn van plan om de stad volledig af te sluiten van alles: brandstof, elektriciteit, benzine en voedsel!

Ze gaan ook voor een staking zorgen

Nu wil ik iets zeggen. Wanneer dit plaatsvindt, zal het te laat zijn om naar een retraite te gaan. Ze gaan een massale staking van de vrachtwagenchauffeurs veroorzaken, in de hele Verenigde Staten. Geen vrachtwagen zal rijden. Er zal bijna een jaar lang niets per vrachtwagen worden vervoerd in de Verenigde Staten.

Gedurende dat jaar, of bijna net zo lang, zal er niets per schip worden gelost, omdat de havenarbeiders zullen staken.

Er zullen geen vliegtuigen vliegen, niet alleen omdat de piloten staken, maar ook omdat de luchtverkeersleiders staken. Alleen militaire vliegtuigen zullen de lucht in gaan.

Er zal niets per spoor gaan!

En – let maar op – de bruggen over het spoor zullen beginnen af te brokkelen onder de treinen, die opgeblazen worden. Meer treinen zullen ontsporen, tot het punt dat hele steden zullen worden weggevaagd door giftige gassen en explosies! Ze kiezen de treinen – het is al bewezen, die ene werd getroffen in het zuiden, die zoveel mensen doodde met chloorgas. Ze lieten de trein, die niets vervoerde, net daarvoor over de kop gaan. En daarna lieten ze deze trein ontsporen. Ze weten wat er met de treinen wordt vervoerd en wat er in de trein zit, omdat ze de eigenaar van de trein zijn!

Er gaat niets rijden!

Nu, stel je jezelf een vraag, als er niets van buitenaf de stad wordt binnengebracht door de scheepvaart naar de supermarkt, wat ga je dan kopen in de supermarkt? Dat doe je niet! Zelfs als de boeren doorgaan met planten en niet gaan staken, maakt het niet veel uit, want er zal geen manier zijn om het voedsel naar de supermarkt te brengen. Als je denkt dat dat niet mogelijk is, denk dan eens aan al die kleine stakingen, die er zijn geweest …. die ons een beetje verlamden. Ik kan me nog herinneren dat er niets gelost werd door de havenarbeiders, en we hadden lange tijd niet veel goederen in dat gebied! Ik kan me nog herinneren dat de vrachtwagenchauffeurs staakten en dat er niets werd verplaatst! En dat is wat we toen zagen.

Wat gebeurt er als iedereen tegelijk staakt?

Elke vorm van vervoer stopt. Je zegt, hoe zit het dan met de auto? Nu, hoe komt de benzine bij jouw station als de vrachtwagenchauffeurs het niet verplaatsen? Dan rijden de auto’s niet!

Dan de kolen!

Groot probleem. Dus de mijnwerkers gaan terug. Maar als de mijnwerkers de kolen niet verplaatsen, en de treinen niet rijden, krijg je nog steeds geen elektriciteit. Denk er maar eens over na.

Soms zeg ik dingen die erg deprimerend zijn

De apostel Paulus zei, dat het een bemoediging moest zijn. Hij zei, dat de Komst van Christus een Gezegende Hoop is voor een kind van God. Ik kijk uit naar de dag dat de Heer komt [voor de Zijnen in de wolken], maar ik weet dat Christenen naar alle waarschijnlijkheid veel zullen lijden vóór die tijd. Ik geloof dat het een eer is. Ik geloof dat het ons voorrecht is om in deze tijd te leven, om zendelingen te zijn, om evangelisten te zijn in deze tijd.’

John bedoelt eigenlijk te zeggen dat het niet zo is, dat veel Christenen gewoon niets zullen meemaken vlak voor de Verdrukkingsperiode van 7 jaar. Ook hij gelooft dat de Opname voor die tijd zal plaatsvinden…. zoals in de dagen van Noach.

Maar zelfs als u (als kind van God) zou lijden omwille van de gerechtigheid, dan bent u gezegend. Wees daarom niet bang voor hun dreigementen, en laat u door niets in verwarring brengen (van streek).  1 Petrus 3:14

 

‘We hebben het nu niet over de Verdrukking

We hebben het over alle dagen die eraan voorafgaan! Je zult niet zo’n erge Verdrukking hebben als die gaat komen, tenzij je eerst wat problemen krijgt.

Het doel van deze bijeenkomst is….

niet alleen om Christenen te waarschuwen, harten van Christenen te alarmeren, maar om anderen te winnen voor de Heer Jezus Christus, voordat het te laat is. Om je een kans te geven voor de Heilige Geest van God, om tot je hart te spreken, je te adviseren over je verloren toestand. En dan wat ons betreft, wij hebben het voorrecht om het Woord van God te nemen, en je te laten zien hoe je werkelijk opnieuw geboren kunt worden. De Bijbel zegt: zonder bekering is er geen redding.’ 

 

Dreigende klimaatlockdown?

Zoals bijvoorbeeld:

Elektriciteitsbeperkingen, en stroomuitval door het hele land vanwege zogenaamde ‘klimaatverandering’…. en nog veel meer radicale ideeën van het WEF? Wees op de hoogte van de leugens in zowel de mainstream als alternatieve media, en bereid je voor.

‘Ik hoorde iemand vertellen over de energiecrisis….

Hij zei, “Het is grappig. Het maakt niet uit of het de Republikeinen of Democraten zijn. Ze worden gekozen; ze veroorzaken deze problemen, en daarna lossen ze deze op. Dus het lijkt alsof ze iets doen”.
Dat is zo ongeveer hoe het echt is!’ – John Todd

 

Don’t be scared; be prepared, and pray 

 

Mededeling 1:
Abonnees op de artikelen of posts, die hun mail niet of nauwelijks openen, worden ‘automatisch’ weer verwijderd, om bouncen te voorkomen. 

Mededeling 2:
Om niet de indruk te wekken dat ik ‘adverteer’ voor de alternatieve Vrijmetselaarssites in onze wekelijkse ‘Breaking News Headlines’, hebben wij besloten om de tijd nuttiger te besteden, aan vertalen, sharen, en blijven exposen of aan het licht brengen van de duisternis. Ik hoop en bid dat het voor meerderen van ons nu duidelijker wordt, dat het geen onafhankelijke websites zijn, zoals zij beweren.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/alert-david-goldberg-waarschuwde-in-2019-een-hele-reeks-blackouts-in-de-planning/

https://eindtijdnieuws.com/waarom-zien-we-zoveel-treinontsporingen-vandaag-john-todd-onthulde-de-waarheid-in-1969/

https://eindtijdnieuws.com/wat-ga-je-als-geld-gebruiken-als-de-dollar-sterft-zilver-en-goud-ruilhandel/

 

Bron:

https://eindtijdnieuws.com/john-todd-tape-4-america-will-fall-how-christians-can-prepare-about-retreats-the-antichrist-and-more-transcript/

You may also like