Eindtijdnieuws maakt gebruik van functionele cookies, geen tracking cookies

Eindtijdnieuws.com heeft ook nooit gebruikgemaakt van de tracking cookies van Google Analytics. Wij begrijpen de irritatie en boze reacties vanwege de nieuwe AVG regelgeving 2024. 

Eindtijdnieuws.com
27 juni 2024

 

Ja, wij haten de nu verplichte, ‘monsterlijke’ cookies, net zoals sommige bezoekers die haten:

‘Uw cookies ding is vervelend. Waarom kun je niet gewoon ‘weigeren’ aantikken en verder?’

‘Als jullie site alleen maar toegankelijke is als je verplicht cookies moet accepteren. Dan: **** YOU..!!!
Gedienstige ratten..!!’

 

Enkele emails ter verduidelijking

Na eerst geïnformeerd te hebben, hierbij ook enkele reacties van mijn kant. Echter, vertrouw ik de AVG? Nee, absoluut niet. Vertrouw ik wat ons wordt verteld over deze ‘cookies’? Nee, ik ben nog niet volledig overtuigd.

Beste …,

Dank voor je email. Ik heb voor je geïnformeerd bij…. (gemaild en gebeld).
Het is verplicht sinds april dit jaar. Boete kan 10 tot 20 miljoen zijn. Bij mij misschien 1.000 euro? Dat is niet bekend, maar ik ben geen bedrijf, noch organisatie, noch ministry, en ik verdien geen cent met eindtijdnieuws dot com. Mogelijk is het slechts een enorme dreiging door de c0rrupte overheid; ik weet het niet.
Het was voor mij een hele geruststelling, dat Eindtijdnieuws alleen functionele cookies gebruikt of opslaat, dus het onthoudt kleuren, instellingen van de site, e.d. Dat is alles!
Dus de site heeft geen tracking cookies! Wat een geruststelling, want ik haat die dingen ook.
Ik vroeg of er dan een extra knop Weigeren bij kon komen, maar dat is niet of niet meer mogelijk met die vervelende nieuwe wetgeving jammer genoeg.
Ik riskeer liever ook geen 1.000 euro boete, zie je, en ook niet dat mijn site offline wordt gehaald, of dat ik een brief ontvang in de brievenbus, als ik weiger….
Als het goed is, staat het er ook bij dat het geen tracking cookies zijn, [werd mij verteld].
Hopelijk weet je nu voldoende en hoe ik er over denk, en nee, ik ben er absoluut niet blij mee. Wanneer je nog vragen hebt, mail gerust.

Groetjes,

Eindtijdnieuws

 

>>>Heel vreemd…! Want bij … bijvoorbeeld, of bij … en ook bij anderen kom ik dit niet tegen.
Ook sommige bedrijven hebben ze wel en andere niet. Of er bestaat dan gewoon de mogelijkheid om ze te weigeren.
Bij Leenbakker bijvoorbeeld werd driekwart van het beeld in beslag genomen door een dwingende cookiemelding die niet te verwijderen was.
Ik heb ze gemaild: ‘Als jullie liever cookies registreren dan producten verkopen. Prima dan geen aankopen bij Leenbakker’.

Mijn antwoord:

Hoi …,

Ja, dat is inderdaad heel vreemd.
Ik zou … van … eens kunnen mailen, hoe hij dat doet, en ik zou ook de instantie kunnen contacteren, die je bang maakt met deze nieuwe AVG wet, de mensen achter de schermen zelf (AP). Wie weet wat daar nog uitkomt.
https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/contact

Degene, die het erop heeft gezet, is behoorlijk ervaren, echter, is totaal onwetend wat de c0rruptie van de regering betreft en dus ook de AVG. En die twee hebben wel alles met elkaar te maken, gezien ‘men’ straks alle gegevens van een persoon wil verzamelen, en dat niet voor iemands ‘veiligheid’….

By te way, ik kan Leen Bakker-cookie hier gewoon verwijderen op de computer. Maar wellicht heeft jouw mail geholpen. 🙂
Ik ben ieder geval niet iemand die snel bang wordt gemaakt, want Eindtijdnieuws krijgt vaak ‘hele vreemde’ emails binnen (waar ik uiteraard niet op reageer omdat we de bron herkennen), maar ook dreigingen, dat mijn Facebook Page nu echt offline wordt gehaald. Ik ga er niet op in. Of fake copyright emails met boetes van partijen, die zich voordoen als ware copyright agents. Totaal niet reageren en…. they back off. Dus ze weten mij te vinden. Ik mag van YouTube/Illuminati ook geen URL linken meer onder nieuwe video-uploads plaatsen. En ook in Reddit, bijvoorbeeld, word ik behoorlijk gecensureerd, en in Twitter bijna onzichtbaar gemaakt, wanneer ik een van mijn #-tags intik in de zoekbalk. Bij #Svali komt bij mij vooral de valse AI-voice Svali naar boven, die gepromoot wordt op Twitter. Maar mijn artikelen geloof ik maar 1 keer, terwijl ik veel artikelen over Svali heb geplaatst/gelinkt. Dat soort dingen!
Ach ja, ik zit er niet mee. Het bevestigt voor mij alleen maar dat de geestelijke vijand de website haat.

Groetjes,
GodLove, and JesusWins

>>>Dag …,

Dank voor je, ondanks mijn aanvankelijk kwaaie uithaal, nette mail. Mijn excuses..!
Nee… ga gewoon door met je ‘Eindtijdnieuws’.
De AVG is de ‘Algemene wet Veiligheid en ….??’ Is het niet niet? Nee.. privacy en dat soort zaken stelt ondanks zo’n wet weinig voor naar ik meen. De ‘autoriteit persoonsgegevens‘ is zelf een overheids- dan wel een semi overheidsinstantie. Dus daar verwacht ik ook weinig van.
Zou het wezen dat mijn mailtje invloed heeft gehad op Leenbakker..?
Zelfs als ik via Google gebruik maak van You tube kan ik zogenaamd ‘alles weigeren..’. Ja… ja.. geloof jij het?
Veel succes met je site.

Groeten …

Mijn antwoord:

Hoi …,

Geen dank.
De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) = Algemene Verordening Gegevenscontrole. Een iets betere definitie, toch?
Je hebt helemaal gelijk: geen privacy, integendeel. Wanneer we weten wie de grootste criminelen in deze eindtijd zijn, dan weten we wel beter. Daarom probeer ik mensen wakker te schudden. Nee, we gaan gewoon door, indeed.  🙂
Begin deze week waag ik toch even een telefoontje met de AP.
Als je een goede klant van Leen Bakker was, waarom niet, haha? Grapje!
Nee, ook ik geloof eigenlijk niet dat weigeren van cookies, of i.d., voorkomt dat ze toch alles van je te weten kunnen komen. Die geheime operaties gaan heel erg ver. David Elias Goldberg was er duidelijk over; ik ben hem eeuwig dankbaar. Hoewel hij ons nog veel meer wilde vertellen..

Groetjes,

>>>Dag …,

Ja … dat is hem. Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ik was hem even kwijt. Inderdaad, ik heb daar ook geen hoge pet van op, van die ‘gegevensbescherming’.
De AP..? Ja.. er vliegen me af en toe zoveel afkortingen om de oren. Het lijkt Amerika wel.
Nee… dat is er niet van gekomen. Geen aankopen bij Leenbakker.
David Elias Goldberg..? Leeft hij niet meer? Ik ben die naam eerder tegengekomen geloof ik.

Je bent al een tijdje bezig met ‘Eindtijdnieuws’ is het niet?
Ik hield me er nooit zo mee bezig met al die visies op de eindtijd. De laatste tijd ontkom je er even wel bijna niet aan….

Groeten …

Mijn antwoord:

Hoi …,

Nu zie ik dat ik via de AP, eigenlijk bij de IMP moet zijn: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/contact/informatie-en-meldpunt-privacy-imp 

>>>Informatie- en Meldpunt Privacy (IMP)
Heeft u als burger of organisatie een vraag over de AVG? En vindt u het antwoord niet op onze website? Dan kunt u contact opnemen met het Informatie- en Meldpunt Privacy (IMP) van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).
Ik twijfel teveel om contact op te nemen, en langere wachttijden melden ze je alvast en weinig tijd voor persoonlijke informatie….

Hier heb je enkele artikelen van hem (vertaald). Een ervan is niet vertaald, zie ik: https://eindtijdnieuws.com/?s=david+goldberg
Helaas leeft hij niet meer; hij was geen Christen dat ik weet.

Momenteel is het Christendom en zijn ook veel kerken geïnfiltreerd door de Illuminati. De Vrijmetselarij werd door hen opgericht en wordt door hen gebruikt….

Hier heb je wellicht iets aan?
https://eindtijdnieuws.com/israel-hamas-oorlog-en-wat-zijn-de-illuminati-plannen-voor-israel/
Onthoud de namen: Altiyan Childs (sinds begin 2022? vervangen door A.I., waar David Elias Goldberg zo voor waarschuwde), Svali (verdwenen sinds 2008?, niet te verwarren met de huidige valse Svali-AI-voice op het internet), John Todd (door ‘Christenen’ in de gevangenis laten zetten, etc.), en David Goldberg zelf dus, maar er zijn enkelen meer die met de dood bedreigd werden. Doug Riggs (Christen) was er een van, maar hij werd wonderbaarlijk beschermd door de Heer. Hij was totaal niet bang voor hun dreigingen.

Rond 2022 kreeg ik alleen nog maar AI gegenereerde emails terug van Altiyan; de geest was eruit: hij was het niet meer…. Later werkte zijn emailadres niet meer [inbox full]…. Altiyan Childs volgde mijn website op de voet, in de tijd dat ik nog dagelijks een artikel schreef/vertaalde:

December 2021:

Dearest …,

………………Thankyou so much for your email. I’m immensely grateful that you have taken my painstaking presentation and sustained it with more life on your wonderful website. I’m so very impressed with it, especially in the area of Donald Trump, as Freemasonry has duped so many by him. Your further insight that you share with others on your sight is truly great. I’m so pleased to know that you are sharing this world with me, and fighting the good fight in Jesus’ mighty Name….

Ik mis zijn emails enorm.

Groetjes,

 

Hier laat ik het even bij. Mocht u of jij een goede tip of advies hebben voor de cookies op Eindtijdnieuws dot com, of meer kennis van zaken hieromtrent, of weten dat het slechts dreiging van de overheid is, neem dan gerust contact met mij op! Want ik zou ze er ook zo snel mogelijk vanaf willen hebben.

 

Tot slot mijn informatieaanvraag aangaande de AVG

Hoi …,

Een paar vragen over de nieuwe AVG wet dit jaar, omdat ik geen bedrijf of organisatie ben, en zelfs geen cent inkomen van eindtijdnieuws.com heb…

Is het mogelijk een ‘weiger’ knop in te stellen, dat men gewoon kan weigeren? [Antwoord: Nee]
En betekent ‘sluiten’ (van die vervelende cookiemelding) ook weigeren? Of werkt de site voor hen dan echt niet meer?

Is er al bewijs dat privépersonen zoals ik, die een gratis website hebben, beboet worden, en met hoeveel?

Ik neem aan dat 10 tot 20 miljoen alleen voor bedrijven/organisaties geldt, of niet?

Verder, ik doe totaal niets met cookies (ik zou niet weten hoe), dus wat kan ik een super boze bezoeker mailen hierover; heb je een tip voor mij?
Ik weet dat men onze emails al kan lezen en in onze computers kan als het moet. Daar zijn die cookies dus bijna niets bij, zie je. En dat bijvoorbeeld VPNs ook misleiding zijn, want als het moet kan men alsnog achter je IP adres, etc., komen.

Is het alleen de overheid, die die cookies kan lezen of data ervan opslaan, of….? Met andere woorden, wie precies doen er iets mee? Want wij weten inmiddels dat het niet voor de zogenaamde ‘veiligheid’ is, maar voor nog meer controle dan er al is.

Veel vragen, maar ik hoop op wat antwoorden.  🙂

Groetjes,

….

 

AVG vernieuwde regelgeving per april 2024

Bovenstaande naar aanleiding van de volgende waarschuwing, die ik binnenkreeg:
In verband met de aankomende wijzigingen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die binnenkort effectief worden (April 2024), informeren wij u over de stappen die nodig zijn….

Wij benadrukken dat de verantwoordelijkheid voor het voldoen aan de AVG bij de eigenaar van de website ligt. In het geval van toekomstige boetes wegens niet-naleving, is het belangrijk te weten dat deze kennisgeving u heeft ingelicht over de benodigde acties.

 

Bronnen:

AP: Cookies

Tweakers: Autoriteit Persoonsgegevens gaat in 2024 vaker controleren op cookiebanners

Rijksoverheid: Privacy en Persoonsgegevens

You may also like