Film VAXXED (2016)

‘VAXXED: From Cover-up to Catastrophe’ – de schokkende waarheid, die veel mensen en ook artsen wordt onthouden. 

In 1998 werd een artikel gepubliceerd in het Lancet magazine door de artsen Andrew Wakefield en Walker-Smith. Zij waarschuwden voor een mogelijk verband tussen het drievoudige vaccin MMR (Mazelen/Bof/Rubella vaccin) en autisme. Sinds de film VAXXED in 2016 werd uitgebracht, proberen ‘schijnbaar professioneel georganiseerde protesten’ deze educatieve film aan de publieke opinie te onthouden. Maar de triomf van de waarheid kan niet gestopt worden.

 

De film in enkele andere talen  (please download and share for they are banned each time):

VAXXED (Duits) 

VAXXED (Frans)

VAXXED (Spaans)

 

VAXXED II (2019)

Toen de eerste film, ‘VAXXED’, in 2016 werd uitgebracht, werd het publiek bewust gemaakt van de leugens, die werden verteld over de veiligheid van vaccinaties. VAXXED ging in première in theaters in de Verenigde Staten. Degenen, die meededen aan en betrokken waren bij de productie van de film, trokken in een grote bus door Amerika om met de film mee te toeren en een vraag- en antwoordpanel aan te bieden, zodra de film was afgelopen.

Overweldigend aantal getuigenissen

Wat het productieteam niet verwachtte, was de overweldigende respons van families, die grote afstanden hadden afgelegd om hen te ontmoeten, en hun persoonlijke getuigenissen op film te delen, van wat er met hun kinderen was gebeurd na de vaccinaties.

 

‘VAXXED II: The People’s Truth’

VAXXED II is de compilatie van deze krachtige interviews, die meer publieke kennis bieden, en besef van de waarheid en frequentie achter de gevaren van vaccinaties.

Wat veel artsen niet weten…

Wat veel artsen op school niet leren, is dat het aantal mensen, dat tussen 1900 en 1960 aan de mazelen stierf, met 97,7% daalde. Het dodental in de VS ging van 133 per miljoen naar 0,3 per miljoen in 1960. Maar voordat vaccins tegen difterie en kinkhoest ooit werden geïntroduceerd, daalde ook dit dodenaantal met meer dan 90%.
De belangrijkste factoren voor een betere gezondheid zijn echter afkomstig van betere voeding, vervoer van vers fruit, en groenten van betere kwaliteit, voldoende koeling en goede sanitaire voorzieningen, zoals het verwijderen van afval, en de installatie van rioleringen. Het is niet te wijten aan vaccins. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt: “Het beste vaccin tegen veel voorkomende infectieziekten is een adequaat dieet”, ook al blijven ze vaccinaties promoten.

Autisme was toen nog onbekend…

Slechts vier vaccins werden ca. 55 jaar geleden routinematig gegeven; ze waren tegen difterie, tetanus, pertussis en pokken. Autisme was toen nog onbekend. Toen autisme voor het eerst werd ontdekt in 1943, leed minder dan 1 op de 10.000 kinderen aan deze ontwikkelingsstoornissen. Tegenwoordig krijgen meer kinderen de diagnose autisme, volgens nieuwe gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Volgens data uit 2016 lieten hun nieuwe cijfers zien, dat autisme één op de 59 kinderen treft, een stijging ten opzichte van de eerder gerapporteerde één op de 68 kinderen.

 

1 op de 2 kinderen met autisme tegen 2032… of eerder

Andrew Wakefield interviewde een senior wetenschapper aan het Massachusetts Institute for Technology, en zij is een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie en informatica. Ze gaf hen de volgende observatie… dat als je die exponentiële trend registreert, je in de toekomst kunt kijken en kunt voorspellen, wanneer dit een stoornis zijn zal, die één op de twee kinderen, en daarbij 80% van de jongens, zal treffen. En dat is in 2032. Ze gelooft dat het zelfs nog eerder zal gebeuren, omdat de vorm van deze curve aan het veranderen is en de omgevingsfactoren feitelijk toenemen. Dus we kijken naar een verticale versnelling van deze nieuwe aandoening! Een op de twee kinderen…

Hoe ziet een land eruit met een op de twee kinderen?

Je bent dan of autistisch, of je zorgt voor iemand, die erdoor getroffen is. Er is geen staand leger. Er is geen politie. Er is geen school. Er zijn geen leraren. Denk hier eens goed over na en doe uw eigen onderzoek.

 

Bron:

https://VAXXEDthemovie.com/

You may also like