The Sound of Freedom Movie (2023) ontmaskerd!

Desinformatie propaganda van de elite in de filmindustrie. Wat is het werkelijke doel van deze film, naast het promoten van onzuivere informatie?

Eindtijdnieuws.com
10 juli 2023

 

En neem geen deel aan de onvruchtbare werken van de duisternis, maar liever nog, ontmasker ze!  Efeziërs 5:11

 

Acteur Jim Caviezel, pronkend met de één oog symboliek, ofwel het Alziend Oog van Lucifer, ook wel het oog van Horus genoemd. Het is de god en de stem voor de Illuminati, die hen leidt.

The Sound of Freedom, vertaald in het Nederlands, betekent: Het Geluid van de Vrijheid.

Een waargebeurd verhaal?

Legt deze film, gespeeld door de elite Hollywood acteurs, daadwerkelijk kinderhandel, en de volledige waarheid hierover, bloot?
Voor degenen, die niet bekend zijn met ‘The Sound of Freedom’, uitgebracht op 4 juli, de film is naar verluidt gebaseerd op een ‘waargebeurd verhaal’ van voormalig CIA-agent Tim Ballard, die zogenaamd de CIA verliet, om de kindersekshandel te bestrijden, en kinderen redde in Zuid-Amerika. Natuurlijk kunnen we dit verhaal met een grote korrel zout nemen.

Tegen pedofilie?

Want in werkelijkheid is Tim Ballard een desinformatieagent van de Mormoonse kerk, de Mormonen, en wordt hij gebruikt als gecontroleerde oppositie, die beide kanten bespeelt. Zo is hij zogenaamd tegen het pedofilienetwerk, met het doel om desinformatie te verspreiden en om de QAnon psyop te promoten.
Hij zou hebben gewerkt voor de Department of Homeland Security (het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid), waar hij werd getraind en geconditioneerd, voordat hij zijn nieuwe rol kreeg toegewezen. Voor deze doeleinden richtte hij de Operation Underground Railroad (OUR) en The Nazarene Fund op.

Ja, zelfs hun zeer verfijnde websites zijn gecodeerd, die ik hier nu niet zal noemen, vragend om uw donaties en vooral ook uw betrokkenheid. Data is goud waard! Val ook niet voor hun online winkel, waar ik heel even twee pentagram sieraden zag langskomen…

CIA… FBI… ze zijn allemaal geïnfiltreerd! En zo zijn de Mormonen, etc.

‘Veel van de bestuurders en directeuren bij de FBI zijn ook Illuministen. De CIA hielp na de Tweede Wereldoorlog, om Duitse wetenschappers over te brengen naar de VS. Veel van dezen waren ook Illuminati leiders in hun eigen land. En ze werden met open armen ontvangen door de Amerikaanse groep! Ze hebben ook alle informatie die ze leerden, doorgesluisd naar de Illuminati.
De Mormonen sloten zich jaren geleden aan, bij een ontmoeting met de Illuminati leiding in de jaren ‘50. Hetzelfde geldt voor de Jehova’s Getuigen.’ – ‘Svali’

Angel Studios aan het licht gebracht

In de film speelt de acteur Jim Caviezel de rol van Tim Ballard, net als in de Jezuïtische provocateur Mel Gibsons ‘Passion of the Christ’. De film wordt geproduceerd door ‘Angel Studios’, wat pure spot is en symbolisch voor de keuze van Jim Caviezel als hoofdrolspeler.

Herinnert u zich nog de valse Jezus van ‘The Chosen’?

Ook deze film (een serie) wordt gepresenteerd door dezelfde ‘Angel Studios’, in samenwerking met Mormonen. Miljoenen zijn reeds door deze film misleid! Let ook op de extra benadrukte ‘G’ van de Vrijmetselarij in het logo van Angel Studios.

Angel.com = 22, 66, 444

Leer hun handgebaren te onderscheiden om hen sneller te herkennen…

Want de Vrijmetselarij is momenteel doorgedrongen in alle facetten van het leven. Hier maakt Jim het bekende 666 handgebaar met zijn handen:

Freemason Jim Caviezel showing the 666's

 

En natuurlijk is de [fallen] Angel app gratis, opdat de hele wereld gemakkelijk bereikt en misleid kan worden.

Jim Caviezel, lid van de occulte Broederschap, deel van de club

Hij blijkt ook lid te zijn van de internationale Vrijmetselaars Broederschap ‘Sigma Chi’, net als Brad Pitt, Woody Harrelson, Tom Selleck, David Letterman, en vele andere gecontroleerde marionetten van de Illuminati.

Wees niet naïef om te geloven dat dit soort films onafhankelijk zijn, en opkomen tegen de ‘gevestigde orde’. Ze dienen als gecontroleerde oppositie en desinformatie propaganda, om te beschermen wat er werkelijk plaatsvindt achter gesloten deuren (wat vaak nog veel ernstiger is), om de hogere echelons binnen de Illuminati buiten schot te houden, om u bezig te houden met alles wat u van God aftrekt, en u bovendien nog eens op te zetten tegen de ‘gevestigde orde’, het liefst met geweld!
Verstandig is het daarom om geen Hollywood films te kijken, en ook geen TV.

Want het is zelfs schandelijk om te noemen, wat in duisternis door hen gedaan wordt. Maar alles wat ontmaskerd wordt door het licht, wordt zichtbaar gemaakt, want alles wat zichtbaar wordt, is licht.  Efeziërs 5:12-13

 

Bid voor de kinderen die naar The Sound of Freedom kijken!

 

Bronnen:

Sound of Freedom (film)

https://eindtijdnieuws.com/the-counterfeit-jesus-of-the-chosen-the-chosen-exposed/

List of Sigma Chi members

Ephesians 5 Interlinear

You may also like