Hoaxen, geënsceneerde gebeurtenissen, valse vlaggen en PsyOps | Wat is echt, wat is nep?

Crisisacteurs, oefeningen, nepberichten, mind-control programma’s… de verwarring is groot in de media vandaag de dag.

Eindtijdnieuws.com
30 juni 2022

 

Er lijkt veel verwarring te bestaan ​​over al deze gescripte en geënsceneerde gebeurtenissen, die door de media worden gepresenteerd.

Elke gebeurtenis, die door de media behandeld wordt, kan ofwel volledig nep zijn, zoals: verzonnen door de politie en overheidsfunctionarissen, ofwel worden opgevoerd, zoals: een militaire oefening of simulatie, of politie drill met behulp van militairen of politie en crisisacteurs.

Om de verwarring nog groter te maken…

Ten derde kan het allemaal echt zijn, met behulp van een persoon die deel uitmaakt van de mind control-programma’s van de CIA, of andere instanties.

Of deze gescripte gebeurtenissen nu echt zijn (mensen sterven) of nep zijn (crisisacteurs), ze worden allemaal vooraf gepland, opgevoerd als een ritueel, en worden gedaan door middel van de nummers, de cijfers, de getallen. En dat is wat enkele waarnemers blootleggen met behulp van gematria. Zij leggen het ritueel, de symboliek, en de cijfers erachter, bloot. Zij onthullen het feit dat ze worden gepland en uitgevoerd door uw regering, door functionarissen en de geheime genootschappen, die erachter zitten. Dat is alles.

Met andere woorden, ik kan u niet met 100% zekerheid zeggen of een gebeurtenis werd opgevoerd door acteurs – de meesten zijn acteurs – of dat het werd uitgevoerd door een mind-controlled vertegenwoordiger en dat mensen daadwerkelijk gewond raakten of stierven. Meestal kun je het aan het slechte acteerwerk zien, wanneer er videobeelden beschikbaar zijn. Je kunt echter nooit 100% zeker zijn, zelfs niet als u erbij was en het persoonlijk hebt gezien.

Waar kunt u wel zeker van zijn?

En hier komt de satanische numerologie in beeld, die de heersende elite zeer graag gebruikt… U kunt er 100% zeker van zijn, dat het vooraf was gepland en uitgevoerd door: de nummers die de Illuminati gebruikt. Want cijfers liegen niet! Er bestaat niet zoiets als een oneindig aantal toevalligheden in elke afzonderlijke gebeurtenis. Onmogelijk.

Heel erg veel, misschien wel zo’n 95% van alles in de krantenkoppen, wordt opgevoerd door acteurs, en het dient allemaal hun rituelen en agenda’s. Denk daarbij aan wapenbeperking, gedwongen vaccinaties, de digitale wereldmunt, de klimaatagenda, en nog veel meer. Tot slot:

Wat is een hoax?

Hoax is een Engels woord voor grap, poets, nep, bedrog, truc, oplichterij, broodjeaapverhaal. Het woord is waarschijnlijk een samentrekking van hocus pocus.

Wat is een valse vlag?

Een valse vlag, of valse vlag operatie, is een operatie die wordt uitgevoerd onder een valse identiteit, terwijl de echte identiteit van de uitvoerders verborgen blijft. Het kan hier gaan om civiele of militaire operaties, uitgevoerd door of in opdracht van een overheid, een onderneming, of een andere organisatie. Een mooi voorbeeld hiervan is de wereldwijd opererende groep Anonymous.

Wat is een mind-control programma?

Programmeren is een methode van mind-control, die door tal van organisaties voor geheime doeleinden wordt gebruikt. Er bestaan mind-control programma’s, die ontwikkeld zijn door de CIA, en getest op militairen en burgers. Mind-control is een verzamelterm voor de onvrijwillige beïnvloeding van één individu, of enkele gelijkgestemden, of hele grote groepen tegelijkertijd, zoals beïnvloeding op wereldniveau.

Wat is een PsyOp?

Een PsyOp of Psychologische Operatie is een operatie om geselecteerde informatie en desinformatie aan het publiek over te brengen, met het doel om hun emoties, motieven, redeneringen, en zelfs het gedrag van bijvoorbeeld organisaties, groepen en individuen te beïnvloeden.
Het Amerikaanse ministerie van Defensie definieert het als volgt: ‘het geplande gebruik van propaganda (media) en andere psychologische handelingen, met als doel de mening, emoties, houding en het gedrag van ‘vijandige groepen’ zodanig te beïnvloeden, dat zij het nationale doel (van de globalisten) ondersteunen’.
Of simpelweg gezegd: hersenspoeling, gek maken van de massa.

Over verwarring gesproken…

Want God is niet de auteur van verwarring, maar van vrede.  1 Korinthiërs 14:33
De Illuminati echter hebben Lucifer, hun god, die hen leidt!

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bron:

Auto-Hoaxing, Staged Events, False Flags, and Psy-Ops – What is Real, What is Fake?

You may also like