De WHO controleert je ‘voor je eigen bestwil’ – Bombshell waarschuwing!

Op 5 juni 2023 deed de directeur-generaal van de WHO van de VN een aankondiging, die iedere vrijheid verder zal wegnemen… een enorme stap richting de Nieuwe Wereldorde. En een droom van Tony K.

Eindtijdnieuws.com
10 juni 2023

 

WHO wil het vaccinatiepaspoort behouden en zelfs uitbreiden!

Zij die de profetieën in de Bijbel volgen, weten dat dit onderdeel moet zijn van het systeem van het Beest. Het is een gigantische stap richting een Orwelliaanse wereldwijde superstaat.

 

Lancering van een baanbrekend partnerschap op het gebied van digitale gezondheid

Een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van digitale gezondheid…
Op dinsdag heeft de Europese Commissie samen met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in een persbericht ‘de lancering van een baanbrekend partnerschap op het gebied van digitale gezondheid’ aangekondigd.

Waarom is dit belangrijk voor de elite?

Tijdens de geënsceneerde ‘CONVID-crisis’ werd in Europa de CONVID-safe ticket ingevoerd, om gevaccineerden, en mensen met immuniteit door een eerdere besmetting, te kunnen onderscheiden van de niet-gevaccineerden. Nu is het zo, dat de WHO en de Europese Commissie dit systeem willen behouden voor zogenaamde ‘huidige en toekomstige bedreigingen voor de gezondheid’.

WHO Global Digital Health Certification Network (GDHCN)

Het persbericht deelt mee, dat dit de eerste bouwsteen is van de WHO Global Digital Health Certification Network (GDHCN) om zo ‘een brede waaier aan digitale producten’ te realiseren. Die digitale producten, zo beloven zij, zullen leiden tot een ‘betere gezondheid voor allen’. Werkelijk?

Het wordt gebaseerd op het EU Digital CONVID Certificaat, oftewel het ‘EU DCC’

Deze samenwerking zal verder bouwen op het systeem, dat de EU reeds heeft opgezet. En ‘een eerste stap is om ervoor te zorgen, dat de huidige digitale EU-certificaten effectief blijven functioneren’.

Ter voorkoming van ‘fraude’?

‘De WHO zal dit proces wereldwijd ondersteunen, met als doel de wereld te laten ‘profiteren’ van het samenkomen van digitale certificaten. Dit omvat standaardisatie en validatie van digitale handtekeningen om zogenaamde ‘fraude’ te voorkomen.’

Geen toegang tot onze persoonlijke informatie?

Er wordt gesteld dat de WHO geen toegang zal hebben tot persoonlijke informatie, want, zo beweert zij, ‘dat blijft het exclusieve domein van de overheid’.

Het vaccinatiepaspoort was één van de meer omstreden wapens in de strijd tegen CONVID Tegenstanders noemden het ongrondwettelijk. Bovendien zou het discriminatie in de hand werken.

 

Tony’s droom over het gezondheidssysteem en wereldwijde concentratiekampen

‘….. De droom verschoof daarna naar een soort openluchtconcentratiekamp, waar rondom hoge prikkeldraadversperringen stonden. Ik zag heel weinig mensen. De mensen leken depressief, en er liepen overal bewakingsrobots heen en weer, die in de gaten hielden wat mensen deden, enzovoorts. En ik had het gevoel dat dit een openluchtconcentratiekamp was, en dat het ook wereldwijd was! Ik had geen idee wat de droom betekende, want ik had deze droom vele jaren geleden. Ik ben de droom daarna echter nooit vergeten.’

En als je dan kijkt naar Gods Woord, zoals het Boek Openbaring, hoofdstuk 13, vers 16-18, waar je het systeem ziet met het merkteken van het beest, en je niet kunt kopen of verkopen, zonder in dat systeem te zitten, en het merkteken in je hand of op je voorhoofd te hebben…. is dit exact waar deze wereldmachten naartoe werken.

De EU heeft haar certificatiesysteem dus overgedragen aan de WHO

En de WHO nu heeft de kans om hierop voort te bouwen. De WHO zal vanaf dinsdag jl. beginnen met het gebruiken van het netwerk met het bestaande CONVID-19 certificaat, als een wereldwijd publiek goed.

Kort daarna….

zal de WHO deze infrastructuur al uitbreiden met ander gebruik, zoals een gedigitaliseerd internationaal vaccinatiecertificaat, routine-immunisatiekaarten, en internationale patiëntendossiers. Ja, u hoort of leest het goed!

Dus mensen, de tijd dringt. Zorg ervoor dat je je leven in orde hebt gemaakt met God. Wees echt voorbereid op de dingen die komen gaan.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bron:

News and Views Update – Tony Koretz

You may also like