RFID-chip & CBDC | Zou uw volgende aankoop met de zwaai van uw hand kunnen zijn?

Zou u een pinpas-chip aka RFID-chip in uw hand laten implanteren? En Britse regering versnelt het CBDC-onderzoek!

Eindtijdnieuws.com
13 december 2022

 

Netwerk in heel Europa en de VS
CEO en oprichter van Walletmor, Wojtek Paprota, sluit zich aan bij NewsNation, en laat trots zijn RFID-chip zien, geplaatst in zijn hand. Vergis u niet, zij bouwen aan een netwerk van partners in heel Europa en de VS!

Klik op de commercial of infomercial over het chippen van mensen, een nieuws clip van vijf maanden geleden, inclusief een ernstige waarschuwing:

 

RFID chip & CBDC | Could your next purchase be with the wave of your hand? HD

Of bekijk de video hier.

 

Britse regering versnelt CBDC-onderzoek

Dit zal plaatsvinden gedurende de komende weken. De onthulling werd gedaan door de minister van Financiën Jeremy Hunt vrijdag 9 december.

Digitaal centrale bankgeld (Central Bank Digital Currency)

Vertaald uit het Engels: een digitale valuta van een centrale bank is een digitale valuta, die wordt uitgegeven door een centrale bank in plaats van door een commerciële bank, afgekort: CBDC.

Geldloze samenleving komt snel dichterbij!
Het enige dat nodig is, is digitaal (programmeerbaar) geld, een digitale ID, en het merkteken van het beest… en eindeloze jib-jabs. Uw privacy zal voorgoed verleden tijd zijn.

Illuminist Dr. Pippa Malmgrem bevestigde reeds, dat een geldloze ofwel cashloze samenleving snel dichterbij komt, maar daar blijft het niet bij. Zij verklaarde:

“We staan ​​aan de vooravond van een dramatische verandering, en ik zal dit dapper zeggen we staan ​​op het punt het traditionele systeem van geld en boekhouding te verlaten, en een nieuw systeem in te voeren. En de nieuwe, – de nieuwe boekhouding – is wat we ‘blockchain’ noemen. Het betekent digitaal. Het betekent een bijna perfecte registratie hebben van elke afzonderlijke transactie, die in de economie plaatsvindt, wat ons veel meer duidelijkheid zal geven over wat er gaande is.”

Meer hierover kunt u hier lezen.

De Banque de France (BDF), bijvoorbeeld, experimenteert momenteel ook met de technologie, en heeft verklaard dat het klaar zou kunnen zijn, om volgend jaar al – dat is al over enkele weken – een vorm van groothandel CBDC te lanceren.

Ondertussen zal de Europese Centrale Bank (ECB) naar verwachting in oktober de onderzoeksfase van het digitale europroject afronden.

In een toespraak vorige maand zei ECB-president Christine Lagarde, dat het project ‘sterke politieke steun’ had, en dat de ECB zich in een ‘relatief vergevorderd stadium bevindt in het verkennen van een digitale valuta van de centrale bank’.

 

Openbaring 13:16-18

En hij [het beest] dwong allen, klein en groot, rijk en arm, vrij en gebonden, om een merkteken in hun rechterhand of in hun voorhoofd te ontvangen. En dat niemand kon kopen of verkopen, behalve wie het merkteken of de naam van het beest of het getal van zijn naam had. Hier is wijsheid. Laat wie verstand heeft, het getal van het beest berekenen, want het is het getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig [666].

Velen worstelen met de volgende vraag:

Is ‘het merkteken’ hier? Is het vaccin het merkteken van het beest? (visioen)

 

Don’t take the M@rk!

 

Bronnen:

Wallet of tomorrow | Get your walletmor implant now

Would you implant a debit card chip in your hand? | Banfield

UK Government Accelerates CBDC Exploration

Hugo talks

You may also like