Was de zware M7.8 (M8.1) aardbeving die Turkije, Syrië, Libanon en Israël trof man-made?

Een enorme aardbeving heeft het zuiden van Turkije getroffen op slechts 24,1 km diepte. Mogelijk zijn er niet slechts tien, of duizenden doden, maar tienduizenden of miljoenen; cijfers worden zoals altijd gemanipuleerd.

Eindtijdnieuws.com
6 februari 2023

 

De VN berichten vanuit New York:

Volgens het geautomatiseerde rampenbestrijdingsprogramma van de VN wonen ongeveer 3.000.000 mensen binnen 50 km van het epicentrum.
De stad Gaziantep, die vrij dicht bij het epicentrum ligt, heeft meer dan twee miljoen inwoners.

De communicatie ligt plat…

Verkeersopstopping is verschrikkelijk. Mensen staan bang op straat en in parken, terwijl het sneeuwt… Bid voor de slachtoffers.

 

Deze man ‘voorspelde’ de aardbeving in Turkije…?

Hoe wist deze man – met zijn verdachte miljoenen views – dagen vóór het gebeurde, dat het zou gebeuren? Enkele dagen geleden tweette hij het volgende:
03-02-2023  ‘Vroeg of laat komt er een ~M 7.5 #aardbeving in deze regio (Zuid-Centraal Turkije, Jordanië, Syrië, Libanon):

 

Sooner or later there will be a ~M 7.5 #earthquake in this region (South-Central Turkey, Jordan, Syria, Lebanon)

 

En inderdaad, een zeer sterke aardbeving met een magnitude 7,8 heeft het zuiden van Turkije getroffen, op een geringe diepte van slechts 24,1 km. Dutchsinse zag een aardbeving van dit kaliber in ieder geval niet aankomen:

 

2/05/2023 – Massive M7.8 (M8.1) Earthquake strikes Central Turkey / South Europe – SEISMIC UNREST

 

De beving vond plaats om 01.17 uur UTC, midden in de nacht in Turkije

Er wordt melding gemaakt van stroomuitval. Ook wegen zijn afgesloten. Bruggen zijn gesneuveld, of staan zo scheef dat ze niet meer gebruikt kunnen worden. Berichten zeggen, dat hele huizen zijn ingestort.

De US Geological Survey zegt, dat er zware bevingen zijn gemeld tot in Aleppo, Syrië, en zelfs iets verder!

Zware naschok

Bovendien heeft zich een naschok van 6.7 Magnitude voorgedaan op relatief dezelfde locatie.

Volgens de berichten is de beving tot in Libanon en een groot deel van Israël gevoeld. Ze werd gevoeld in de regio Sharon in Israël, met een kracht van 4,7, waarbij mensen uit hun bed werden geschud.

Video’s op Twitter laten instortende huizen, gebouwen en flats zien

Je hoeft vandaag alleen maar Turkey in te typen in Twitter, en het wordt al snel duidelijk hoe enorm de verwoestingen zijn. Wanneer een heel flatgebouw, slechts één gebouw, totaal instort, hoeveel mensen denkt u dat er wel niet bedolven liggen onder het puin? Geen 10, nietwaar? Reken op zo’n 1.000 mensen in een hoog flatgebouw.

Vanuit Beiroet, Libanon…

De aardbeving in Turkije was wel zó krachtig, dat de winkelvoorraad in Beiroet, Libanon, zo’n 1600 kilometer verderop, uit de schappen viel!

Vanuit kleine steden in de buurt van de beving…

In Hatay en Yoluklar, Turkije, wordt gemeld, dat maar liefst de helft van de huizen is ingestort! Mensen zitten vast, of worden doodgedrukt, terwijl ze in hun bed slapen.

Vanuit Syrië…

Ook zijn er gebouwen ingestort in Hama, Syrië. Syrië grenst in het noorden aan Turkije. Syrische staatsmedia melden, dat enkele gebouwen zijn ingestort in de noordelijke stad Aleppo en de centrale stad Hama. En de nieuwsberichten over Syrië worden ernstiger… Afschuwelijke berichten uit heel Noordwest-Syrië: in elke stad zouden tientallen gebouwen zijn verwoest. Mensen zitten vast onder het puin. Veel, heel veel slachtoffers, inclusief kinderen.

Explosie gasleiding in Zuid-Turkije

Als gevolg van de aardbeving is een gasleiding bij de stad Kahramanmaraş in Zuid-Turkije geëxplodeerd en staat in brand. Hulpdiensten zijn natuurlijk volledig overstelpt met reddingsoperaties.

‘Experts’ constateren iets vreemds

Geologen constateren, dat er naschokken plaatsvinden over een zeer vreemd wijd gebied… geheel anders dan wat zij hebben gezien bij bevingen van vergelijkbare omvang wereldwijd. En er wordt met zekerheid gespeculeerd, dat de 6,5 en 6,4 ‘naschokken’ op een andere breuk liggen dan de hoofdbeving van 7,4 tot 7,8. Daarom worden nu verdere grote naschokken op alle drie de breuken verwacht.

 

Italië geeft tsunami-alarm af voor de Middellandse zee

Tsunami alert: mogelijke hoge golven kunnen aankomen op de Italiaanse kust. Seismische gebeurtenis tussen Turkije en Syrië. Ga weg van de kustgebieden.
Op basis van gegevens, verwerkt door het Tsunami Alert Center (CAT) van het INGV, heeft de Civiele Bescherming een waarschuwing afgegeven voor mogelijke tsunamigolven, die aankomen op de Italiaanse kust na deze zware aardbeving. Er wordt aanbevolen om weg te gaan van de kustgebieden, en naar hoger gelegen gebieden te gaan, en de aanwijzingen van de lokale autoriteiten op te volgen. Zelfs een golf van slechts 0,5 meter hoog kan gevaarlijke overstromingen en zeer sterke stromingen veroorzaken.

Naschokken verspreiden zich

De naschokken gaan door, maar ze verplaatsen zich duidelijk naar het noordoosten. Het lijkt alsof de breuklijn zichzelf uitbreidt.

 

Man-made?

Tot slot: waarom een aardbeving van deze omvang weleens man-made zou kunnen zijn.
Zoals u inmiddels duidelijk kunt zien, wordt alles, wat de gecontroleerde media ons rapporteren, netjes door de cijfers gedaan. Dat betekent dat deze aardbeving hoogstwaarschijnlijk door de mens werd veroorzaakt, met behulp van aardbevingsmachines.
Hoewel de gerapporteerde cijfers en getallen altijd worden aangepast, verlaagd, verhoogd, en verzonnen, om te passen bij het ritueel, de numerologie en gematria van de Illuminati, zijn de datum-numerologie en de perfecte overeenkomsten met de betrokkenen veel moeilijker te verkrijgen door toeval! Zulke dingen moeten perfect worden gepland en uitgevoerd.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

You may also like