Breaking news: Verplichte vaccinaties April 2021

UPDATE 30-06-2022  White House correspondent in Washington vertelt alles, nadat hij de laatste briefing in het Witte Huis heeft behandeld, en uit de eerste hand de onrust en de complete spookstad van Washington DC heeft gezien. In de geest voelt het dood en leeg; het is alsof God het gebouw heeft verlaten.

Hier volgen enkele hoogtepunten uit het onthullende gesprek over wat er op dit moment gaande is in Washington DC en Amerika en wereldwijd.

 

WATCH: Washington Correspondent Tells All

Helaas is de videobron van de Vrijmetselaars Steven en Jana Ben-nun, die behoren tot de New Age gecontroleerde oppositie. Uiteindelijk zullen zij u rechtstreeks in de NWO leiden. Zij bespelen beide kanten en hebben uiteraard intel informatie! U zult hen herkennen aan hun connecties (en hun vruchten). Dit betekent veel waarheden, maar gemengd met enkele leugens. Daarom, onderzoek alles en behoud het goede.

 

Vanwege de ‘Black Lives Matters extremisten’, is het Witte Huis volledig afgesloten nu. Helikopters vliegen overal, sirenes gaan af, de Geheime Dienst bevindt zich overal en de DC politie bewaakt het gebouw rondom.

LGBT

President Trump financiert de groep, genaamd ‘Trump Unity’, wat de LGBT Walk Away Groep is. Deze groep reist door het land, en vraagt aandacht voor wat zij zeggen: ‘Het land moet in eenheid samenkomen voor gelijkheid’. ‘Trump Pride’ noemen ze het ook wel. Wat zij zongen, was de Y.M.C.A. song als hun volkslied… “Dit is ons nieuwe nationale volkslied”, lieten ze ons weten.

Het Museum of the Bible in Washington DC

In het Amerikaanse Museum of the Bible wordt de geschiedenis van de Christenen gewijzigd! Dat is wat Trump momenteel doet, onze ‘Christelijke natie’ uitroeien. In feite heeft hij nu een team, om het fundament van de VS te veranderen. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd met een scherm over Noach. Verderop, op een Hebreeuws scherm worden Christenen ervan beschuldigd, dat zij een rommeltje hebben gemaakt van de landen, want zeggen zij, de Christenen strippen de Joden van hun geschiedenis. In andere woorden, alle ‘kleuren’ van de bevolking, inclusief de Joden worden beschermd, behalve de Christenen.
In het museum klinkt ook het volgende geluid: ‘De wereld is in chaos’… en zij hebben het antwoord op chaos. Het antwoord is echter niet Jezus, want ze promoten daar alle religies. Jezus als de Zoon van God, de Verlosser, wordt er niet gepresenteerd; het is slechts allemaal geschiedenis. Dus ze pushen echt de Joodse cultuur, en het teruggaan naar de ‘fundamenten’ en de ‘natuurlijke wetten’. De één wereldreligie wordt er gepromoot!

Het International Spy Museum in Washington DC

Het museum bevat een hele afdeling met Cyber Attack exposities. Ook is er een expositie over de Verkiezingen. Ze maken de mensen wijs, dat deze verkiezingen elke keer weer gehackt worden… hilarisch!

Alles moet gewijzigd worden!

President Trump maakt wetten, echte wetten, want deze overschrijven Het Huis van afgevaardigden en de Senaat. Hij wordt bijna gezien als een ‘Johannes de Doper’, maar dan een wegbereider voor de anti-christ. Het is alsof de vloek van deze satanische agenda over de hele stad ligt, als uitbraaksel. Trump weet dat we ten ondergaan. De chaos, de ineenstorting is er met een doel; alleen zó kunnen ze oprijzen en een verandering maken. Alleen dan kunnen ze de ‘nieuwe wetten’ maken, de nieuwe fundamenten. Herinner u de ‘donkere winter’, die ons werd beloofd door Joe Biden. Zelfs Mike Adams gelooft dat er hierna een ‘nieuwe wereld zal zijn, waarin God in controle is’. Mike brengt waarheden, maar zijn motieven zijn volkomen misleidend.

Hoe Trump over Christenen denkt

Vaak worden juist Christenen door Trump belachelijk gemaakt. Hij bidt helemaal niet voor het land; hij doet gewoon helemaal niets. Wat echt griezelig was, dat hij de Bijbel in zijn hand hield, precies zoals Hitler dit deed.

Trump with Bible in his hand like a dictator

Hij lacht de evangelische Christenen gewoon uit, en heeft geen greintje respect voor hen, maar als een slang gebruikt hij ze wel! En vooral Christenen zijn zo naïef, dat ze hier direct voor vallen. Het is een feit dat Trump zich bekeerde tot het Jodendom in 2017. Gelooft u nu nog steeds dat Trump een Christen is? Hij heeft Jezus Christus verworpen!

Het Jodendom werkt samen met de Illuminati, zoals de Rockefellers. Deze twee groepen werken samen achter de sluier: zij creëren een probleem, zodat zij daarna met ‘de oplossing’ kunnen komen. En zo zal er toewijding volgen aan degene, die met die oplossing kwam, zodat de mensen het merkteken van het beest zullen aannemen. Trump wil het merkteken van het beest! En men zal gewillig het vaccin aannemen… en alles wat er van hun gevraagd wordt.

Verenigde Naties: ontwapening

Volgens informatie van de VN, is Trump een leger aan het vormen in samenwerking met andere landen. Trump is een globalist tot op het bot! Want hij wil ontwapening voor de Amerikanen.

Ze zijn momenteel bezig met een wet, om uiteindelijk controle te hebben over alle databases. Het zal alle rechten van de staten wegnemen. Alles zal in één database komen, de databese van The Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms, and Explosives (ATF). Zij zullen over alle data beschikken en er ook controle over hebben! Daarna zullen ze alle wetten van de federale overheid centraliseren, niet die van de deelstaten. Deze wet zal de grenzen wijd openstellen, en het neemt regelgeving weg voor het importeren van militaire surplus wapens, wat betekent dat ze als een gek kunnen gaan importeren. Tijdens een noodtoestand kan men zo via deze wet alle wapens in bezit nemen en het land compleet ontwapenen.

H.R. 6666 is geen nepnieuws!

Bijvoorbeeld, de wet H.R. 6666 maakt het mogelijk dat vreemden je huis kunnen binnendringen, je kunnen testen op COVID, en gezinsleden in quarantaine plaatsen. Ze kunnen je op die manier vooral ook volgen en in de gaten houden, mede door middel van alle 5G netwerken, die ze nu hebben opgezet. 666 is het merkteken van het beest!
En nu komt het… zij willen ook de kerken het vaccin laten toedienen, en de kerken zullen hiervoor betaald worden. Ziet u nu hoe subtiel ze dit doen? De regering doet echter alsof ze in een groot conflict is hierover, maar het gebeurt al! En de regering zal de mensen omkopen, om het vaccin te nemen.

Operatie Warp Speed

Operatie Warp Speed (OWS) is een publiek-privaat partnerschap, geïnitieerd door de Trump-administratie, om de ontwikkeling, productie en distributie van COVID-19 vaccins, therapieën en diagnostiek te vergemakkelijken en te versnellen. Operatie Warp Speed werd begin april 2020 geïntroduceerd, na een rondetafelbijeenkomst met leidinggevenden uit de industrie in het Witte Huis op 2 maart.
Trump mailde naar zijn ‘Operation Warp Speed’ team, en raad eens wat hij zei op de persconferentie: “New York gaat het vaccin niet krijgen.” New York, als enige staat, zal het vaccin niet krijgen. Waarom? Omdat hun gouverneur het vaccin niet vertrouwt, en eerst wil toekijken hoe het uitwerkt bij alle anderen. Maar New York is ook Trump’s staat, waar zijn grootste hotel industrie is, plus zijn andere huis, etc. Hij zei ook: “Binnen drie weken begint het.” Operatie Warp Speed begint over drie weken; dat is dus begin december: de ouderen, de werkers in de gezondheid, en de gezondheidsindustrie zullen de vaccins toegediend krijgen. En na 2 tot 3 jaar zul je dan zo’n enorm verlies van mensenlevens zien, of al eerder, en op die manier zal niemand het kunnen terug linken aan het vaccin.
Operatie Warp Speed zegt ook, dat er meer dan 1 dosis vaccins zal zijn. En het moet bevroren worden getransporteerd naar alle staten. Er is zelfs een competitie gaande tussen de gouverneurs, en alles is hiervoor al in gereedheid gebracht!

Spoedig zul je bewijs moeten leveren dat je gevaccineerd bent, voordat je naar een groot event kunt gaan bijvoorbeeld. In Colombia is het al zover, dat overal waar je naartoe gaat, elke winkel of benzinestation waar je naar binnengaat, daar moet je je social security nummer op papier schrijven als je bent getest voor COVID-19. Overal moet je een mondkapje dragen, en je kunt niet naar je werk gaan, voordat ze je lichaamstemperatuur hebben opgemeten.

Washington DC in december

In de VS zul je een boete van 1.000 USD krijgen, als je in Washington DC wordt betrapt zonder mondkapje op. Iedereen die daar binnenkomt, moet getest worden: je moet bewijzen dat je getest bent en dat het negatief was. Al die Corona-wetten zullen dan ingaan. Mensen van buiten de staat zullen zich eerst moeten registreren; men wil weten waar ze geweest zijn!

Het gaat steeds meer op communisme en zelfs fascisme lijken. Het is net als bij Hitler… ook hij had het voor mekaar om de meerderheid van de kerken en zelfs de evangelische kerken te laten denken, dat hij door God gezonden was! Precies dezelfde tactieken worden ook nu gebruikt. En alle predikers, die van God hoorden en zich tegen Hitler uitspraken, werden zo gedemoniseerd, dat ze het land uit moesten vluchten, of ze werden naar concentratiekampen gestuurd. En precies hetzelfde gebeurt nu weer, en mensen slapen; ze zien het niet!

Vaccin, antibody therapie en meer

Dit is heel ernstig, en het zijn aantekeningen van Trump’s speech: Eerst zal er het vaccin zijn, en daarna een antibody therapie; deze behandeling zal volledig gratis zijn. Het derde punt is, dat ze ook een overeenkomst met AstraZeneca hebben bereikt voor hun antibody behandeling op grote schaal, en wel met ‘enorme beloften’ die eraan zitten te komen.
Ook zijn ze momenteel bezig met een nieuwe wet, die voorschrijft dat een kind van 11 jaar of ouder het vaccin toegediend mag krijgen door dokters, door de school, of wie dan ook, zonder toestemming van de ouders. En nog erger: zoveel vaccins als zij maar willen! Deze wet is er bijna doorheen.

Degenen die achter Trump staan, zijn zó verblind.

Er is zelfs een petitie, ook door evangelische Christenen ondertekend, die de kerk vertellen, ‘dat ze moeten stoppen met rebelleren tegen de regering. Als je dit doet, rebelleren, dan leef je in zonde!’ Met andere woorden: je moet het vaccin nemen. Het is ongelooflijk en is net als met Hitler destijds. Ook maakt men u wijs, dat het dragen van een mondkapje, liefde voor je naaste toont. Dus als je dit niet doet, ben je een slechte Christen. De waarheid is echter: Als je je naaste liefhebt, dan vertel je hem of haar de waarheid. En de waarheid doet vaak pijn.

Eén Wereldreligie

Kenneth Copeland is zijn eigen Nieuws Media begonnen. Hij is een stem voor deze één Wereldreligie.
Dan is er deze nieuwe informatie, die we van een van onze volgers ontvingen. Het ging over een elite groep, waar vele Koningen, maar ook Trump, deel van uitmaken. Een van de dingen, die er genoemd wordt is schokkend. Het zegt: ‘45ste en laatste President van de Verenigde Staten’, en verder: ‘CEO van ‘Draining the Swamp’. Het doel van President Trump is, weten we al, om het Washington DC-moeras helemaal schoon te vegen… van wat, van wie? Zou hij daarmee bedoelen: ons Christenen afvoeren misschien? Om lid te mogen worden van deze elite Club, heeft Trump heel wat moeten verwezenlijken (zie hiervoor de hele video), waaronder de‘Midden-Oosten Vredesovereenkomst.

Trump is niet meer dan een CEO

In februari dit jaar werd ons reeds verteld, dat Trump niet meer is dan een ‘CEO van een stervend samenwerkingsverband’. Hij is dus niet langer aan de macht. Wat mogelijk zou kunnen gebeuren gedurende deze verkiezingen is, dat er een machtsstrijd zal zijn, waardoor de natie opgesplitst zal gaan worden, en dat de natie door 5 super gouverneurs bestuurd zal worden, als onderdeel van hun plan. Ook is verteld, dat Barack Obama de weg heeft bereid voor de naties onder 5 super gouverneurs.
Ook het feit dat Washington DC er als een spookstad bij ligt nu, is hun plan. Het is niet voor niets dat alle grote agentschappen, zoals de CIA en de DHS, uit Washington vertrokken zijn, want DC zal volledig verwoest worden. Deze info komt rechtstreeks van het Pentagon. En als het ene plan faalt, ligt er altijd een plan B of C klaar. Zo is het altijd gegaan.

Christenvervolging

Het trieste is, Christenen staan nu op het punt vervolgd te gaan worden, als zij het vaccin, de test, of de tracking app niet accepteren. De regering, de kerk… zij praten over een ‘donkere winter’, die eraan komt. En we weten inmiddels dat het vaccin er over enkele weken al komt.

Nieuwe wet wordt er doorheen gedrukt!

Alle Amerikanen zullen hun Digitale Portemonnee, ook wel ‘e-Wallet’ genoemd, moeten hebben uiterlijk per 1 januari 2021. Op 1 januari moeten alle banken digitale portemonnees klaar hebben voor iedere burger! Ze noemen het de ‘banking for all aid’. Geloofd wordt dat dit verbonden is met het vaccin: géén vaccin, géén digitale portemonnee; dit is echter nog niet bewezen.

Details ‘Grote Reset’

Als je naar de WEF website gaat, kun je lezen dat ze in januari 2021 alle details vrij zullen geven over hun ‘Grote Reset’, de oplossing voor de chaos. De wereldregering werkt samen met de wereldwijde vaccinatieagenda, voor precieze tracking, het volgen van mensen die het vaccin hebben ontvangen.

En dan heb je de vele kerkmensen, die zeggen dat ze in februari 2021 bijeen zullen komen na de moeilijke tijden, en een wereldwijde gebedsbeweging zullen beginnen, genaamd: ‘Vrede, eenheid en opwekking’.

Afgelopen weekend liet President Trump weten, dat het vaccin verplicht gaat worden in april 2021, voor iedereen. Dus na deze ‘opwekking’, en nadat we uit deze ‘donkere winter’ zijn gekomen, zal het vaccin verplicht gaan worden!

Eind oktober zei een Amerikaanse inlichtingenbron, die ons informatie probeert te geven ondanks groot gevaar, dat het nog zes maanden zou duren, voordat de economie zou instorten, de dollar. Deze bronnen weten echter niet alles, en soms kunnen dingen veranderen, omdat niet alles exact gaat zoals de globalisten hebben gepland. Er kunnen vertragingen zijn bijvoorbeeld.

‘Trump 2024’, uitgebracht in september

Deze documentaire gaat over ‘Hoe zal dit land zijn zonder president Trump?’ En in deze film komt hij terug in het jaar 2024, en zal hij de ‘redder’ zijn in 2024.

Er zijn ‘profetieën’ die zeggen dat Trump gaat winnen.

Iedereen binnen de Illuminati zal Trump doen gaan winnen. En ze zullen je dan zeggen: “God had gelijk, God heeft Trump uitgekozen. En God zegt nu, Neem het vaccin.” Dan zal men het vaccin van hem aannemen, en men zal de Coronatests accepteren, en men zal de digitale geldmiddelen accepteren van hem, alles… Het zal zijn alsof God het allemaal zo had verordend! Want men is nu al aan het prediken, dat er een ‘Grote Reset’ zal komen; dit profeteren zij! “De glorie van de Heer zal de hele aarde bedekken, zoals de wateren de zee bedekken”, zullen zij zeggen, “en dat zij het Koninkrijk Gods nu oprichten.”

Hoe gaan zij de Christenen vervolgen, denkt u?

Wanneer u het vaccin weigert wanneer de hele wereld het aanneemt, en u ervan wordt beschuldigd, dat u ‘uw Bijbel niet gehoorzaamt’. Je wordt dan beschouwt als een ‘crimineel’, omdat je ingaat tegen deze nieuwe wet, tegen de wereldstaat, om het te weigeren!

80% vervangen door robots

Er was een rapport dat meldt, dat tegen 2024 maar liefst 80% van de menselijke arbeidskrachten vervangen zal zijn door robots en robotica. Wij mensen zijn niet langer nodig voor de ‘nieuwe wereld’, die zij aan het creëren zijn! Dit vaccin zal ons DNA veranderen, en het zal heel erg veel mensen ook doden.

Samen met de nieuwe economie zullen ze komen met gloednieuwe technologie (waarvan zij allang gebruikmaken), met geneesmiddelen tegen ziekten als diabetes en kanker (die zij allang gebruiken), en zij zullen aanbieden om al uw schulden te elimineren. Klinkt goed, hè? Ja, maar u moet hiervoor alles opgeven wat u bezit, en u zult alle vaccins moeten nemen. Elke zes maanden zult u een nieuw vaccin moeten ontvangen, want één vaccin zal het werk niet kunnen doen. Dit is een hele satanische agenda.

Hypocriet

President Trump is niet pro-life, maar hij is vóór abortus en steunt abortus op grote schaal. Trump speelt toneel, draagt een masker en is een hypocriet in wat hij belooft en niet doet. Ook doet hij zich voor als een anti-globalist, maar zijn daden getuigen ervan dat hij ten volle meewerkt aan Agenda 2030! En dan is er de LGBT beweging, waar hij in werkelijkheid juist een grote bondgenoot van is. Mensen die dit niet willen of kunnen zien, zijn absoluut betoverd. Als een messias zal hij worden afgeschilderd.

De Unie werkt aan een misinformatie campagne, dus ze proberen ons te stoppen op het internet. Geruchten gaan rond dat ze 10 dagen lang het internet willen platleggen, mogelijk tegelijkertijd met het uitrollen van het vaccin… denk aan de ‘donkere winter’.
Ga naar de website van het WEF, zoek op ‘Global Risks’, en zij vertellen u van tevoren wat hun plannen zijn. Hier volgen er vier. Het is ‘hiding in plain sight’, verbergen in het zicht:

1 De COVID pandemie en de crisis in de gezondheidszorg

2 De klimaatverandering en het ruimteweer, waar zij aan werken, zoals kometen en zonnevlammen

3 Wereldwijde burgerlijke onrust

4 Digitale defragmentatie, waar 5G, AI, kwantum computers en biohacking onderdeel van zijn

The Global Risks Interconnections Map 2020

Het vaccin is dus deel van het digitale systeem.

Vaccins, gekoppeld aan 5G en AI, en gekoppeld aan mensen die hacken… het heeft alles te maken met het internet. Het rapport zegt, dat er iets staat te gebeuren op dat gebied. Deze vier plannen moeten op hetzelfde moment gebeuren; het is interactief op hun website. Je kunt het aanklikken en het vertelt je alles van wat ze van plan zijn te gaan doen.

Er zal een splitsing plaatsvinden binnen de kerk.

Mensen zullen beslissingen moeten gaan nemen, wie of wat het belangrijkste in hun leven is. Ze zullen moeten geloven met hun hele hart, of compromissen sluiten met wat hun wordt aangereikt door de elite, uit vrees, en de brede weg gaan in plaats van de smalle weg. Zal God, Jehovah Jireh, uw Voorziener zijn, of u nu een baan hebt of niet? Als u alles moet opgeven wat u kent, voor wie kiest u dan?

Deze stad, Washington, is zich al aan het voorbereiden voor wat komen gaat, maar ook Londen bijvoorbeeld. En via de media wordt u niets verteld over wat ze werkelijk gaan doen.

 

Note: Mocht u niets om handen hebben, neem contact op: vertalers vanuit het Engels naar het Nederlands zijn altijd welkom.

You may also like