Alert! David Goldberg waarschuwde in 2019: ‘Een hele reeks blackouts in de planning’

Wijlen David Elias Goldberg waarschuwde de wereld voor één van de onderdelen van Project Zyphr, dat zou starten in 2020/2021. Wat is het doel van de blackouts?

Eindtijdnieuws.com
24 mei 2023

 

‘Een groot deel van de VS kan deze zomer te maken krijgen met stroomuitval’, voorzegt de gescripte media.

Davids hoop was om deze informatie naar zoveel mogelijk mensen te verspreiden.
Dus deel het alstublieft!

De geheime documenten die ze David lieten zien, zijn angstaanjagend: het plan dat ze hebben opgesteld. Je zou verwachten dat ze dit plan hebben om mensen te bewaken en te volgen. Maar met Project Zyphr hebben TPTB het naar een nieuw niveau getild. Ze gaan bepaalde groepen mensen één voor één uitroeien, tijdens de blackouts, onder andere.

Hun plan om de mensen op te pakken

Ze gaan ze gewoon fysiek ophalen. Ook gaan zij allerlei andere middelen gebruiken om ze te elimineren.
Niet alleen de waardevolle doelwitten zullen worden opgepakt. De doelwitten met een lagere waarde krijgen virussen, gerichte virussen. Virussen, die ofwel meteen, ofwel na verloop van tijd worden geactiveerd. Want ze willen niet dat het te doorzichtig, te opvallend, zal zijn.

Zowel Project Pogo als Project Zyphr zijn reeds jaren aan de gang

De meeste informatie over David Goldberg is van het internet, Facebook, Twitter en YouTube geschrapt. En er zijn nog steeds veel desinformatie artikelen over David die rondgaan, alsof hij zelfs nooit geboren was. David Goldberg had een echte bron in het Witte Huis.

Een geënsceneerde stroomuitval

David zei, dat zijn bronnen in het Witte Huis zeiden dat Trump samenwerkt met Zionisten, om miljoenen Amerikanen op te pakken na een geënsceneerde stroomuitval.
Fase één was een ‘nieuwe griepvariant’ (later bekend als het ‘C0r0navirus’), die werd ontwikkeld in het door de Verenigde Staten gefinancierde Lugar Lab in Tbilisi, Georgië. Nee, niet in China, beste mensen. Het land grenst aan Rusland, Turkije, Armenië, Azerbeidzjan, en de Zwarte Zee.
In 2019 was er nog geen sprake van een wereldwijde plandemie!

Doel van Project Zyphr

Het doel van Project Zyphr is om 12 tot 15 miljoen Amerikaanse patriotten, Christenen, vrijdenkers, en iedereen die kritisch is over Israël, uit de Amerikaanse samenleving te verwijderen, en de meesten van hen in enorme ondergrondse bases in de VS te plaatsen.

Hoe bereikt Project Zyphr momenteel zijn doelen?

Project Zyphr bereikt zijn doelen door gebruik te maken van stroomstoringen, maar ook virusuitbraken, evenals een programma met geavanceerde, kleine drones, die de huizen van mensen zullen binnendringen door gaten in hun ramen te boren. De drones zullen binnenkomen en vervolgens een golf van scopolamine, en andere hypnotiserende verbindingen, afvuren op de slapende slachtoffers, en hen ertoe brengen hun huizen uit te lopen naar de op hen wachtende bestelbusjes en bussen, om daarna naar de ondergrondse bases te worden vervoerd.
De doelen van Project Zyphr omvatten ook een gruwelijk adrenochroom-extractie programma, waarbij de bovengenoemde ontvoerden betrokken zijn, terwijl ze in de ondergrondse bases worden gehuisvest.

De tweede fase is de uitroeiing

Ze gaan deze mensen dus uitroeien, en dit is in het verborgene al volop gaande. Of het nu gaat om taggen (via Project Pogo) voor antisemitische uitingen, beschuldigen van misdaden, etc., men wil ze volledig uitschakelen. 

In de geheime documenten praten ze over guillotines

Ook praten ze over ‘virale aanvallen’, en over ‘targeted, gericht’, en over de manier waarop ze mensen gaan elimineren zonder al te veel argwaan te wekken, zonder dat al te veel mensen het zullen merken.

Maar hier is het probleem: de projecten kunnen veranderen

En Project Zyphr is veranderd. In het begin hadden ze het over, oké, we gaan deze mensen besmetten met een ‘virus’, dat het griepvirus imiteert… Ze gaan ze op verschillende manieren elimineren, die niet verdacht zouden zijn. En later zeiden ze dat het aantal mensen, dat ze moeten elimineren, te groot is. We hebben het over miljoenen Amerikanen! Ze gaan daarom iets beginnen, dat verwoestend is en buitengewoon beangstigend. En op basis van wat David in de documenten kon zien, hebben we het over stroomuitval, samen met een zuivering: een gedwongen verwijdering van mensen. Ze zullen binnenkomen, ze zullen je uit je huis halen, en ze zullen je in een militair voertuig of wat dan ook zetten, een busje bijvoorbeeld, en je wegrijden en in een kamp plaatsen.

Het is een enorm grote operatie, die ze van plan zijn uit te voeren!

Het gaat om miljoenen Amerikanen. Ze zullen het doen als het donker is, onder dekking van duisternis, tijdens een van deze geplande blackouts.

Op basis van de documenten:

Ze hebben een blackout van 3 dagen, ze hebben een landelijke blackout, die 2 dagen duurt, en verder veel plaatselijke blackouts. Het is dus een hele reeks blackouts die ze gaan uitvoeren! En natuurlijk krijgen ‘allerlei dingen’ ervan de schuld. Ze zouden zelfs Iran de schuld kunnen geven, bijvoorbeeld! Ze hebben hier reeds mensen op voorbereid.
Er zullen meer blackouts zijn, die al voorspellend geprogrammeerd zijn. Dus we kunnen hier meer van gaan zien naarmate de tijd verstrijkt.

Voor zover wijlen David Elias Goldberg van Project Zyphr kon zien, planden TPTB dit voor 2020-2021, zeer vermoedelijk de start van het project. En we hebben de afgelopen jaren al aardig wat blackouts wereldwijd gezien, hoewel de media er niet veel melding van maakt.

 

Vrijmetselaars waarschuwen momenteel voor, onder andere:

‘Disruptive Event’ (= 88, 69) That Will Take Out Communications

En andere voorzeggende waarschuwingen door Vrijmetselaar kanalen en websites luiden als volgt: 

Grid monitor warns of blackout risks across U.S.

Fresh blackout threats emerge as power grid faces a stressful summer

Several States Face Elevated Risk Of Blackouts This Summer Amid Push For Green Energy: Report

Blackouts possible this summer due to heat and extreme weather, officials warn

A Huge Chunk of the U.S. Could See Blackouts This Summer

Facing a sizzling summer, large parts of the U.S. risk blackouts, government agency warns

Much of the U.S. could see power blackouts this summer, a grid assessment reveals

 

Ziet ook u hier de valse verklaringen en voorwendselen voor deze georkestreerde blackouts, alleen al in de nieuwskoppen?
Dit is niets minder dan de plannen, die de Illuminati middenin ons gezicht moet ‘voorzeggen’.

Lezers worden aangemoedigd om deze informatie te delen op social media, nieuws websites en op andere kanalen, aangezien David hoopte deze informatie onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden nu er nog tijd is.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=david+goldberg

 

Bronnen, eveneens in het Nederlands vertaald:

https://eindtijdnieuws.com/some-of-the-important-highlights-revealed-by-david-goldberg/

https://eindtijdnieuws.com/david-goldbergs-final-words-and-his-hand-written-notes-on-project-pogo-and-project-zyphr/whis

You may also like