De F.A.A. waarschuwt piloten voor elektromagnetische straling van 21 tot en met 25 juni

Een kritisch informatiebericht meldt ‘tijdelijke vliegbeperkingen’ rond Gulkana, Alaska, waar de HAARP-faciliteit is gevestigd. Wat is de overheid van plan?

Een al lang bestaand onderwerp van grote speculatie is HAARP, een controversiële onderzoeksfaciliteit in Alaska, die de buitenste laag van de atmosfeer van de aarde bestudeert: de ionosfeer.

HAARP (afkorting voor High-Frequency Active Auroral Research Program) wordt onder meer gebruikt om het weer te manipuleren door middel van haar krachtige radiofrequentiezender. Dit gebeurt wereldwijd, hoewel we zeker niet alle eer aan HAARP moeten geven voor de rampen en extreme weerpatronen, die we om ons heen zien gebeuren. En het weer wordt ook niet geactiveerd voor slechts ‘wetenschappelijk onderzoek’, zoals de mainstream media beweert.

 

Kennisgeving aan piloten

Op 17 juni werd door de Federal Aviation Administration een kennisgeving (bekend als een NOTAM) uitgegeven aan piloten, met als begindatum 21 juni tot en met 25 juni 2021.

De Federal Aviation Administration, of kortweg F.A.A., is het bureau van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten. Het bureau valt onder het Amerikaanse ministerie van Transport, en is bevoegd om in de Verenigde Staten alles te reguleren dat met de burgerluchtvaart te maken heeft.

NOTAM komt van het Engels Notice to Airmen. Een NOTAM is een bericht, dat kritische informatie bevat over een luchthaven of luchtruim, waarbij die informatie ofwel van tijdelijke aard is, ofwel nog niet bekend was bij het opmaken van vliegkaarten, of bij het publiceren van luchthaven gebonden boeken en publicaties.

Tijdelijke vliegbeperkingen rond HAARP-faciliteit

Nu, deze NOTAM plaatste ‘tijdelijke vliegbeperkingen’ rond Gulkana, Alaska, waar in de buurt de HAARP-faciliteit is gevestigd. Er staat dat vliegtuigen niet in het luchtruim van Gulkana mogen vliegen, vanwege ‘elektromagnetische straling voor wetenschappelijk onderzoek’:

 

NOTAM places temporary flight restrictions around Gulkana, Alaska, where the HAARP facility is located

FDC 1/6022 ZAN AK..AIRSPACE GULKANA, AK..TEMPORARY FLIGHT RESTRICTIONS WI AN AREA DEFINED AS 2.5NM RADIUS OF 622333N1450902W (GKN007016.6) SFC-FL250 FOR ELECTROMAGNETIC RADIATION FR SCIENTIFIC RESEARCH. PURSUANT TO 14 CFR SECTION 91.137 (A)(1) TEMPORARY FLIGHT RESTRICTIONS ARE IN EFFECT. TRANSIT THRU THE AIRSPACE MAY BE AUTH BY HAARP COMMAND CENTER, TEL 907-822-5497 OR FREQ 123.3. ANCHORAGE /ZAN/ ARTCC TEL 907-269-1103 IS THE FAA CDN FACILITY. DLY 0400-1730 2106210400-2106251730. 

What on earth are they planning?

Als bezorgde burgers gelijk hebben en HAARP inderdaad het weer kan beheersen, of zelfs het weer kan bewapenen, wat zou de overheid dan van plan zijn? Het feit dat DARPA in dit uiterst geheime HAARP project is verwikkeld, zou al een rode vlag moeten oproepen…

 

DARPA, een van de financierders van HAARP

Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is zowel een militair als civiel onderzoeksinstituut, dat zich onder andere richt op hoogfrequente elektromagnetische (be)straling van de ionosfeer, waardoor deze lokaal tijdelijk wordt vervormd. Andere onderzoeksgebieden zijn inzicht verkrijgen op het gebied van radiogolven, communicatie en navigatie… en nog veel meer wat uiterst geheim is.

Het project is gestart in 1993. Het wordt gezamenlijk gefinancierd door de United States Air Force, de United States Navy, de Universiteit van Alaska en jawel: Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA).

Tegenwoordig is DARPA een bureau, dat door de decennia heen zeer geheimzinnig is geweest, en aanwezig in de moderne pers. Je kunt er over DARPA lezen, maar het zullen meestal altijd verhalen zijn over DARPA’s werken aan een remedie voor de ziekte van Alzheimer, of DARPA, die robots naar de nucleaire site van Fukushima stuurt.

 

Bron:

https://www.zerohedge.com/political/haarp-firing-faa-issues-warning-about-electromagnetic-radiation

You may also like