Wetenschappers hebben CRISPR gebruikt om menselijke cellen om te zetten in Dual Core computers

Wetenschap is in staat om van een cel een biologische computer te maken. “Stel je een microscopisch klein stukje weefsel voor, met miljarden cellen, elk uitgerust met zijn eigen Dual Core processor.” 

Wanneer je computers kunt genereren uit menselijke cellen, wat kun dan nog meer doen?
Mis daarom de video verderop in dit artikel niet, doorspekt met ironische, soms sarcastische humor om AI en transhumanisme en de Nieuwe Wereldorde te promoten, en tussen neus en lippen door wat diepere informatie vrij te geven.

 

Het hacken van de menselijke cel

Wetenschappers zeggen, dat ze een menselijke cel hebben gehackt met behulp van CRISPR-technologie, om er een kleine biologische computer van te maken, compleet met de cellulaire analoog van dual-core processors. De kleine CPU’s zouden uiteindelijk kunnen leiden tot krachtige computers, volledig ondergebracht in één cel, die ziekten zouden detecteren en behandelen.

Nu, CRISPR-technologie wordt reeds gebruikt in de huidige ‘vaccins’ wereldwijd, maar zeker niet ter bevordering van de gezondheid van de mens! Bovendien ontwikkelen ze een snelle, op CRISPR gebaseerde test voor COVID-19, die de aanwezigheid van SARS-CoV-2 zou detecteren, algemeen verkrijgbaar tegen lage kosten.
Ik weet niet of dit bij een studie is gebleven, of dat dezelfde technologie al volop wordt toegepast ‘Coronatesten’.

Massaproductie van spike eiwitten?

De cellulaire computers, beschreven in het onderzoek dat in april 2019 in het tijdschrift PNAS werd gepubliceerd, bootsen het normale proces na, waarbij organismen genetische informatie omzetten in de eiwitten, die specifieke taken in een cel uitvoeren. Ja, deze miniatuurcomputers zijn reeds geprogrammeerd, om specifieke genetische codes in zich op te nemen en om berekeningen uit te voeren. Dit alles resulteert vervolgens in de productie van een bepaald eiwit. Behalve, in plaats van simpelweg de genetische code van het DNA te volgen, zoals een cel dat doet, ontvangt de computer twee inputs en combineert deze, om zo het juiste eiwit te berekenen dat moet worden geproduceerd.

Gerichte geneeskunde of gerichte genocide?

De onderzoekers achter deze cellulaire computers zeggen, dat deze kunnen worden geprogrammeerd, om te scannen op bepaalde biomarkers in het lichaam, die de aanwezigheid van een ziekte aangeven en, als aan alle juiste voorwaarden wordt voldaan, overgaan op massaproductie van moleculen of eiwitten, die kunnen helpen bij de ‘behandeling’ ervan.
Biomarkers zijn indicatoren van de medische toestand waarin het lichaam verkeert, die gemeten kunnen worden. Big Pharma kan zich op die manier specifiek richten op ras, geloofsovertuiging, leeftijd, mensen met aandoeningen en ziekten, enzovoorts.

“Stel je een microweefsel voor met miljarden cellen, elk uitgerust met zijn eigen dual-core processor”, vertelde MIT-hoofdonderzoeker Martin Fussenegger aan New Atlas. “Dergelijke ‘computer-organen’ kunnen een computervermogen bereiken, die veel groter is dan die van een digitale supercomputer, en slechts een fractie van de energie gebruiken.” Een sneetje brood is al voldoende.

 

Menselijk lichaam zelf één grote computer 

Het CRISPR-systeem, dat onderdeel is van het Beest systeem voor het bewerken van genen, staat of stond meestal bekend om het helpen bij het behandelen van genetische ziekten. Maar dezelfde duivelse technologie heeft ook een hele reeks andere toepassingen in de synthetische (tegennatuurlijke) biologie. Onderzoekers van ETH Zürich bijvoorbeeld zijn er allang in geslaagd om CRISPR te gebruiken, om zo functionele biocomputers in menselijke cellen te bouwen.

Hoe krachtig moderne computers ook zijn, de natuur heeft ons lange tijd geleden verslagen. Levende organismen zouden al als computers kunnen worden beschouwd. Hun cellen fungeren als logische poorten van een computer, nemen input op van de buitenwereld, verwerken deze en reageren dan met bepaalde processen.

“Het menselijk lichaam zelf is één grote computer”, zegt Martin Fussenegger. Het aanboren van deze natuurlijke processen, om logische circuits te bouwen, is een belangrijk doel van synthetische biologie.

CRISPR-Cas9

CRISPR staat voor: Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats. CRISPRs zijn korte stukjes herhaalde codes in het DNA, die een bacterie of virus gebruiken als afweermechanisme, om een nieuwe virusaanval te herkennen. Met CRISPR kun je relatief gemakkelijk genen bewerken door heel precies in DNA te knippen.

CrispR changing your DNA

Normaal gesproken gebruikt dit systeem gids-RNA (gRNA) sequenties, om zich op specifieke DNA-segmenten in het genoom te richten, en vervolgens nauwkeurige bewerkingen uit te voeren. Voor dit project heeft het team echter een speciale versie van het Cas9-enzym gemaakt, dat als processor kan fungeren.

Deze speciale Cas9 leest in plaats daarvan gids-RNA als input, en brengt als reactie bepaalde genen tot expressie. Dat creëert op zijn beurt bepaalde eiwitten als output. Deze processors werken als digitale halve optellers. In wezen kunnen ze twee ingangen vergelijken, of twee binaire getallen toevoegen, en twee uitgangen leveren. Om de rekenkracht te vergroten, slaagden de onderzoekers erin om twee processorkernen in één cel te persen.

Op de lange termijn zouden deze dual-core celcomputers met miljarden kunnen oplopen, om krachtige biocomputers te maken.

De volgende opmerkelijke video die ik tegenkwam, is van een vrijmetselaar, of op z’n minst een marionet, een puppet:

 

WATCH: Scientists Use CRISPR to Turn Human Cells Into Dual Core Computers, Really

 

Let daarbij op het logo met het alziend oog, wat vooral op de pet duidelijk overkomt. De reden dat ik deze video hier plaats, is het volgende:

Let op wat hij zegt – ondertiteling optie beschikbaar:

“… dus in feite hebben ze het voor elkaar gekregen om u in een shapeshifter te veranderen, en niet zomaar een shapeshifter… een mug-shapeshifter! Zodat je het bloed van anderen op kunt zuigen.

Tussendoor onthult hij ook even, dat het pijpleidingnetwerk in de VS was gehackt, wat suggereert dat onbekende criminele hackers hiervan de oorzaak zijn, terwijl het bij de meesten wel bekend is dat de overheid zelf hier achter zit. Dit gaat vooraf aan de volgende plandemie, die Klaus Schwab van het WEF voorzegde.

Luister hoe hij spot met ‘mensen in muggen veranderen’, en zegt: “Wow, waarom niet veranderen in een aardvarken, of een miereneter, of een slak, of een vlieg, of een mier, of in al het bovenstaande? Waarom maak je geen Chimaera (een hybride entiteit), die al het bovenstaande is, en meng er een klein beetje menselijk DNA doorheen? Dit is fascinerend! Letterlijk, genetische shapeshifters!” Voelt u de propaganda en het conditioneren en de minachting voor de mens?

Vervolgens ‘voorzegt’ hij: “Nu ze de genetische code hebben ontdekt, – en ze aan elk deel van het DNA een letter kunnen toevoegen – kun je verschillende DNA-codes creëren in een computer. En dan binnenkort of in de toekomst, – zo niet nu al – zijn we in staat om deze DNA-code te printen in fysieke massa.” Hij laat hier eigenlijk doorschemeren, dat ze hier al volop mee bezig zijn.

“… en dan kun je misschien wat DNA nemen van voorouders en degenen die in de oudheid leefden, en de goden en godinnen, en de reuzen (de Nephilim in Genesis 6!), en het allemaal vermengen met elkaar, en deze enorme antropomorfe figuur creëren, die verbonden is met een biologische machine, een computersysteem. Wow, dan zou je nu de Nieuwe Wereld van Ordes kunnen hebben (de NWO)!”

Dit betekent dus letterlijk het toekennen van menselijk eigenschappen aan niet-menselijke wezens.

Hij gaat onder andere verder met te zeggen: “Hoe zou je het vinden als muggen van 1.80m om je heen zouden rennen? Het is misschien beter dan zombies van 1.80m, ik weet het niet… Je zou gewoon het DNA een klein beetje moeten verdraaien, het gewoon een klein beetje veranderen, en je zou dan een reuze aardvarken van iemand kunnen maken. Wat ik denk dat ze gaan doen is, jou veranderen in een biologische computer… ruim 7 miljard mensen in de Hive.”

Over het hacken van de menselijke cel en minicomputers zegt hij: “Waar zouden deze minicomputers nog meer voor kunnen worden gebruikt? Het verwerken van kunstmatige intelligentie (AI) tegenhangers, die replica’s maken, die versies van onszelf maken op een geautomatiseerde manier, die opnieuw verbinding maken met de Cloud, en alle gegevens terugsturen naar de Cloud: voor observatie, controle, techniek, beheer, persoonlijkheid, overtuiging…” en zo somt hij het hele rijtje van mogelijkheden op. Ja, zelfs ons karakter en onze geloofsovertuiging, zegt hij hier, kan men eenvoudig aanpassen middels AI!

“Wat kan er mogelijk misgaan, mensen? Laten we de wereld beta testen! Waarom niet? Het zal op die manier sneller gaan”, glimlacht hij. Ja, de hele mensheid als proefkonijn gebruiken voor het DNA-veranderende ‘vaccin’, zodat de depopulatie wat sneller gaat!

Wat kun je er nog meer mee doen…
“Kun je vleugels creëren? Kun je jetpacks creëren uit voeten van mensen? Ik bedoel, de mogelijkheden zijn eindeloos met de micromachines in je lichaam, die verschillende eiwitten aanmaken en codes, en het lichaam manipuleren op moleculair niveau!”

En dan slaat hij de spijker op z’n kop met: “Nu, de M***F*** (scheldwoord) zijn aan het uitzoeken hoe belangrijk jullie echt zijn, mensen! En ze willen hun inkomsten maximaliseren; ze willen hun resultaten maximaliseren, en jij zou gewoon de perfecte, goedkope, biologische machine voor hen kunnen zijn! Voelt dat niet geweldig? Ah, ze houden wel zó veel van je, mensen!”

Vervolgens vermeldt hij hoeveel geld zoiets 10 jaar geleden kostte, en hoe weinig zoiets vandaag de dag kost, en ze er zelfs winst mee kunnen maken. Inderdaad, enorme winsten met deze dodelijke injecties.

“De komende 20 jaar”, vervolgt hij, “ga je ongelooflijke dingen zien en behoorlijk beangstigende genetische technologieën. In de toekomst zullen ze biologische computers promoten, die gekoppeld zijn aan jou, vanuit je eigen cellen. De superrijken (de elite) krijgen deze gelegenheden, om zichzelf met deze machines te versmelten, letterlijk op kwantumniveau, door een biologische machine te creëren uit hun eigen cellen, die daarna gedupliceerd en geprint en verwerkt en vervaardigd en geordend zullen worden op een specifieke manier, waarin je letterlijk een supercomputer hebt, die niet alleen aan jou is gekoppeld. Je bent dan gelinkt aan de supercomputer, en nu ben je verbonden met het web; je bent verbonden met de Hive, je bent verbonden met het digitale systeem. Welkom bij de digitale Wereldorde (NWO).”

En dan zegt hij lachend: “En heb je gelezen over de live oefeningen, die op 9 juli zullen plaatsvinden, door dezelfde mensen, die jou … (Corona) hebben gebracht? O ja! Die andere oefening, een paar maanden voordat dat andere ding… je weet het (waar ik het over heb).”
O ja meneer, we weten heel goed waar je het over hebt. Een dril, een oefening, voordat het in het echt gaat plaatsvinden: de volgende plandemie.

“Cybergekte” noemt hij het: de plandemie die komen gaat, en waarbij Covid slechts een wandeling in het park zal lijken.

Tot slot insinueert hij, dat ze al deze dingen al deden in het verleden. “Allicht, allicht”, zegt hij. “En hoe zit het met de toekomst van de mensheid? Hoeveel mensen zullen in 10 jaar tijd nog echte mensen zijn? En wat is de definitie van ‘mens’ in jouw ogen? Wees de verandering, die je wilt zien!”

Leak Project is zijn YouTube naam. Hoe toepasselijk…

 

Mysterieus eiwit zorgt ervoor dat menselijk DNA in verschillende vormen verandert

We weten inmiddels dat het spike eiwit enorme schade aanricht. Er is een wetenschappelijke studie gepubliceerd waaruit blijkt, dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit, dat in de Covid-19 ‘vaccins’ wordt gebruikt, grote schade aan de bloedvaten toebrengt en beroertes, hartaanvallen, migraine en bloedstolsels veroorzaakt, naast tientallen andere gevaarlijke bijwerkingen die al aan vele duizenden mensen het leven hebben gekost!

Manipulatie van celkernen

Celkernen van mensen en muggen hebben hun eigen vormen, en onderzoekers kunnen de ene celkern op zo’n manier vormen dat deze op de andere gaat lijken.

Hoe verander je de mens in een reuzenmug?
Er zijn meer verschillen tussen menselijk DNA en het DNA van muggen dan alleen de rangschikking van de letters in de genetische code ervan. Wanneer je een menselijke cel en een muggencel zou opensnijden, en in de celkern van elk zou kijken, zou je zien dat hun chromosomen zijn gevouwen met een dramatisch ander type genetische origami. Nu hebben onderzoekers ontdekt, hoe ze het ene type DNA kunnen vouwen, om de vorm van het andere type DNA aan te nemen. Hierdoor kan menselijk DNA in wezen als het DNA van een mug worden opgerold!

Herinner je dat Elon Musk eens zei:

“Je kunt van iedereen een geweldige vlinder maken met de juiste DNA-sequentie! Alles is mogelijk met synthetisch RNA of DNA.”

 

“In de menselijke kern zijn de chromosomen gebundeld in nette pakketten”, vertelde Claire Hoencamp, een promovendus in kankerbiologie aan de Universiteit van Amsterdam. “Maar in de muggencelkern zijn de chromosomen in het midden gevouwen.” Hoencamp bestudeerde een eiwit, dat betrokken is bij celdeling. In één experiment vernietigde ze dit eiwit in een menselijke cel, om het effect op de celcyclus te kunnen observeren. Als in een uitgebreide choreografie zouden de chromosomen van de resulterende cel zich opnieuw hebben gevouwd. Maar het her-vouwde zich niet zoals het DNA in een menselijke celkern dat zou doen. In plaats daarvan veranderde het in zijn beste indruk in de ingewanden van een muggencelkern.

“In wezen kunnen we dingen in twee basisarchitecturen classificeren”, zei Hoencamp, verwijzend naar de strak opgerolde en gecompartimenteerde aard van het menselijk genoom versus de lossere opstelling van het muggengenoom. Hoeveel soorten ze ook onderzocht, chromosomen kregen variaties van twee basisvormen. Verbijsterend genoeg suggereerde haar onderzoek dat sommige geslachten de ene vorm zouden gebruiken en zouden ‘evolueren’ naar de tweede, en dan, in veel gevallen, terug hun voorgaande vorm zouden gebruiken. Ze wist echter niet welke kracht deze veranderingen veroorzaakte.

In feite had Hoencamp een eiwit gevonden, dat chromosomen vouwt, nog voordat Covid-19 ‘toesloeg’.
Toen de onderzoekers genexpressie onderzochten, ontdekten ze dat de vouwstructuur van de chromosomen de genexpressie slechts licht beïnvloedde, of hoeveel van elk eiwit door verschillende genen werd gemaakt. Dat verraste haar.

Gezien vouwing de genexpressie weinig beïnvloedde, is het niet duidelijk waarom een ​​soort zijn DNA op de ene of op de andere manier vouwt. En wat er precies wordt aangepast, blijft echter een mysterie…

 

Genesis 1:26-27

En God zeide: Laat ons mensen maken naar ons beeld, als onze gelijkenis, opdat zij heersen over de vissen der zee en over het gevogelte des hemels en over het vee en over de gehele aarde en over al het kruipend gedierte, dat op de aarde kruipt. En God schiep de mens naar zijn beeld; naar Gods beeld schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij hen.

 

Bronnen:

https://futurism.com/neoscope/scientists-crispr-cell-biological-computer

https://newatlas.com/crispr-cell-computer/59336/

https://www.livescience.com/protein-determines-DNA-folding.html

You may also like