Waarom heeft Rusland het gebruik van magnetrons verboden? (reposted)

Een gegeven is dat in Rusland in 1976 de magnetron verboden werd in verband met de kankerverwekkende effecten. Microwave is leven dodend; neem zelf deze proef. 

Zo simpel als de proefjes waren, die we in onze schooltijd deden bij biologie en chemie, zo simpel zijn ze nog steeds. Want waarom zou je alleen op school proefjes kunnen doen, en niet thuis? Thuis kun je ook controleren, door gewoon zelf een proefje op te zetten… Bijvoorbeeld zoals de Engelse dokter in de wiskunde, die de verhalen over de giftigheid van aspartaam niet kon geloven, ook zelf proeven ging doen. HIER

Maar wat dacht je van het volgende experiment thuis…
Gewoon even in de schoolvakantie met de kinderen… 1 liter water koken in de magnetron, 1 liter water koken in de waterkoker. Doe deze 2 liters in verschillende schone flessen, en zorg er natuurlijk voor dat je je flessen kunt onderscheiden. Plak er een labeltje op.

Of zorg dat je 2 dezelfde kleine plantjes haalt bij de bloemist of plantenwinkel, en begin beide potjes te begieten met het water, met dien verstande, dat je het ene plantje consequent het magnetronwater geeft en het andere plantje consequent het gewoon gekookte water. De vraag is dan natuurlijk of er een verschil zal gaan optreden in de groei van de plantjes… Toch?

Heeft de microwave-opwarming invloed op de energetische lading van het water, anders dan gekookt water uit een waterkoker dit doet?

Hieronder is het eindresultaat van dit proefje in beeld gebracht. Kijk naar dit plaatje en oordeel zelf.

microwave oven experiment with microwaved water day 9 - plant is dead

Magnetron tast voedselcellen aan

Het is al jaren bekend, dat de magnetron onderwerp is van controversiële gesprekken, en dat veel mensen zich zorgen maken over dit bizarre apparaat, dat via een bombardement van microgolven, de moleculen in het voedsel, dat je ermee wilt bereiden, door elkaar schudt. En dat wel op een zodanige manier, dat er hitte ontstaat in de celkern.
Het voedsel wordt dus niet van buitenaf opgewarmd, maar van binnen naar buiten. Het is dus niet alleen de straling waar het om gaat, die ter discussie staat. Het gaat om wat er binnenin die voedselcel plaatsvindt.

Aantasting DNA in ons voedsel

Er zijn vele onderzoeken die aantonen, dat de magnetron het DNA in ons voedsel aantast en dat op een manier doet, waarop onze lichamen het niet kunnen herkennen. Ons lichaam wordt uiteindelijk met de dode voedselcel geconfronteerd en kan niets anders dan deze snel afscheiden, of het kapotte voedsel-DNA in vet inkapselen.
Denk eens aan al die babymelk, die wordt opgewarmd in de magnetron…

Maar de makers van die magnetronbommen zeggen nog steeds dat het veilig is!

Is het nou zo, dat een simpel thuisproefje jou kan aantonen dat water zo dood is als een pier, wanneer het wordt gekookt in de magnetron?

microwave oven experiment with microwaved water

Hierboven op deze foto zie je wat er met stekjes gebeurt, wanneer je deze in 2 soorten water zet. Alle levenskracht wordt eruit getrokken, de levenskracht die alles doorstroomt. Bedenk dat jijzelf ook een levend organisme bent.

 

Tien redenen om je magnetronoven de deur uit te doen

Vanuit de conclusies van Zwitsers, Russisch en Duits wetenschappelijk onderzoek en klinische studies, kunnen we niet langer de magnetron negeren, die in onze keukens zo vaak aanwezig is:

1  Het vaak eten van voedsel dat via de magnetron is bereid, kan lange termijn hersenschade opleveren, doordat elektrische impulsen in de hersenen worden omgeleid, en doordat hersenweefsel wordt omgepoold en gedemagnetiseerd.

2  Het menselijk lichaam is niet in staat om de onbekende bijproducten, die ontstaan door magnetronverhitting, af te breken.

3  De mannelijk en vrouwelijke hormoonproductie wordt ernstig verstoord, door continue magnetronvoedsel te eten.

4  De effecten die de bijproducten van magnetronvoedsel op het lichaam hebben, zijn permanent en voor lange termijn werkzaam.

5  De mineralen, vitaminen en voedingsstoffen in al het voedsel, dat met de magnetron wordt verwarmd, is sterk gereduceerd of gewijzigd, zodat het menselijk lichaam er geen of erg weinig voordeel van heeft. Of het menselijk lichaam absorbeert gewijzigde componenten, die niet kunnen worden afgebroken.

6  De mineralen in groenten worden zodanig gewijzigd, dat er kankerverwekkende radicalen ontstaan, wanneer de groente wordt gekookt in de magnetron.

7  Voedsel dat is opgewarmd in de magnetron veroorzaakt kankerachtige groei (tumoren) in maag- en darmkanaal. Dit zou één van de verklaringen kunnen zijn van de enorme groei van darmkanker in de VS!

Het voortdurend nuttigen van in de magnetron opgewarmd voedsel, stimuleert de groei van kankercellen in het menselijk bloed, en de samenstelling van het bloed.

9  Het veelvuldig nuttigen van magnetronvoedsel veroorzaakt afwijkingen in het immuunsysteem, door o.a. wijzigingen in de lymfklieren en het bloedserum.

10  Het eten van magnetronvoedsel veroorzaakt een onregelmatige hartslag, geheugenverlies, concentratieproblemen, emotionele instabiliteit en afname van het IQ.

 

Tot slot

Bovendien is aangetoond dat kunstmatige magnetrongolven gebruikt kunnen worden voor subliminale psychologische controle, ook bekend als ‘brainwashing’. Er zijn documenten van de Russische wetenschappers Dr. Luria en Dr. Perov bekend uit de jaren ‘70, specifiek gericht op klinisch onderzoek op dit gebied.

Het is dus wellicht helemaal niet zo’n gek idee, die magnetron de deur uit te doen. En het voedsel zal ook weer beter gaan smaken.

 

Zie ook: How Your Microwave Oven Damages Your Health In Multiple Ways

 

Bron:

Eindtijdnieuws.blogspot.com

You may also like