VK: 2 jaar gevangenis voor het verkopen van voedsel: ‘No vax, no food’

Het Verenigd Koninkrijk staat al klaar om je in de gevangenis te gooien voor het verkopen van voedsel. Spoedig is het: ‘No jab, no food’. Men geeft al waarschuwingen af, dat voedsel ‘vies en gevaarlijk’ is. De dreiging, ‘Geen vaccinatie, geen voedsel’ komt steeds dichterbij, ook in Europa.

Dit vormt een aanvulling op het eerdere nieuws van het Vrijmetselaarskanaal Ice Age Farmer, dat mogelijk een bewijs van COVID-vaccinatie vereist wordt, zodat u in de nabije toekomst alleen al een supermarkt mag binnengaan. De toegang tot voedsel wordt spoedig beperkt.

 

UK: 2 Years Prison for Selling Food – No Vax, No Food (part 2)

 

Enkele vertaalde fragmenten:

Dames en heren, in het videoverslag van gisteren hebben we het feit besproken, dat het VK heeft aangekondigd te overwegen, om toegang tot supermarkten te beperken wanneer de mensen niet kunnen bewijzen, dat ze de felbegeerde vaccinatie hebben gekregen: een binnenlands vaccinpaspoort, wellicht eerst een stukje papier, of zoiets, dat je moet kunnen laten zien in de supermarkt. Herinner u, dat zo’n draconische maatregel eerder ooit werd uitgesloten in de media. Maar nu vandaag wordt dit wel degelijk overwogen!

Sommigen reageren hierop met te zeggen: ‘Dit is onzin! Ik ga dan niet meer naar de supermarkt, maar haal mijn eten wel ergens anders’.

Nee, vergeet het maar! Zou u het geloven dat de BBC op dezelfde dag een nieuwe propagandalijn begon te pushen? Deze keer zeggen ze, dat het niet alleen de boerderijen en zelfs supermarkten zijn, die ‘vies en gevaarlijk’ zijn, het is ook het voedsel, alles! Het is iedereen, die omgaat met voedsel! Dus de BBC beweert dat voedselverkoop vanuit huis zorgwekkend is, volgens de voedingsnormen van het VK agentschap.

‘Er is een zorgwekkende stijging van het aantal voedselbedrijven, die vanuit de woningen van mensen opereren tijdens de lockdown’, volgens de voedselveiligheidswaakhond. ‘Sommigen van hen verkopen via social media. We hebben echt geen tijd om al deze thuisbedrijven te inspecteren, vanwege deze crisis die gaande is.’ Experts worden bezorgd.

‘Kleine levensmiddelenbedrijven schieten als paddenstoelen uit de grond tijdens de lockdown!’

Ja, dat is nu eenmaal wat er gebeurt als je ‘opgesloten in het donker zit en goed gevoed bent…’, is een Engels gezegde. ‘Er zijn buitenstaanders, die buiten de radar opereren, die denken dat als ik kan koken, dan kan ik ook zorgen dat ik voedsel kan verkopen als een soort cateraar.’ Zij verkopen aan plaatselijke klanten via social media apps als Whatsapp, Instagram en Nextdoor. En natuurlijk, Facebook weerhoudt je ervan om je eigen eieren te verkopen, die je lokaal produceert. Facebook zal daarom ook je berichten hierover eraf gooien.

‘Ongeveer 44% van de nieuwe voedselbedrijven, die zijn opgestart sinds de lockdowns, begonnen vanuit huis.’

Ja, dat is wat er nu eenmaal gebeurt ten gevolge van de lockdowns. De groei van thuisbedrijven is zorgwekkend, aldus de Food Standards Agency (FSA). ‘Elk nieuw voedselbedrijf zou zich moeten registreren, voordat het voedsel gaat verkopen.’ Ondanks dat er nog geen problemen over zijn gemeld, wil men hoe dan ook meer gaan controleren!

De FSA wil dat het publiek bewust is van deze ‘risico’s’, en adviseert mensen, die online eten bestellen, eerst te controleren of het bedrijfje een voedselhygiëne beoordeling van de overheid heeft! De FDA wil dat men alleen kiest voor de door de overheid goedgekeurde plekken, om uw voedsel te verkrijgen! En als u als consument twijfelt aan een voedselverkoper, dan zou hij of zij dit moeten melden bij de lokale autoriteiten. Want als de verkopers de regels van de overheid niet volgen, kunnen ze in feite een boete krijgen, of een gevangenisstraf van maximaal twee jaar, en dat voor het koken en verkopen van voedsel!

Nu, dames en heren, voor degenen onder u die terughoudend zijn om te erkennen dat er een agenda is, om elk aspect van onze voedselvoorziening te controleren, dan zou dit verslag alles moeten bevatten van wat er gaande is en die twijfels wegnemen. Dit artikel in de media plaatst het recht voor uw neus. De wet moet worden veranderd, zodat u niet eens meer eten kunt verkopen… totdat u wordt geïnspecteerd door de overheid, en er een inval in uw huis is gedaan. Dit staat te gebeuren, zelfs wanneer ze de regels rond supermarkten gaan veranderen, en gaan zeggen dat u niet naar binnen mag, tenzij u uw COVID vaccinatie accepteert of heeft gekregen.

Ziet u dat het voedselsysteem is bewapend, dat het wordt gebruikt als een werktuig, om van ieder van jullie totale naleving te eisen? En dat er bovendien geen werk omheen is? Ze zullen het verbouwen en verkopen van je eigen voedsel strafbaar gaan stellen! Ik meende het toen ik zei, dat dit een zwarte markt gaat worden. Er valt echt niets anders te zeggen dan dat ze totale controle over voedsel willen. En ze hebben plannen om het helemaal van u af te pakken.

 

WATCH: RED ALERT Food Supply Chain Shutting Down as Blackouts Spread – Grand Solar Minimum

 

Reeds in 1974 stelde Henry Kissinger voor om voedsel als wapen te gebruiken, om zo gerichte depopulatie te bewerkstelligen in een eerder geclassificeerd rapport van 200 pagina’s, National Security Study Memorandum 200: ‘Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security and Overseas Interests’.

Het is daarom geen toeval dat de World Health Organization (WHO) waarschuwt, dat de supermarkt in Coronatijd een ‘gevaarlijke plek’ is, die je maar beter kunt mijden, dat de prijzen van gezond voedsel de pan uitrijzen, omdat men ook bewust een voedseltekort aan het creëren is.

Ik verwacht eigenlijk dat supermarkten straks een belangrijke rol gaan spelen in het hele vaccinatieproces… ‘Haal een prik en doe gelijk je boodschappen’.

 

Vrijmetselaar Robert F. Kennedy jr. merkte op in zijn Instagram bericht:

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de FactCheckers heeft miljardair Bill Gates nooit gezegd dat er digitale vaccinatiepaspoorten zullen komen. Nu blijkt dat Gates dat wel degelijk heeft gezegd tijdens een TED-lezing eerder in 2020. Iemand heeft het gedeelte, waarin hij dat zei, eruit geknipt, maar Robert F. Kennedy jr. heeft de oorspronkelijke beelden met veel moeite opgediept. De TED-lezing die Bill Gates gaf, blijkt dus te zijn aangepast.

De tv-zenders, social media en FactCheckers beweren dat Gates zulke dingen nooit heeft gezegd. Ze beweren dat het nooit zijn plan is geweest, om ons te volgen met onderhuidse chips, of tatoeages. Dat zijn ‘complottheorieën’, beweren zij. Hij heeft het toch echt gezegd, aldus Kennedy, die de audio vorig jaar op Instagram zette.

In een artikel uit 2019 van Scientific American valt te lezen, dat Gates het Massachusetts Institute of Technology opdracht heeft gegeven om een systeem te ontwikkelen, waarbij, via een tatoeage, medische informatie kan worden opgeslagen onder de huid van kinderen. De tattoo zou met een iPhone-app kunnen worden afgelezen.

Microsoft, het bedrijf dat Gates heeft opgericht, heeft patent op een sinistere technologie, waarbij chips met sensoren worden geïmplanteerd, die lichaams- en hersenactiviteit meten. Hij investeerde ook zo’n 20 miljoen dollar in MicroCHIPS, een bedrijf dat chips ontwikkelt, waarmee medicijnen kunnen worden toegediend in het lichaam.

In juli 2019, maanden voor de Coronapandemie, kocht hij 3,7 miljoen aandelen Serco, een defensie aannemer, die samenwerkt met de Amerikaanse en Britse overheid. Het bedrijf doet onder meer bron- en contactonderzoek om besmettingsgevallen in kaart te brengen.

De miljardair investeerde verder 1 miljard dollar in EarthNow, dat 500 5G-satellieten gaat lanceren, zodat overheden en bedrijven vrijwel iedere plek op aarde in de gaten kunnen houden. Zijn Bill & Melinda Gates Foundation heeft ook 5,3 miljoen aandelen Crown Castle gekocht, een bedrijf dat beschikt over 5G-spionageantennes. En zo ziet u dat alles met elkaar verband houdt…

 

Note:

Be aware that Christian Westbrook is a Con (Controlled Opposition with many, many connections).
These prominent figures: 1. know more  2. give partially disinformation  3. make you have more and more fear  4. lead the truth movement as Con’s, Controlled opposition or Shills, etc.  5. have connections, they don’t work alone  6. are sponsored, for ex. by the UN, or ask for donations which are very important to them  7. make you very rebellious and make you use violence against the police and government  8. lead you into the New Age New World Order (of David Wilcock among others, and Dr. Carry Madej, Sacha Stone, Kennedy, and I could go on and on and on).  9. (most of them) you recognize already by their logos, by their using certain numbers 10. when they masquerade as christians, you don’t see or feel any of the Holy Spirit in them.

 

You may also like