Gelekt: Mark Zuckerberg over lange termijn effecten vaccin door fundamenteel wijzigen van DNA en RNA van mensen

Dappere insider lekt belangrijke informatie over Facebook-baas Mark Zuckerberg. De waarheid komt altijd aan het licht. In deze video neemt hij een duidelijk ‘anti-vaccinatie’-standpunt in, wat in strijd is met het nieuwe beleid van zijn eigen social media platform.

Deze bombshell-video van 5 minuten, gepubliceerd door Project Veritas, toont hoe tegenstrijdig en hypocriet Facebook-oprichter Mark Zuckerberg wel niet is, terwijl hij zijn zorgen deelt over het COVID-19 vaccin, dat veranderingen aanbrengt in ons DNA en RNA! En dat terwijl hij iedereen, die dezelfde zorgen deelt, op zijn Facebook verbiedt of blokkeert.

Mark Zuckerberg deelde achter de schermen enige voorzichtigheid met betrekking tot dit vaccin in juli 2020…

“We weten gewoon de lange termijn bijwerkingen niet van het fundamenteel wijzigen van het DNA en RNA van mensen, om rechtstreeks in te coderen in iemands DNA en RNA…” 

Hij vraagt zich verder of het vaccin: “… in feite het vermogen heeft om die antilichamen te produceren, en of dat andere mutaties of andere risico’s stroomafwaarts zal veroorzaken. Dus er is werk te doen aan beide paden van vaccinontwikkeling.”

Later ‘corrigeerde’ Zuckerberg snel zijn kijk op het vaccin:

Tijdens een openbare livestream met Dr. Fauci in november 2020 had Zuckerberg ineens een andere kijk: “Om één punt op te helderen, ik heb begrepen dat deze vaccins je DNA of RNA niet wijzigen. Dus dat is gewoon een belangrijk punt om te verduidelijken,” en liet Fauci weten dat hij blij was dat ze dat hadden ‘opgehelderd’. Hoe hersenspoelt men het publiek!

Strenger Facebook beleid aangekondigd

Facebook kondigde vorige week aan, dat ze hun inspanningen uit gaan breiden om ‘valse claims’ op Facebook en Instagram over COVID-19, COVID-19 vaccins, en vaccins in het algemeen, tijdens de pandemie te verwijderen. In dit nieuwe beleid verklaarde Facebook specifiek dat alle beweringen, dat het vaccin het DNA van een individu verandert, zouden worden verwijderd!
In de gelekte video overtreedt Zuckerberg dus zijn eigen regels, en normaal gesproken zou hij zijn gecensureerd door het platform, of zelfs verbannen!

Wat is Project Veritas?

James O’Keefe richtte Project Veritas op in 2011 als een non-profit journalistiek bedrijf, om zijn undercover reportagewerk voort te zetten. Tegenwoordig onderzoekt Project Veritas corruptie, oneerlijkheid, eigenbelang, verspilling, fraude en ander wangedrag in zowel openbare als particuliere instellingen, en legt deze bloot om een meer ethische en transparante samenleving te bereiken. O’Keefe fungeert als de CEO en voorzitter van de raad van bestuur, zodat hij leiding kan blijven geven aan zijn collega-journalisten en kan blijven onderwijzen, en de cultuur van Project Veritas kan beschermen en koesteren.

 

Bron:

https://www.projectveritas.com/news/facebook-ceo-mark-zuckerberg-takes-anti-vax-stance-in-violation-of-his-own/

You may also like