Pentagon onthult microchip onder je huid die COVID detecteert vóórdat je symptomen vertoont

Wetenschappers van de geheime eenheid van het Pentagon onthullen een microchip, die COVID-19 in je lichaam detecteert, plus een filter dat het virus uit het bloed moet halen. De chip zou onder de huid moeten worden ingebracht. ‘Het is net als een ‘motormanagement’-lampje’.

De gepensioneerde kolonel Matt Hepburn legt uit, dat deze microchip Corona kan detecteren, uw gezondheid kan bewaken, maar ook andere virussen en infecties kan detecteren.

Pentagon onderzoekt virussen en ontwikkelt pandemische behandelingen

Hun wetenschappers werken bij Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) en andere Pentagon-laboratoria. Het team van DARPA nu heeft een microchip ontwikkeld, om ‘asymptomatische COVID’ op te sporen.

 

Onderhuidse chip

De chip wordt onder de huid ingebracht; het activeert een sensor op het moment dat COVID het lichaam infecteert.
DARPA heeft ook een filter gemaakt, dat het Coronavirus uit het bloed kan verwijderen, middels een dialysemachine.
Verder werken ze aan een vaccin, dat zou moeten werken tegen alle Coronavirussen, zelfs virussen die nog niet zijn geïdentificeerd.

DARPA zou al jaren werken aan het voorkomen en stoppen van pandemieën…

Tenminste, dat is wat zij beweren! Ze beoordelen de problemen, en komen vervolgens met ingenieuze oplossingen, die soms meer uit een sciencefiction roman lijken te komen dan uit een werkend laboratorium. En dit zou één van hun uitvindingen zijn, die nu wordt onthuld.

Pure RFID-chip propaganda!

En zo wordt de gehele mensheid misleid over een ‘virus’, de geplande pandemie, en de ‘noodzaak’ van de onderhuidse chip.

De microchip zal bij sommigen daarom ongetwijfeld zorgen baren, ook al beweert het Pentagon dat zij niet elke beweging van de burger willen volgen. Een meer gedetailleerde uitleg werd niet gegeven, wat al zeer verdacht lijkt.

Microchip in groene gel

De gepensioneerde kolonel, een arts in infectieziekten binnen het leger, toonde het 60 Minutes-team een weefselachtige gel, ontworpen om continu uw bloed te testen. De groene gel, gezien in een laboratorium, bevat een microchip die detecteert wanneer het lichaam geïnfecteerd is.

 

Pentagon scientists invent microchip that senses COVID-19 in your body before you show symptoms! HD

 

‘Je plaatst het onder je huid, en wat dat je vertelt, is, dat er chemische reacties plaatsvinden in het lichaam; en dat signaal betekent dat je morgen symptomen krijgt’, legde Matt Hepburn uit.

‘Het is net als een ‘motormanagement’-lampje,’ zei hij.

‘Matrozen zouden het signaal krijgen, daarna zelf hun bloed afnemen, en zichzelf ter plaatse testen. We hebben die informatie in drie tot vijf minuten. Terwijl je die tijd verkort, terwijl je diagnosticeert en behandelt, smoor je de infectie in de kiem.’ 

Strijdkrachten zijn waarschijnlijk zeer sceptisch over de nieuwe uitvinding. 

En zij zijn niet de enigen! In februari meldde The New York Times, dat een derde van de troepen had geweigerd om het vaccin te nemen, omdat ze vreesden dat het vaccin een microchip zou bevatten, die is ontworpen om de ontvangers ervan te controleren, dat het hun immuunsysteem permanent zou uitschakelen, of dat het een vorm van overheidscontrole zou zijn. Nu, in mijn opinie hebben ze het bij het rechte eind.

 

Filter dat het ‘virus’ uit het bloed verwijdert

Een andere uitvinding van het team van Hepburn is een filter, dat op een dialysemachine wordt geplaatst en het virus uit het bloed verwijdert. De experimentele vierdaagse behandeling werd gegeven aan ‘Patiënt 16’, een militaire echtgenoot, die op de IC lag met orgaanfalen en septische shock.

‘Je leidt het er doorheen, en het verwijdert het virus, en dan breng je het bloed er weer in,’ zei Hepburn.

Binnen enkele dagen herstelde patiënt 16 volledig.

De FDA heeft het filter goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, en het is gebruikt om bijna 300 ernstig zieke patiënten te behandelen… mogelijk zorgvuldig uitgekozen patiënten.

 

Ontwikkeling vaccin tegen alle Coronavirussen

Een andere wetenschapper, dr. Kayvon Modjarrad, probeert momenteel een vaccin tegen alle coronavirussen te ontwikkelen.

‘Dit is geen sciencefiction, dit is een wetenschappelijk feit’, vertelde hij in de show.

‘We hebben de tools, we hebben de technologie, om dit nu allemaal te doen.’

Hij zei dat het doel was, om mensen te kunnen inenten met het vaccin tegen dodelijke virussen, die nog niet eens zijn geïdentificeerd!

‘Killer-virussen, die we nog niet hebben gezien of zelfs maar aan gedacht, daar zullen we dan tegen worden beschermd’, zei hij.

Hun onderzoek zou hiermee ‘van groot belang’ zijn om uitbraken te voorkomen.

 

Bron:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9460389/Pentagon-scientists-invent-microchip-senses-COVID-19-body-symptoms.html

You may also like