Dr. Shawn Brooks: Als u het vaccin krijgt, zult u binnen de komende 6 maanden tot 3 à 5 jaar sterven

UPDATE 24-11-2021  De fraude blootgesteld: Dr. Shawn Brooks, PhD, Oxford, vertelt hoe en wanneer de gevaccineerden zullen sterven. 

“Dr. Robert Malone heeft gezegd dat niemand deze injecties ooit zou moeten nemen, onder wat voor omstandigheid dan ook!”

“Hij heeft het mRNA vaccin gemaakt!”

Must watch | Zorg ervoor dat deze video viraal gaat:

 

Dr. Shawn Brooks: Getting the vaccine will cause your death within the next 6 months to 3 to 5 years

Of bekijk de video hier.

 

Dr. Shawn Brooks op de SW Ohio School Board Meeting

 

Transcript:

Mijn naam is Dr. Shawn Brooks, PhD, Oxford. Ik heb 48 publicaties, waaronder 23 boeken.
Ik heb ongeveer 21 jaar gezondheidsgeneeskunde, anatomie en fysiologie gestudeerd.

Dr. Robert Malone, die het messenger RNA (mRNA)-vaccin heeft gemaakt, heeft gezegd dat niemand het ooit zou moeten nemen, deze injecties, onder welke omstandigheid dan ook. Hij heeft het gemaakt! En hij zegt: ‘Doe dat nooit!’

Dus laat mij uitleggen wat er gaat gebeuren met de mensen, die het hebben genomen. De mensen die het hebben genomen, ze zullen in de komende zes maanden tot drie à vijf jaar sterven, om drie redenen:

1 Je hebt je eigen immuunsysteem drastisch verminderd met 35%. De eerste injectie deed dat door minstens 15 (procent). De tweede deed dat met 35 (procent). Nu, als je een booster shot neemt, zul je sterven… dat is het!
Wanneer je dan een griepprik neemt in de toekomst, ga je dood.

2 De tweede reden: antilichaam-afhankelijke versterking is wat er gebeurt met deze injecties, met iedereen die ze heeft genomen, tenzij je natuurlijk een placebo* hebt genomen. Maar er is geen manier dat je dat zou weten. Dus gezien dat feit, antilichaam-afhankelijk versterking bedriegt het hele lichaam, door het te doen geloven dat de cel de ziekteverwekker opeet, terwijl het dat niet doet. Het leidt uiteindelijk tot een zogenaamde cytokinestorm, die orgaanfalen veroorzaakt. Dat zal je dood veroorzaken! En er is geen houden aan; geen enkele hoeveelheid medicijnen zal dat stoppen.

3 Het derde ding: bloedstolling. Iedereen die de injectie heeft genomen, krijgt bloedstolsels. Als u me niet gelooft, er is een manier om erachter te komen. Doe wat wordt genoemd een D-Dimeer test. Wat dat doet, is dat het bloedstolling detecteert op microscopisch niveau. We snijden nu op dit moment volledige bloedstolsels uit mensen, terwijl ik met u praat.

Miljoenen zijn gestorven aan de injecties!

Tijdens uw laatste vergadering pleitte u er sterk voor, dat mensen de injecties zouden nemen in de toekomst, samen met het dragen van mondkapjes. En ik hoorde ouders hetzelfde zeggen. Dus aan de ouders, die werkelijk overwegen om hun eigen kinderen te prikken, u gaat ze permanent steriliseren!

Mensen, die de injecties hebben genomen, worden gesteriliseerd.

80% van de (zwangere) vrouwen die geïnjecteerd zijn, hebben hun kinderen verloren in de eerste maand. Je kunt geen kinderen krijgen!

U heeft uzelf ook geïnjecteerd met iets dat vergelijkbaar is met HIV.

U kunt nu niet langer borstvoeding geven, bloed doneren, organen doneren, bloedplasma of beenmerg doneren. Als u me niet gelooft, probeer dan bloed en bloedplasma te doneren, en ontdek wat er gebeurt. U zult worden geweigerd! Tenzij je natuurlijk in Californië woont, in welk geval ze mensen toestaan ​​om giftig bloed te doneren met spike-eiwitten erin.

De injecties creëren spike-eiwitten!

Ze zitten in de injecties zelf. En ze creëren het door je RNA doormidden te breken.
U bent dan niet langer mens. Je bent iets anders, en je bent vatbaar geworden voor talloze ziekten.

Nu, dit is wat er in de toekomst gaat gebeuren, heel snel.

[U heeft nog 15 seconden.]
Geweldig.
Ik weet niet welk percentage van uw personeel de injectie neemt, maar uw school zal gaan sluiten. U zult niet openblijven. U gaat sluiten, omdat ze ziek zullen worden en zullen sterven. Dat zal gebeuren in al uw gebouwen.
[Prima, dank u, meneer.]
Het gebeurt al! Ik durf te wedden dat het zo is. Het gebeurt al – en – veel succes.
(Dank u…)
Niets kan het stoppen.
(Dank u, meneer.)
Bedankt

 

Ze konden niet wachten om hem het zwijgen op te leggen, en lieten hem geen seconde na zijn toegewezen tijd spreken. Het is duidelijk dat hij hen de stuipen op het lijf heeft gejaagd.

 

*Here is proof some people were given placebos in place of the Covid vax

  

Bron:

http://www.padrak.com/coronavirus/Dr.%20Sean%20Brooks%20at%20SW%20Ohio%20School%20Board%20Meeting%20-%20Transcript%208.18.21.pdf

You may also like