Vladimir Poetin vele jaren geleden vermoord | Rusland wordt geleid door dubbelganger

Miljoenen denken dat Poetin rond 2014 is geliquideerd, en zijn dubbelganger(s) is sindsdien President van Rusland. Een getuigenis van zijn ex-vrouw.

Ljoedmila Poetin: “Mijn man is al heel lang dood”.

Heeft de CIA (Central Intelligence Agency) Vladimir Poetin vermoord en hem vervangen?

Vladimir Poetin werd gedood in een complot door de CIA en MI6 (SIS – Secret Intelligent Service)

Hij werd vervangen door een dubbelganger, die nog steeds Rusland leidt. De Russische brute leider is niet de man, die we allemaal dachten dat hij was, volgens schokkende theorieën die stellen dat de voormalige KGB-spion sinds 2014 in feite dood is. Wanneer je huidige foto’s vergelijkt met oudere foto’s op het internet, dan lijkt de nieuwe Poetin inderdaad een andere persoon te zijn.

Foto’s van Poetin in zijn jeugd laten een dramatische verandering in zijn uiterlijk zien…
Velen verwijzen naar dramatische veranderingen in het uiterlijk van Poetin. De oude Poetin was een magere man met scherpe gelaatstrekken. Normaal gesproken worden zulke mensen zelfs slanker naarmate ze ouder worden. De gelaatstrekken van Poetin’s dubbelganger zijn zacht, goedaardig, en zijn gezicht is zo rond als een pannenkoek geworden. Zijn jukbeenderen zien er heel anders uit dan die van de oude Poetin.

Maar er is meer…

Schijnbare inconsistenties in zijn vaardigheid om Duits te spreken, een scheiding van zijn vrouw in 2014… het zijn allemaal bewijzen dat de huidige Russische president niet de echte Poetin is.

Scrivener, die beweert dat de moord op Abraham Lincoln een inside job was – ook hij beweert dat het vermogen van Poetin om Duits te spreken is veranderd! Poetin stond namelijk algemeen bekend om zijn spreken in vloeiend Duits; hij studeerde de taal als jongere op de middelbare school in Sint-Petersburg. Maar op beelden in 2014 was  al te zien, dat hij een tolk leek te gebruiken tijdens een persconferentie met de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Poetin draagt bovendien een oortje op foto’s, wat suggereert dat hij naar een vertaling luistert – iets wat hij niet zou hoeven doen als hij Duits zou kunnen spreken. Scrivener zegt, dat de nieuwe Poetin een “ronder hoofd heeft, een dikkere en kortere neus, een kuiltje mist, dikkere lippen heeft, een grotere mond en een serieuze dubbele kin”.

Er zijn zelfs berichten dat Vladimir ooit plastische chirurgie moet hebben ondergaan, maar insiders beweren dat dit slechts een dekmantel is.

Verbazingwekkende beweringen die online circuleren en onderzocht in YouTube video’s, die honderdduizenden keren zijn bekeken, en tientallen blogs en artikelen, beweren dat de huidige Poetin een dubbelganger is, die hoogstwaarschijnlijk onder de controle van de CIA staat.

Beweringen over wanneer hij precies werd vervangen variëren

Sommigen zeiden dat hij in de zalen van het Kremlin werd vergiftigd, na het bezetten van de Krim in 2014. Anderen zeggen dat hij stilletjes werd vervangen tijdens een geheime coup in 2015, toen Poetin tussen 5 maart en 15 maart op mysterieuze wijze 10 dagen niet in het openbaar werd gezien.

Ljoedmila Poetin lijkt die theorie van de dood van haar man te ondersteunen

En wie anders kan dit ook beter weten! Een artikel dat online circuleerde, oorspronkelijk gepubliceerd in een Duitse krant in 2015, bevat vreemde citaten, die worden toegeschreven aan Ljoedmila Poetin, en die de theorie van de dood van haar ex-man lijken te ondersteunen:

“Helaas is mijn man al lange tijd dood. Ze vertelden mij maar één ding: ‘Als je wilt leven, zwijg dan’. ~ Ljoedmila Poetin

Ljoedmila Poetin is in feite de enige persoon in het leven van Poetin, die de nep heel gemakkelijk kon ontmaskeren…

 

Ljoedmila Poetin’s getuigenis

Interview transcript onthult dat Vladimir Poetin dood is

De Duitse krant Die Welt publiceerde een opzienbarend interview met de voormalige echtgenote van de president van Rusland, Ljoedmila Poetin. Hier is het volledige transcript van haar getuigenis:

 

“Helaas is mijn man al lange tijd dood. Ik moet dit publiekelijk toegeven, want ik kan niet langer aanzien wat er namens hem gebeurt. Ik ben bang dat ze mij en mijn dochters nu zullen doden, zoals ze hem hebben vermoord. Dit zijn vreselijke mensen. Ze zullen voor niets stoppen! 

Ons gezin was niet perfect. Toen ik trouwde, was ik verliefd op een inlichtingenofficier. Maar de werkelijkheid bleek totaal anders! Poetin bleek een gemene, wrede man, een tiran. Hij hield nooit rekening met mij; hij merkte mijn bestaan gewoon niet op. Hij had mij alleen nodig voor informatie over de gezinssamenstelling en als moeder voor zijn kinderen. Het is moeilijk voor mij om erover te praten, maar Poetin sloeg me, vernederde me, bespotte me. Het leven met hem was een marteling. 

Ik probeerde te vechten; meer dan eens ging ik een echtscheiding aanvragen. Maar voor deze man was niets heilig. 

Om me het zwijgen op te leggen, nam hij me mee naar een psychiatrische kliniek. Ik ging door alle kringen van de hel. Drugs, psychoactieve middelen, pesten. Lange tijd zat ik opgesloten in een isoleercel, en ik heb lange tijd geen zonlicht gezien, geen mensen gezien. Ik herinner me dit nog met huivering. Van een jonge en zelfverzekerde vrouw veranderde ik in een schaduw. Mijn wil was gebroken. Ik stemde in met alle voorwaarden, gewoon om daaruit weg te komen. 

Maar wat na zijn dood begon, tart elke beschrijving.
Hij had destijds een moeilijke periode. Natuurlijk vertelde hij me niets; hij werd nog meer teruggetrokken. Een maand vóór zijn dood, ’s nachts, zonder waarschuwing, nam ik mijn dochters mee naar buiten – ik wist niet eens waar naartoe. En toen verdween hij helemaal. 

’s Nachts kwamen er mensen naar ons huis – ik kende sommigen van hen; sommigen zag ik voor het eerst. Ze haalden alles ondersteboven, bekeken alle papieren, klopten op alle muren in het huis. Ze vertelden mij maar één ding: “Als je wilt leven, zwijg dan”. Op alle vragen over mijn man werd kort geantwoord, dat hij spoedig zou komen, dat hij een belangrijke bezoekersconferentie had, en dat ik dit, in het belang van de nationale veiligheid, met niemand mocht bespreken. 

Een paar dagen later verscheen zijn eerste dubbelganger… 

Later kwam ik erachter dat de moord op Vladimir van tevoren was voorbereid. Hij werd geëlimineerd toen de eerste dubbelganger bijna gereed was om zijn plaats in te nemen. Uiterlijk leek hij natuurlijk heel erg op Poetin – ik was verbaasd! Maar dit was een geheel andere persoon. 

Ze zijn er op de een of andere manier in geslaagd om de meisjes op te sporen. En ik kreeg een ultimatum: of ik speel de rol van een toegewijde echtgenote, of noch ik, noch mijn dochters zullen nog langer leven. Ik had geen keuze. Ik heb eerdere openbare evenementen proberen te vermijden. De agressieve aandacht van journalisten, intriges en roddels – hier alles walg ik van. Maar doen alsof ik de vrouw van een vreemde was, was nog angstaanjagender voor mij! 

Daarom hebben ze ook een dubbelganger voor mij voorbereid – zodat de schaamte zou worden uitgewist, wanneer ik iets zou vertellen dat niet volgens het script was gepland. Als ze de tijd hadden gehad om mijn dubbelganger tot een min of meer geslaagde gelijkenis te brengen, hadden ze me allang vermoord. 

Wonder boven wonder wisten we te ontsnappen. Om voor de hand liggende redenen kan ik de mensen niet noemen, die ons hebben geholpen om deze vreselijke enscenering te stoppen, en ons hielpen met onderduiken. Echtscheiding was mijn verlossing. 

Nu ik in het buitenland woon, gaat het goed met mij. Maar ik ben bang om te zien wat er met Rusland gebeurt. 

Mensen, kom tot bezinning! U leeft als bedelaars. U kunt nauwelijks rondkomen, want u wordt genadeloos beroofd en bedrogen. En nu is er de vraag over het voortbestaan van de inheemse bevolking van Rusland. Als u niet ophoudt laf te zijn en te negeren wat er in het land gebeurt, zult u niet leven.” ~ Ljoedmila Poetin

 

‘Bent u de echte Poetin?’

Hoe de Russische leider deze dubbelgangersgeruchten stopte…

“Bent u de echte Poetin?” vroeg een door de staat gerunde correspondent van het persbureau TASS eens aan de president, nadat hij hem een lijst met populaire online zoektermen over Poetin had laten zien, waaronder ‘Poetin dubbelganger. Bewijs’.

“Ja”, antwoordde Poetin in de laatste aflevering van de interviews, die zijn toen 20 jaar aan de macht markeerde. “Ik weigerde het idee van enige dubbelganger. Dit was tijdens de zwaarste tijd van onze oorlog tegen het terrorisme”, zei Poetin’s dubbelganger.

 

Wees u bewust van het feit dat deze wereld gevangen wordt gehouden door een satanische sekte.

Dit betekent dat, door de massamedia, entertainment, Hollywood, de muziekindustrie, het leger, de overheid en financiën te controleren, zij erin zijn geslaagd om meer dan 50 jaar technologisch geavanceerder te worden dan de rest van de samenleving. Dit betekent dat science fiction klinkende technologie, zoals het klonen van mensen, vrije energie, en mind control, reeds binnen hun mogelijkheden liggen door het gebruik van onderdrukte en geheime technologie.
Aangezien hun macht ligt in het onderdrukken van kennis, en door achter de schermen te opereren, worden degenen die hen beginnen te ontmaskeren doelwitten voor moord.

 

Bronnen:

divannaya-sotnya.com.ua

Lyudmila Putina: “My husband has long been dead”

You may also like