Chili eerste land dat Wet voor Mutanten uitvoert (16-02-2022)

Chili heeft nu een wet voor mutanten en genetisch gewijzigde individuen… een legale impact van mRNA vaccins?

Het is met recht een nogal eigenaardige wet, naast de reeds bestaande Neurorechtenwet, die ook in dat land bestaat.

Wat zou de reden kunnen zijn voor de inwerkingtreding van deze nieuwe wet?

Het is duidelijk dat de reden voor de oorsprong van deze wet is, – die waarschijnlijk binnenkort ook in andere landen zal worden uitgevoerd – dat er al een aanzienlijk aantal mensen onder de bevolking is, dat niet langer menselijk is, maar transgeen.

Het is een bekend feit dat COVID vaccins mutageen zijn en dus het menselijk DNA veranderen, niet alleen vanwege het RNA dat ze bevatten, maar ook vanwege de DNA kristallen, die Dr. Pablo Campra heeft gevonden in vaccinflacons van Pfizer. Recentelijk heeft La Quinta Columna waargenomen, hoe die kristallen signalen uitzenden om ‘levensvormen’ te genereren.

Elke dag wordt hiervan meer bewijs geleverd, met name door de geboorte van baby’s met zwarte ogen en zeer merkwaardige fysieke kenmerken.

Een samenvatting van deze zeldzame, maar reële wet, die Chili nu heeft aangenomen, om te voorkomen dat mensen worden gediscrimineerd op hun werk, vanwege het feit dat ze mutanten zijn, of hun genoom op de één of andere manier hebben veranderd:

 

Legal impact of mRNA vaccines? Chile enacts anti-discrimination law against mutants

 

‘Nadat Chili het eerste land was dat neurorechten aan zijn grondwet toevoegde, wordt het nu ook het eerste land ter wereld, dat mutanten en genetisch gemanipuleerde individuen niet discrimineert, na de publicatie van Wet 21.422 op 16 februari 2022. In het bijzonder verbiedt deze wet ‘discriminatie op het werk in het licht van mutaties of wijzigingen van genetisch materiaal’.

Aangezien Chili één van de meest ingeënte landen ter wereld is, is het niet verwonderlijk dat zo’n wet is aangenomen. Zoals enkele artsen vanaf het begin waarschuwden, bevatten deze flacons geheime materialen en componenten, die het menselijk genoom veranderen. En natuurlijk is deze genetische modificatie erfelijk!

Destijds waarschuwde Dr. Chinda Brandolino dat degenen die injecties met dit entmateriaal kregen toegediend, transhumans (mutanten) zouden worden en dus eigendom van de farmaceutische bedrijven, en niet langer mensenrechten zouden genieten.

Er moet aan worden herinnerd, dat het Amerikaanse Hooggerechtshof in een rechtszaak uit 2013 oordeelde, dat menselijk DNA niet gepatenteerd kan worden, omdat het ‘een product van de natuur’ is. Maar aan het einde van de uitspraak oordeelde het Hooggerechtshof dat, als een menselijk genoom wordt gemodificeerd door mRNA vaccins – die momenteel worden gebruikt – het genoom kan worden gepatenteerd.’

 

Nieuwe Chileense wet:

Geen enkele werkgever mag het in dienst nemen van werknemers, hun vast contract, of verlenging van hun contract, of promotie, of mobiliteit in hun dienstverband, afhankelijk stellen van de afwezigheid van mutaties of veranderingen in hun genoom.

De werknemer kan zijn vrije en geïnformeerde toestemming geven om een ​​genetische test te ondergaan.

Indien deze onderzoeken door de werkgever worden verlangd, draagt ​​de werkgever de kosten daarvan.

De gezondheidsinstellingen en laboratoria die dit soort tests uitvoeren, evenals de werkgevers die toegang hebben tot deze informatie, nemen alle veiligheidsmaatregelen in acht, om de privacy van de werknemer te beschermen en een gereserveerde hantering van de gegevens te garanderen.

De werknemer heeft altijd recht op toegang tot de informatie, die voortvloeit uit een genetische test.

 

Zie ook:

UPDATED FOOTAGE OF BLACK EYED PANDEMIC BABIES, ALSO WITH SOME PREVIOUS FOOTAGE (WOW)

 

Bron:

Legal impact of mRNA vaccines? Chile enacts Law for Mutants

Bronnen PDF: Diario Oficial | DocDroid

You may also like