Dr. Philippe van Welbergen: Grafeen wordt overgedragen van de gevaccineerden naar de niet-gevaccineerden

UPDATE 27-08-2022  Een toparts uit het VK toont bewijs wat er met het bloed gebeurt van niet-gevaccineerde kinderen. Beelden laten zien dat zijn niet-gevaccineerde patiënten door middel van ‘shedding’ geïnfecteerd zijn geraakt met vaccin toxines. Voor sommige afbeeldingen, ga naar de Bron.

Shedding, transmissie, overdracht, exposure… het is een realiteit en vindt wel degelijk plaats.

Dr. Philippe van Welbergen, toen hem werd gevraagd waarom niet meer artsen en wetenschappers naar voren komen met hun resultaten, waarvan hij denkt dat zij bekend zijn met de problemen van de mRNA spike-eiwit injecties, wijst erop dat de medische gevestigde orde artsen en wetenschappers bestraft, die afwijken van het ‘veilige en effectieve’ vaccinverhaal van Big Pharma.

Shedding door niet-gevaccineerden

Op de vraag, of niet-gevaccineerden, wier bloed is aangetast door shedding, ook weer anderen kunnen infecteren, antwoordde hij bevestigend dat dit zeker mogelijk is en ook gebeurt.

In zijn laatste set dia’s van bloedmonsters, afgenomen bij zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde mensen, heeft alternatief geneeskundige, Dr. Philippe van Welbergen, aangetoond dat het grafeen – dat bij mensen wordt ingespoten – zich organiseert en uitgroeit tot grotere vezels en structuren.
Ook toonde hij aan, dat het magnetische eigenschappen verkrijgt, of een elektrische lading, en dat de vezels tekenen vertonen van complexere structuren met strepen.

Shedding van ‘scherven’ grafeen

Bovendien heeft hij gedemonstreerd, dat ‘scherven’ grafeen van gevaccineerden worden overgebracht op vaccinvrije of niet-gevaccineerde mensen! Hierdoor worden hun rode bloedcellen vernietigd, en de bekende bloedklonters ontstaan ook bij de niet-gevaccineerden.

Dr. Philippe, medisch directeur van Biomedical Clinics, was één van de eersten die het publiek waarschuwde in 2021 voor de schade, die door Covid injecties aan het bloed van mensen wordt toegebracht, door in dat jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop!

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd op een Zuid-Afrikaans buurtkanaal, Loving Life TV

Hij legde uit, toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen, en het op late leeftijd weer op gang komen van hevige menstruaties (bij vrouwen van 60 jaar en ouder), dat hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten, en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen te zien! Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties in bloed nog nooit gezien! Wij weten nu dat deze buisvormige structuren grafeen is.
Sindsdien is Dr. Philippe regelmatig te gast geweest bij Loving Life TV.

Hij heeft de uitrol van de experimentele Covid injecties aan de kaak gesteld.
Hij heeft updates gegeven over de toenemende schade, die de experimentele Covid injecties in de loop der tijd aan het bloed toebrengen.
En hij heeft updates gegeven over de Covid situatie in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika…

 

Bloed van zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde patiënten onder de loep

Op 12 februari 2022 keerde Dr. Philippe opnieuw terug naar Loving Life TV, om beelden vrij te geven van zijn nieuwste dia’s van bloedmonsters. De livestream was lang, dus heeft Loving Life TV de video in twee delen opgesplitst, namelijk:

 

Deel één is een discussie met antwoorden op vragen van het publiek

Deel twee waarin Dr. Philippe de beelden van zijn nieuwste bloed dia’s laat zien

 

In deel twee legt hij uit wat er op de beelden te zien is, en bespreekt bijna 100 bloed dia’s van zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde patiënten! Zijn dia’s laten zien, dat de niet-gevaccineerde patiënten door middel van ‘shedding’ ofwel overdracht geïnfecteerd zijn geraakt met vaccin toxines.

Hieronder ziet u een kort fragment uit deel twee

Dr. Philippe – affected blood with graphene from unvaccinated children, just shedding

 

Deel twee: ‘Dr Philippe (Part Two) – The Blood Slides (12 February 2022)’

Hieronder ziet u een afbeelding van typisch gezonde rode bloedcellen, gezien onder de microscoop. Dit is hoe bloed eruit behoort te zien! Er is geen stolling zichtbaar en er zijn geen vreemde voorwerpen in te zien:

Dr. Philippe - healthy blood under microscope

 

De volgende afbeelding is van een persoon, die geïnjecteerd is met het experimentele Covid serum.
Het bloed is gestold; de misvormde rode bloedcellen zijn samengeklonterd. De cel, die in de afbeelding omcirkeld is, is een gezonde rode bloedcel, één van de weinige nog: u ziet het naast de grafeen vezels. U ziet de grootte van de grafeen vezels in verhouding tot de grootte van een rode bloedcel. Vezels van deze grootte zullen de haarvaten blokkeren. U kunt ook zien dat de grafeen vezels hol zijn en rode bloedcellen bevatten.

Een paar weken voordat de video gemaakt werd, begon Dr. Philippe een magnetisch of elektrisch polariteitseffect op te merken aan verschillende zijden van de grafeen vezels.

In deze afbeelding zijn, rechts van de vezel, de cellen gestold.
En aan de linkerkant is wat lijkt op een opening, of ruwweg een omgekeerde C-vormige tussenruimte. Dr. Philippe zegt, dat dit gedrag vroeger niet gezien werd, maar dat het nu plotseling in bijna elk bloedmonster gezien wordt. Het is een aanwijzing dat “deze dingen veranderd zijn; hun reactie met de omringende bloedcellen is veranderd… en ik weet niet wat de aanleiding is geweest”.

 

Afbeelding bloedmonster niet-gevaccineerd kind

De afbeelding hieronder is van een bloedmonster van een vaccinvrij, of ongevaccineerd, driejarig kind.
Het toont stukjes of ‘scherven’ van grafeen, die ‘het resultaat zijn van shedding’, met andere woorden: het grafeen is overgebracht in dit geval van gevaccineerde ouders op hun niet-gevaccineerde kind:

Dr. Philippe - blood sample from a vaccine-free, or unvaccinated, three-year-old child

 

Hieronder ziet u de afbeelding van een bloedmonster van een achtjarig niet-gevaccineerd kind, wiens bloed geïnfecteerd en vernietigd is door de overdracht van grafeen van diegenen uit zijn of haar omgeving, die een Covid injectie hebben gehad. De rechterarm en het rechterbovenbeen van het kind zijn in feite verlamd; het kind kan de rechterarm niet optillen en het bovenbeen functioneert niet goed meer:

Dr. Philippe - blood from an eight-year-old unvaccinated child, contaminated and destroyed by the transmission of graphene

 

De presentatie van Dr. Philippe is een echte eyeopener en is verbijsterend, een must om naar te kijken, vooral voor degenen die nog steeds roepen, dat Covid injecties veilig zijn en erop staan dat hun medemens geïnjecteerd wordt. Het zijn echter genocidewapens, met opzet zó gecreëerd dat ze de medemens na verloop van tijd mee vaccineren.

Vraagt u zich eens af waarom de gecontroleerde oppositie die beide kanten dient, – deze prominente artsen en advocaten, in overvloed verspreid over het internet, – dit u nog niet hebben laten zien…

 

Bronnen:

https://lovinglifetv.com/dr-philippe-part-one-the-talk/
https://lovinglifetv.com/dr-philippe-part-two-the-blood-slides-12-february-2022/

Graphene Is Being Transmitted from the “Vaccinated” to Vaccine-Free People

You may also like