Total Individual Control Technology: Hoe u en uw DNA het doelwit zijn!

Totale Individuele Besturingstechnologie is een sluwe soort elektromagnetisch (EM) en Voice to Skull (V2K) bewapende technologie, waarmee niet alleen wordt geëxperimenteerd. Het Black Op Programma wordt ingezet tegen bepaalde delen van de bevolking. Degenen die worden aangevallen staan bekend als Targeted Individuals (TI’s), individuele doelwitten. 

Onlangs is een andere dappere klokkenluider naar voren gekomen om het aan het licht te brengen. Bryan Kofron, die voorheen de alias Justin Carter gebruikte, is een specialist in de beveiligingsindustrie. Bryan werkte voor een particulier beveiligingsbedrijf, SIS (Security Industry Specialists) in Seattle, Washington.

Hij stopte met walging, nadat hij zich realiseerde dat zijn voormalige bedrijf, en andere firma’s als deze, actief deze totale individuele controle technologie gebruikten, door zich op mensen te richten en uiteindelijk hun leven te beheersen en te vernietigen. Sinds hij stopte, is hij via gangstalking zelf slachtoffer geworden van deze technologie.

Waarom ze u graag testen op COVID!

Ze verkrijgen op die manier uw DNA, en maken u tot slaaf zoals u zich nooit zou hebben kunnen voorstellen. Ze kunnen zelfs een Coronavirus gebruiken, om mensen te pushen om zich maar te laten testen. En daar is je DNA!
Steve Hoffman praat erover alsof het ‘t coolste spul ooit is, terwijl het een van de ergste dingen is, die een mens kan overkomen.

 

BANNED VIDEO: Targeted Individuals program exposed by Whistleblower Bryan Kofron HD

 

Waar is de Total Individual Control Technology op gericht?

Volgens Bryan Kofron is deze Totale Individuele Besturingstechnologie wel zó geavanceerd, dat het kan worden gebruikt om uw gedachten te lezen, uw geest te programmeren met gedachten (waarvan u zou denken dat ze van uzelf zijn), en emotionele toestanden bij u op te wekken, inclusief pijn, haat en angst.

Het kan specifieke mensen aanvallen door deel te nemen aan individueel-specifieke aanvallen, op basis van de DNA-resonantie van het doelwit. Daarover straks meer.

Het wordt gebruikt in uitgebreide sociale engineering-programma’s als een manier om te experimenteren met arme, dakloze of zwakke mensen, die weinig of geen kans hebben om terug te vechten.

Maar ze richten zich ook op de volgende groepen mensen: degenen die goed kunnen redeneren, zeer intelligent zijn, goed geïnformeerd over geavanceerde technologie, of geïnteresseerd zijn in alternatief onderzoek (d.w.z. ‘samenzweringsonderzoek’). Over het algemeen richten ze zich ofwel op mondige individuen met een vrije geest (om dissidenten en revolutionairen te stoppen), of op degenen die te arm en zwak zijn om terug te vechten.

In interviews en presentaties legt Bryan Kofron uit, dat deze technologie wordt gebruikt door psychopaten, die weinig gewetensbezwaren hebben over de schade die ze aanrichten.

 

Enkele dingen die Totale Individuele Besturingstechnologie kan doen:

“Deze technologie manipuleert de elektrische signalen in de hersenen, en beheert zo gedachten en gevoelens en emoties en sensaties door het hele lichaam.”

“Het werkt door de hersenen opnieuw te bedraden, door nieuwe neurale paden te creëren en bestaande neurale paden te vernietigen. Dus dit verandert letterlijk de manier waarop een persoon denkt en zich gedraagt.”

“Deze technologie kan ook worden gebruikt om de spierbeweging van het doelwit te besturen. Het kan iemands handen of voeten overnemen tijdens het rijden, en ervoor zorgen dat je het gaspedaal indrukt, op de rem drukt, of omkeert. Dit kan worden gebruikt om ongelukken te veroorzaken, maar het kan ook worden gebruikt om ongelukken te voorkomen.”

“Deze technologie kan ook de optische zenuw van het doelwit en het gehoorsysteem van het doelwit aanboren, zodat degenen die het doelwit volgen, kunnen zien wat het doelwit ziet, en kunnen horen wat het doelwit precies hoort.”

“Deze informatie wordt vervolgens gedownload en opgeslagen op een computer, op een zeer geheime beveiligingswebsite op servers, die worden bewaakt door een van de strengste beveiligingssystemen ter wereld! Dit resulteert erin dat iemands hele dag, alles wat ze zien, alles wat ze horen, alles wat ze experimenteren, alles wat ze ervaren en alles wat ze voelen, wordt opgenomen tot het einde der tijden.”

“Deze technologie kan ook worden gebruikt om de emoties van het doelwit te manipuleren. Het kan angst, liefde en haat opwekken.”

“Deze technologie kan worden gebruikt om beelden en zelfs films naar iemands hersenen te sturen. Afbeeldingen en films, die zo realistisch zijn, dat u denkt dat u daadwerkelijk naar een film kijkt of iets in werkelijkheid ziet. Het is als een 3D-weergave in virtual reality, die plaatsvindt in de geest van het doelwit. De beelden en films manifesteren zich op zo’n manier, dat het doelwit, als ze niet weten dat deze technologie op hen wordt gebruikt, zal geloven dat het natuurlijke gedachten en natuurlijke beelden zijn!”

“Deze technologie kan ook worden gebruikt om dromen op te wekken en te beheersen. Het kan worden gebruikt om droomcycli en slaappatronen te controleren… om iemand heel diep te laten slapen of helemaal niet te laten slapen. REM-cycli, alfa-bèta- en delta-hersengolven kunnen onmiddellijk worden opgewekt.”

“Deze technologie kan ook worden gebruikt om spirituele ervaringen na te bootsen. Vreugde, liefde, vrede die verder gaat dan begrip, kunnen allemaal kunstmatig worden veroorzaakt door deze technologie, om het doelwit te laten geloven dat ze een echte spirituele ervaring hebben, terwijl dat niet het geval is.”

“Deze technologie kan ook worden gebruikt om het doelwit seksueel te manipuleren. Men kan hen seksuele opwinding doen voelen, of hun seksualiteit helemaal uitschakelen. Het kan hen seksueel stimuleren, en het kan dit in een oogwenk uitschakelen.”

“Het kan ook worden gebruikt om de hormonen van het doelwit te manipuleren, waardoor de oestrogeen- en testosteronniveaus bij respectievelijk vrouwen en mannen worden verlaagd en verhoogd.”

“Deze technologie kan ook worden gebruikt om de gedachten van het doelwit in realtime te lezen… ze kunnen uw gedachten letterlijk lezen, zoals deze in uw eigen geest voorkomen.”

 

Op wat voor schaal kan Totale Individuele Besturingstechnologie worden gebruikt?

“Overal, van kleine groepen mensen, van 10-20 personen tot 100 personen, tot middelgrote groepen, van enkele duizenden tot tienduizenden.”

“Dit wordt gedaan door een veldeffect te creëren, waarbij een heel veld van elektromagnetische energie wordt gecreëerd op een geografische locatie. En elk mens binnen die geografische locatie, binnen dat elektromagnetische (EM) veld, dat die geografische locatie beïnvloedt, zal worden beïnvloed door de technologie”.

“Dit kan worden gebruikt om een ​​algemene stemming bij een bevolking, of een menigte mensen op te wekken. Het kan worden gebruikt om ze passief te maken, of het kan worden gebruikt om ze onrustig te maken. En dit kan worden gebruikt om rellen te veroorzaken, of te stoppen! Dus misdaad stoppen, of misdaad aanwakkeren. Gedachten stoppen, of gedachten oproepen. Enorme hersenbeheersing in een hele stad!”

 

Totale Individuele Besturingstechnologie valt specifieke individuen aan op basis van hun DNA-resonantie

De huidige mind control technologie gaat het begrip en idee van wat mogelijk is te boven!
Toch hebben we genoeg klokkenluiders en gelekte of vrijgegeven documenten, om ons een duidelijk idee te geven van de beangstigende mate, waarin we psychisch kunnen worden aangevallen.

Klokkenluiders als Dr. Robert Duncan hebben uitvoerig lezingen gegeven over de mogelijkheden van V2K-technologie, die wordt gedefinieerd als een EM-frequentietechnologie, die RF-signalen (Radio Frequentie) gebruikt, om geluid op te wekken in de schedelholte van het doelwit.

V2K zet letterlijk gedachten rechtstreeks in de hoofden van mensen, zonder dat ze het weten. Bryan baseert zijn informatie op zijn eigen ervaring als insider op dit gebied, maar ook als recent slachtoffer van V2K zelf. Hij werd aangevallen, toen hij ermee in de openbaarheid ging. Hij beweert dat hij is aangevallen met een bètaversie, die bijzonder smerig is en gedachten in zijn hoofd zet, zoals:

“Iedereen is tegen je”

“Wees alsjeblieft stil of we gaan je vermoorden” 

“Werk niet meer of we gaan je vermoorden” 

“Jij bent nu de lab-rat, klootzak”

Bryan Kofron beweert, dat de Totale Individuele Besturingstechnologie-aanvallen hem proberen op te zetten tegen zijn voormalige collega’s, vrienden en familie. Omdat hij echter op dit gebied is opgeleid, weet hij dat de stemmen technologisch zijn en kan hij zichzelf verdedigen tegen de manipulaties, zodra hij ze hoort.

 

Uw DNA wordt gebruikt om de resonantiefrequentie van het DNA zelf te bepalen

Bryan herhaalt precies waar Duncan voor heeft gewaarschuwd: individueel-specifieke aanvallen. Duncan stelt dat elke persoon een “unieke resonantiesignatuur” heeft, en in bijna exact dezelfde woorden stelt Bryan dat:

“… het DNA van het individu wordt gebruikt om de resonantiefrequentie van het DNA zelf te bepalen. De resonantiefrequentie wordt vervolgens gebruikt om de technologie te verfijnen… om het perfect af te stemmen op de resonantiefrequentie van het DNA van het beoogde individu.”

Dit leidt tot een ander aspect van de NWO-agenda: de drive om een ​​wereldwijde DNA-database te creëren. Gezien in het licht van de Totale Individuele Besturingstechnologie, krijgt het verzamelen van het DNA van een hele populatie een zeer sinistere betekenis. Het is geen toeval dat Amazon en Google met elkaar racen, samen met Microsoft, IBM en andere bedrijven, om zo snel mogelijk een DNA-database samen te stellen!

Degenen aan de macht, die toegang krijgen tot een voltooide wereldwijde DNA-database, en totale individuele controle technologie, zouden een gruwelijk wapen tot hun beschikking hebben, om letterlijk iedereen te kunnen aanvallen die ze maar willen.

Bryan legt uit hoe potentiële werknemers voor hun DNA worden misleid…

Ze solliciteren naar een baan bij SIS, krijgen te horen dat ze een drugstest moeten doen. En wanneer het urinemonster naar een laboratorium wordt gestuurd, wordt een deel als DNA overgeheveld, om naar de snelgroeiende DNA-database van Amazon te gaan.

Het DNA van miljoenen mensen wordt gestolen!

Van miljoenen mensen wordt hun DNA gestolen, zonder hun medeweten of toestemming. Dus worden ze onwetende doelwitten van dit verraderlijke programma!

Sociale Engineering met Totale Individuele Besturingstechnologie

Deze sociale engineering wordt gedaan door de federale overheid, de militaire inlichtingendiensten, particuliere beveiligingsbedrijven, enkele van de grootste Amerikaanse bedrijven, lokale en staatspolitie en sociale programma’s in binnensteden. Bij een dergelijke operatie zouden de daders zich richten op bepaalde geografische blokken van de stad, en er bijvoorbeeld voor zorgen dat iedereen in dat gebied in een slecht humeur verkeert.

Bij een andere operatie zou SIS (in dienst van Amazon, waarvan het hoofdkantoor in Seattle is gevestigd) testen op Amazon-werknemers. Bij weer een andere operatie zou SIS experimenteren met haar eigen werknemers.

Bij weer een andere operatie werden daklozen uit het hele land naar speciale gebouwen gebracht, die vervolgens het doelwit waren. Dit is echte gangstalking – het samenkomen door sociopaten en psychopaten over de onschuldigen, om hen elektronisch lastig te vallen en te stalken.

Het toenemend gevaar van de particuliere beveiligingsfirma-industrie in Amerika

Bryan Kofron waarschuwt voor een alarmerende trend in de Amerikaanse samenleving: de opkomst van particuliere beveiligingsbedrijven, die voornamelijk ex-militairen en ex-inlichtingenagenten in dienst hebben. Het Amerikaanse militaire inlichtingencomplex is volledig en volkomen uit de hand gelopen! Het leidt de regering en trekt de touwtjes van alle marionettenpolitici, die niet de nodige ’toestemming’ hebben, om toegang te krijgen tot werkelijk topgeheime informatie. Deze beveiligingsbedrijven lijken boven en buiten de wet te opereren.

De cultuur binnen deze beveiligingsbedrijven is giftig.

Mensen die er carrière maken, zijn geconditioneerd om deze technologie te gebruiken tegen onschuldige slachtoffers! Er wordt verteld, dat ze met van alles zullen worden beloond: geld, macht, vrouwen, seks, connecties, toegang, status, tot de machtsclub behoren, als ze maar akkoord gaan met het programma en zelf daders worden.

Als ze een sterk geweten hebben en weigeren, zullen ze worden ontslagen, gemeden, afgesneden, bedreigd en zelfs zelf tot TI’s gemaakt.

 

Een gek die stemmen hoort? Of Voice-to-Skull technologie?

Hearing voices - Voice to Skull (V2K) Technology 

Een ander aspect van Totale Individuele Besturingstechnologie, dat de daders gebruiken om zichzelf te beschermen, is het wrede gebruik van valse psychiatrische diagnoses. Hier is hoe het werkt: ze manipuleren TI-slachtoffers om een ​​psychiater te zien. Vervolgens kopen ze de psychiater om, om een ​​valse diagnose te stellen, dat het slachtoffer mentaal onstabiel, gestoord is, waanvoorstellingen heeft, gek, incompetent, paranoïde, schizofreen is, lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis – of ze verzinnen een soortgelijke juridisch-medisch-psychologische diagnose.

Dit heeft het ongelukkige effect, dat het de natuurlijke of mensenrechten van het slachtoffer wegneemt, waardoor hij of zij geen enkele mogelijkheid heeft om terug te vechten tegen zijn aanvallers, aangezien zijn beweringen en getuigenissen zullen worden afgedaan als het geraas van een gek. Dit is een soortgelijke tactiek als die wordt gebruikt bij andere slachtoffers van mind control. Waar heb ik zoiets eerder meegemaakt…

 

De onderliggende infrastructuur van Totale Individuele Besturingstechnologie

De infrastructuur, die de totale individuele besturingstechnologie mogelijk maakt, bestaat voornamelijk uit antennes, radar en gsm-masten. Vaak zijn de antennes gecamoufleerd, verborgen achter muren bijvoorbeeld. Een deel of het grootste deel van de gebruikte radar is afkomstig van militaire bases.

Totale Individuele Besturingstechnologie uitgevoerd door de Machtscult

Tot slot vraagt u zich misschien af, hoe een dergelijke wrede observatie en controle in stand kan worden gehouden. Het is een machtscult. Het gaat allemaal om het creëren van een club van daders, die worden beloond met geld, seks, macht en de menselijke behoefte om ergens bij te horen, die te horen krijgen dat ze aan de “goede” kant staan, ​​en de TI’s aan de “verkeerde” kant – en worden bedreigd dat als ze spreken of stoppen, ze aan die verkeerde kant terecht kunnen komen.

Hopelijk kan dit getuigenis dienen als een wake-up call voor degenen, die nog twijfelen, die er niet echt toe kunnen komen om te geloven dat dit waar is en om het juiste te beslissen. In veel opzichten dringt de tijd, en wordt het net steeds strakker aangetrokken. Hoe meer technologie zich ontwikkelt, hoe meer wapens deze machtscult zal bezitten, om degenen die opkomen voor waarheid en vrijheid tot slaaf te maken.

 

WATCH: Mind Virus Frequency Bioweapon used to Modify and Control the Human Race

 

Bron:

https://humansarefree.com/2017/08/heres-how-you-your-dna-are-being-targeted.html

You may also like