Wat is de Matrix nu echt?

Welkom in de Matrix, waar niets is zoals het lijkt. De Matrix is een echt geestelijk fenomeen, met het doel om de mens tot slaaf te maken. Het is een barrière tussen goed en kwaad. Het is ook Lucifers werkwijze om de mensheid een rad voor de ogen te draaien, en de werkelijkheid verborgen te houden. De Illuminati wil namelijk dat u uw Schepper en Zijn Zoon vergeet, en de misleidingen en leugens gelooft. Klokkenluider Bryan Kofron doet ook een boekje open over het wereldwijd georganiseerde Black Op programma, zó enorm geavanceerd dat het te afschuwelijk is voor woorden. 

 

“Ben je bereid alles te riskeren, om dit land te redden?” – Bryan Kofron

 

In onderstaande video hoort u de waarheid van voormalig Black Op insider en beveiligingsspecialist, Bryan Kofron, die jarenlang werkte voor het bedrijf SIS (Security Industry Specialists) in Seattle, Washington. Hij nam ontslag, omdat hij zich niet langer kon verenigen met de duivelse manier waarop deze organisatie opereert. Bryan legt het treffend uit. Hij merkt ook op, op basis van zijn ervaring, dat de burgers van Seattle, Washington, Aurora, Colorado, met een ongewoon groot percentage militairen en inlichtingenpersoneel, en tal van andere steden, met name steden in de buurt van militaire bases van de luchtmacht en de marine, het doelwit zijn… massaal.

 

DNA Frequency Bioweapon Links Targeted Individuals to Artificial Intelligence Hive Mind Control Grid

 

Topgeheim: Bio-gecodeerde gerichte energie

SIS werkt aan een geheim en illegaal programma van de Amerikaanse overheid. Het schendt de grondwettelijke rechten van iedere Amerikaanse en wereldburger op een dagelijkse basis!

Het soort Black Op programma’s, waar nu druk aan wordt gewerkt, betreft de mogelijkheid om het menselijk brein te koppelen aan een computer, het internet. Daarnaast wordt geëxperimenteerd met programma’s, waarbij men, door middel van super computers, het menselijk brein wil nabootsen, op basis van wat men noemt ‘reverse engineering’ ofwel nabouwen. Een beetje dezelfde soort technologie, die men heeft gebruikt om in het geheim buitenaardse ruimteschepen (UFO’s) na te bouwen op aarde.

Doel is om het menselijk brein als het ware te vermengen met A.I. (kunstmatige intelligentie) via het internet. De bedrijven, die werken aan deze technologie, doen dit in opdracht van en samenwerking met het Amerikaanse leger, dat bij alles een coördinerende en overheersende rol speelt.

Alles wat ze nodig hebben, is uw DNA!

Het meest sluwe van dit alles is, dat de controlerende elite niet je schedel hoeft open te maken, om een verbinding met het internet tot stand te brengen. Alles wat ze nodig hebben, is je DNA. Daaruit extrapoleren ze dan wat Bryan noemt ‘de resonerende frequentie van uw DNA’. Via radio- en microgolven, – denk aan 5G en 6G – zijn ze in staat om je gedachten te lezen en te beïnvloeden, zonder enige mogelijkheid dat je je bewust zult zijn dat het helemaal niet jouw eigen gedachten zijn.
Ze willen van de mensen een verlengstuk van het internet kunnen maken. Je spreekt dan ook niet meer over het internet der dingen, maar over het internet der levende dingen.

Het is hun heilige graal

Als ze eenmaal je DNA hebben, en dit hebben versleuteld in een soort biologische code, dan kunnen ze bepaalde signalen uitzenden, bijvoorbeeld via satellieten of zendmasten of vliegtuigen, etc., waarbij die specifieke, unieke code wordt gebruikt. Alleen jij zal daarop reageren, omdat de resonerende frequentie van dat signaal precies overeenkomt met alleen jouw DNA. Alle mensen bij je in de buurt zullen daar niets van merken, maar jij wel degelijk. Want je zult zelfs stemmen in je hoofd kunnen horen, die er ook daadwerkelijk zijn via deze techniek, maar wat de mensen in je buurt niet kunnen horen. Iedere individu heeft namelijk zijn eigen bio-resonantie; vergelijk het met een vingerafdruk!

Geheugenoverdracht

In de video zie je dat op een gegeven moment iedereen met zijn hersenen is verbonden met het internet, waardoor je ook opties krijgt als het delen van geheugen. Niet dat je dat graag zou willen, maar je zou dan via internet bijvoorbeeld verbonden kunnen worden met het geheugen van Mark Rutte, om maar even iemand te noemen, als hij dit al zou toelaten natuurlijk.

Iemand kan door jouw ogen de wereld inkijken

Op het moment dat je menselijke hersenen eenmaal zijn verbonden met het internet, dan kunnen bijvoorbeeld de autoriteiten, overheden en elite letterlijk door jouw ogen naar de wereld kijken! Bryan verklaart, dat hij dit met eigen ogen heeft kunnen waarnemen, en dat het heel bizar is, net alsof je in een soort gecompliceerd videospel zit, maar dan levensecht. Zo bestaat er het gevaar dat niet alleen de powers that be, maar ook andere kwaadwillenden jou kunnen hacken of overnemen, op het moment dat onze hersenen zijn verbonden met het internet.

Mix ‘gewone’ wereld en 3D virtual reality

Met deze verboden technologie kan men ook plaatjes of beelden, inclusief de sensaties, in je hersenen planten, die levensecht lijken te zijn. Op een gegeven moment ontstaat er een soort mix, waarbij je enerzijds nog in de gewone wereld leeft, en anderzijds in een soort 3D virtual reality, een beleving die aanvoelt alsof het helemaal echt is. In een simpele vorm zien we dit gebeuren met augmented reality, of aangevulde realiteit in het Nederlands. Echter, deze technologie overschrijdt alle grenzen!

Beïnvloeding van emoties

Maar wat ze ook kunnen doen met die technologie, is jouw emoties manipuleren. Zo kunnen ze jou liefde laten voelen, of geluk, of zelfvertrouwen, maar ze kunnen je ook nerveus maken, of emoties van haat, angst, depressie laten voelen. Het wordt zelfs zo eng, dat wanneer ze je eenmaal hebben overgenomen, ze jouw unieke persoonlijkheid kunnen weghalen, volkomen uitwissen en daarna vervangen door een door hen geprogrammeerde persoonlijkheid. En je zou er zelf helemaal niets van merken. Want als dit gebeurd is, denk je nog steeds dat je beschikt over een vrije wil, terwijl het in werkelijkheid de wil van iemand anders is.
Je eigen gedachten worden geblokkeerd, maar je hebt nog wel steeds gedachten, alleen zijn deze in jouw hersenen geplaatst door een ander, maar wel zodanig dat je niet eens beseft dat de gedachten die je hebt helemaal niet meer de jouwe zijn.

Totale overname en onderwerping op afstand

Wanneer ze eenmaal jouw DNA gedecodeerd hebben tot een digitale sleutel, en wanneer ze hetzelfde doen met de rest van de bevolking, dan hoeven ze bij wijze van spreken geen legers meer de straat op te sturen, om mensen te onderwerpen aan hun wil. Het kan dan allemaal op afstand worden gedaan door superkrachtige computers! Dus als zij een andersdenkende, die niet in hun straatje past, willen uitschakelen, kunnen ze je simpelweg ‘gek’ of ‘schizofreen’ laten verklaren, en je vertellen dat je psychologische hulp nodig hebt. Je kunt al raden waar dit heen gaat.

Schrik niet: deze technologie wordt op dit moment al uitgevoerd!

Het is zelfs al zover doorontwikkeld, dat zelfs Bryan die ermee gewerkt heeft, het ‘mind blowing’ noemt. Een hele goede uitdrukking voor wat er in ook daadwerkelijk gebeurt met je brein.

 

‘Private Security’-contracterende bedrijven, nauw betrokken bij ‘het programma’: 

Amazon

Blackwater

Academi

Pinkerton’s National Detective Agency

G4S

DynCorp Security-Protection

Security Industries Specialists, Inc. (SIS)

Scientific Applications International Corporation (SAIC)

InfraGard

Lockheed Martin

 

WATCH: The Matrix Movie is Reality: Whistleblower Bryan Kofron and D-Waves Geordie Rose Reveal the Truth

 

WATCH: The Global Brain Hive Mind Artificial Intelligence Control Grid

 

Zie ook:

Word from The LORD ‘THE MATRIX’ 

 

You may also like