Beroemde acteur verbijstert de media door ‘adrenochroom’ te noemen terwijl hij zijn nieuwe film promoot

Op 17 april noemde Jim Caviezel (die blijkt tot de gecontrolleerde oppostie te behoren), de beroemde acteur van ‘The Passion of the Christ (2004)’, tijdens het promoten van zijn nieuwste film, de term ‘adrenochroom’. Het toont de kinderhandel die plaatsvindt tussen de VS en de rest van de wereld.  UPDATE 25-10-2023

Tijdens de Health and Freedom conferentie in Tusla, Oklahoma, presenteerde de acteur zijn nieuwste film, ‘Sound of Freedom’, gebaseerd op het leven van Tim Ballard, een voormalig agent van het Amerikaanse Department of Homeland Security (DHS). Ballard verliet zijn post, om zich te wijden aan het redden van duizenden kinderen uit de beruchte mensenhandel.

De plot van de film draait om de redding van de zus van één van de geredde kinderen. Het toont de huiveringwekkende en hartverscheurende wreedheid van de kinderhandel, die plaatsvindt tussen de Verenigde Staten en de rest van de wereld!

 

TRAILER FOR ACTOR JIM CAVIEZEL’S POWERFUL NEW FILM ABOUT CARTEL TRAFFICKING OF CHILDREN

 

Caviezel was persoonlijk bij Tim Ballard tijdens enkele van de operaties, om het martelende werk te kunnen ervaren van het redden van deze onschuldige kinderen uit de klauwen van mensenhandelaars. Hij legde uit:

“Toen hij me de hele hel begon te laten zien waar ze naar hebben gekeken… kinderen zijn niets meer dan… een koe.”

 

De acteur zei, dat Ballard niet op de conferentie kon zijn, omdat “ze nu kinderen uit de donkerste uithoeken van de hel aan het halen zijn, op vuilnisbelten en in allerlei plaatsen. De adrenochrom-ing van kinderen… ”

De presentator van de conferentie vroeg Caviezel om uit te leggen, wat hij bedoelde met ‘adrenochroom’.

“In wezen heb je adrenaline in je lichaam”, legde Caviezel uit. ‘En als je bang bent, produceer je adrenaline. Als je een atleet bent, kom je in de vierde periode; je hebt dan adrenaline die uit je komt. Als een kind weet dat hij dood gaat, zal zijn lichaam deze adrenaline afscheiden. En ze hebben veel termen die ze gebruiken, waar hij me doorheen leidt, maar het is de ergste horror, die ik ooit heb gezien! Het geschreeuw alleen al, ook al heb ik het nooit, nooit, ooit gezien, het is meer dan…. En deze mensen die het doen, hmm, er zal geen genade voor hen zijn,” zei de acteur.

Massamedia, zoals Daily Mail en anderen, sloegen de acteur onmiddellijk af, wegens het promoten van ‘complottheorieën’, waarin de term ‘adrenochroom’ al eerder werd genoemd.

Volgens DailyMail: “De samenzweringstheorie… houdt in, dat een netwerk van politici en beroemdheden duizenden kinderen martelt en vermoordt, om hun bijnieren te oogsten voor samengestelde adrenochroom, die ze vervolgens ook kunnen gebruiken als levenselixer en als een recreatieve drug.”

In haar artikel citeert de Britse tabloid tientallen tweets van mensen, die teleurgesteld zijn over Caviezels woorden; dat ze hem als acteur bewonderden, maar voortaan zouden stoppen met het kijken naar zijn films.
Ironisch genoeg, de meer dan 1500 reacties onderaan het bericht zeiden: ‘Het is waar’, ‘Doe je onderzoek’, of ‘De waarheid doet pijn’.

 

Redenen om Caviezel wel te geloven 

Gedurende de 20 minuten, waarin de acteur met de presentator communiceerde, legde hij zijn geestelijke of christelijk geloof gerelateerde redenen uit om betrokken te raken bij films als The Passion of the Christ, of bij Sound of Freedom.

Tijdens het filmen van The Passion of the Christ werden Caviezel en andere medewerkers getroffen door de bliksem. Hij ontwrichtte een schouder, omdat hij zo lang ‘gekruisigd’ was. Hij liep longontsteking en onderkoeling op door blootstelling aan kou en wind, en stond op het randje van de dood… geen gewone beproeving, voor welke Hollywood acteur dan ook!

De film werd gesaboteerd door het establishment.

Desondanks boekte het een onvoorzien succes, dankzij mond-tot-mondreclame! Caviezel zei:

“Dit is één van de beste films die ik ooit heb gemaakt in mijn leven! De film is op het niveau van Academy Award. Of het in deze branche wordt gezien, hangt echt af van uw gebeden en uw mond-tot-mondreclame.”

 

Met tranen in zijn ogen liet de acteur zien, dat zijn hart geraakt werd door de boodschap van Sound of Freedom: “Je bent de beste die je ooit zult zijn, als God zó in je hart is! Je bent dan niet bang voor de duivel. In feite jaag je er op! Omdat Gods kinderen niet te koop zijn, zijn ze ook niet te koop! Je kunt het niet meer doen, satan, en we komen achter je aan, en ik ben niet bang, en ik vraag jullie allemaal om ook niet bang te zijn.”

Volgens Tim Ballard mobiliseert de wereldwijde mensenhandel sector ongeveer $ 150 miljard per jaar.

“Deze film is echt belangrijk; het is een kans voor de wereld om te weten wat er gebeurt,” zei Ballard.

De film zal eind 2021 worden uitgebracht.

 

Het Evangelie (het Goede Nieuws) via het witte doek

De Amerikaanse acteur Jim Caviezel, bekend van onder meer zijn rol als Jezus Christus in The Passion of the Christ van regisseur Mel Gibson, zegt dat hij het als zijn roeping ziet om het Evangelie via het witte doek te verkondigen. In de Bijbelfilm ‘Paul, Apostle of Christ (2018)’, bijvoorbeeld, vertolkt Caviezel de rol van Lukas.

Jim Caviezel heeft zowel kritiek op Hollywood, dat egocentrisch is gericht, als op lauwe Christenen, die o.a. niet van hun geloof durven te getuigen.

 

Bron:

https://thebl.com/world-news/famous-actor-stuns-media-by-mentioning-adrenochrome-while-promoting-his-new-film.html

You may also like