Hoe de CIA Google heeft gemaakt

Het interne verhaal van de opkomst van Google, dat hier voor het eerst wordt onthuld, opent een blik wormen die veel verder gaan dan Google, en onverwachts een licht werpt op het bestaan ​​van een parasitair netwerk, dat de evolutie van het Amerikaanse nationale veiligheidsapparaat aanstuurt en obsceen profiteert van zijn werking. 

In deze tweedelige serie vertelt onderzoeksjournalist Nafeez Ahmed over het zeer reële bewijs dat hij heeft gevonden, dat de CIA Google heeft ‘voortgebracht’, ‘zodat ze hun geheime, vuile oorlogen efficiënter dan ooit kunnen voeren’.

In werkelijkheid is Google een rookgordijn, waarachter het Amerikaanse militair-industriële complex schuilgaat.

Ahmed noemt het een ‘inside-story van de opkomst van Google’, en hij legt het rookgordijn bloot, dat Google heet, en hoe Google sinistere overheidsspionage faciliteert met startkapitaal van de NSA, DARPA en de CIA.

Door namen en organisaties te benoemen, en diep in de ingewanden van de nationale inlichtingendiensten te graven, legt Ahmed de methodische manieren bloot, waarop de privacy van de burgers is binnengedrongen en is gestolen, terwijl de overheid groter wordt en de macht van bedrijven sterker wordt.

Hoe Google hier onderdeel van werd, gaat rechtstreeks terug naar Stanford University, waar Sergey Brin, de oprichter van Google, financiering ontving om de huidige, grootste zoekmachine ter wereld te lanceren. En, voor het geval iemand geïnteresseerd is, Ahmed heeft ook de cijfers: exacte cijfers van het bedrag van de financiering, en waar het vandaan kwam, om te zorgen dat wat hij zegt een bastaard werd, die werd ‘geïncubeerd, gevoed en gefinancierd door belangen, die rechtstreeks aangesloten waren bij, of nauw verbonden met de Amerikaanse militaire inlichtingengemeenschap.”

De oorsprong van deze ingenieuze strategie gaat terug naar een geheime, door het Pentagon gesponsorde groep, die de afgelopen twee decennia heeft gefunctioneerd als een brug tussen de Amerikaanse regering en de elites in het bedrijfsleven, de industrie, de financiële sector, het bedrijfsleven en de media. De groep heeft enkele van de machtigste speciale belangen in het Amerikaanse bedrijfsleven, de democratische verantwoordingsplicht en de rechtsstaat systematisch laten omzeilen, om het overheidsbeleid en de publieke opinie in de VS en de rest van de wereld te beïnvloeden. De resultaten waren rampzalig: massasurveillance door de NSA, een permanente staat van wereldwijde oorlog, en een nieuw initiatief om het Amerikaanse leger om te vormen tot Skynet.

Lees hier verder.

 

Note: this article won’t go out in the Newsletter… which is very strange

 

Bron:

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/04/19/how-the-cia-made-google.aspx

You may also like