Voor God spelen: Hoe China een stortplaats voor Frankenstein experimenten werd

China wordt ervan beschuldigd de wereldwijde stortplaats te zijn geworden voor Frankenstein experimenten, die o.a. hybride dieren creëren. Het is echter bekend dat de communistische partijstaat allerlei gevaarlijk en onethisch onderzoek heeft gedaan, dat in westerse landen misschien verboden is.

De waarschuwing werd geuit door een topwetenschapper.
Er wordt beweerd dat sommige wetenschappers regelgeving of ethische overwegingen proberen te omzeilen, door controversiële experimenten ‘uit te besteden’ aan laboratoria in China.
China’s onbeperkte experimenten, waarbij vaak westerse wetenschappers betrokken waren, zijn sinds Corona opnieuw in de schijnwerpers gekomen.

Hybriden van mens en aap, gewapende virussen, hoofdtransplantaties, en genbewerking zijn slechts enkele van de duivelse experimenten.

Experimenten met het ‘Franken-virus’ waren een tijdlang verboden in de VS, beweert men. Andere experimenten met dieren en met menselijke genen worden ook in het Westen afgekeurd. Tenminste, dat zegt men.

China: een biotech supermacht

China is ook van plan om tegen 2025 nog zeven extra beveiligde laboratoria te bouwen – hetzelfde als het Wuhan Institute of Virology (WIV) – omdat de communistische staat zich wil vestigen als een biotech supermacht.

Chinese wetenschappers creëerden ook een model voor het bestuderen van SARS-CoV-2, door muizen te maken met mensachtige longkenmerken door middel van genbewerkende technologie, om de muizen longcellen te geven met de ACE2-receptor, waardoor het virus mensen kan infecteren.

Een ambtenaar van de Amerikaanse ambassade in Peking vertelde de Washington Post, dat er “een heel sterrenstelsel van activiteit was, inclusief laboratoria en militaire laboratoria in Beijing en Wuhan, dat speelt met Coronavirussen in ACE2-muizen in onveilige laboratoria.”

Super virussen

Chinese wetenschappers hebben ‘gain of function’-onderzoek gedaan naar virussen. Met zogenaamde ‘gain of function’-experimenten proberen onderzoekers in een laboratorium een virus dusdanig aan te passen, dat er een nieuwe variant ontstaat. Deze variant kan bijvoorbeeld dodelijker, makkelijker overdraagbaar, of niet meer te behandelen zijn. Van Chinese wetenschappers is bekend dat ze onderzoek hebben gedaan, door te sleutelen aan virussen om ze besmettelijker te maken.

Dit soort experimenten waren oorspronkelijk verboden in de VS in 2014, maar werden opnieuw geïntroduceerd door de National Institutes of Health (NIH) in 2017. NIH heeft dit gevaarlijke onderzoek in Wuhan zelfs gefinancierd via een subsidie ​​aan de EcoHealth Alliance.

Mens-aap hybriden

Chinese wetenschappers kweekten in 2019 ’s werelds allereerste mens-aap hybride, onder toezicht van onderzoekers uit Spanje en de VS; het werd een ‘humanzee’ or ‘chimp-man-zee’ genoemd. Het experiment koppelde genen aan elkaar, door een ​​aap te laten groeien met menselijke cellen, om te zien of menselijke organen konden worden gekweekt, door transplantatie met behulp van stamcellen.
Gezegd wordt, dat het wezen kon zijn gegroeid en zelfs geboren, maar dat wetenschappers het proces hebben afgebroken…

 

“China wordt gezien als een stortplaats en een gigantische reageerbuis voor allerlei gevaarlijk en ethisch controversieel onderzoek, dat door westerse landen is verboden, vergelijkbaar met hoe het in de afgelopen decennia een stortplaats voor recyclebaar afval werd.”

 

Hoofdtransplantaties

Een muis kreeg een hoofdtransplantatie als onderdeel van bizarre experimenten…

A mouse was given a head transplant as part of bizarre experiments

En de artsen Ren Xiaoping en Sergio Canavero zeggen, dat ze volledig doorgesneden ruggenmerg bij dieren hebben gerepareerd. Ondertussen hebben zij samen hoofdtransplantaties uitgevoerd aan de Harbin Medical University in China.

Doel: ’s werelds eerste menselijke hoofdtransplantatie bij een mens

Het duo publiceerde in een wetenschappelijk tijdschrift de resultaten van de transplantaties. Hieruit bleek, dat apen en honden weer konden lopen, nadat hun ruggenmerg tijdens de operatie ‘volledig doorgesneden’ was en daarna weer aan elkaar gezet.

Foto’s, die van de experimenten zijn vrijgegeven, tonen een aap met zijn kop aan zijn nek gestikt, terwijl andere afbeeldingen laten zien dat muizen, waarvan de ruggengraat werd doorgesneden, opnieuw leren lopen. Canavero zei, dat de aap slechts 20 uur na de procedure in leven werd gehouden, nadat ze de bloedtoevoer tussen het hoofd en het nieuwe lichaam hadden aangesloten.

Aap-varken ofwel Frankenswine

’s Werelds eerste aap-varken hybriden werden geboren als onderdeel van experimenten in het State Key Laboratory of Stem Cell and Reproductive Biology in Beijing. Stamcellen van makaken werden in een laboratorium gekweekt, en vervolgens vijf dagen na de bevruchting in varkensembryo’s geïnjecteerd. Het doel was om menselijke organen in dieren te laten groeien.

Uit de ruim 4.000 geïmplanteerde zeugen werden 10 biggen geboren. Maar slechts twee waren chimeren, dieren met cellen van twee verschillende soorten. Beide stierven binnen een week.

Transgene apen

En datzelfde jaar ‘hackten’ Chinese wetenschappers een groep apen, om ze slimmer te maken. Het experiment werd door experts als ‘roekeloos’ bestempeld! Het experiment omvatte het mengen van aap- met mens-genen. Men zou het gebruiken voor de ontwikkeling van menselijke hersenen, werd gezegd.

Gen-bewerkte baby’s

De Chinese wetenschapper He Jiankui creëerde in 2019 ’s werelds eerste gen-bewerkte baby’s. Samen met zijn team was hij betrokken bij de geboorte van drie gespleten peuters van twee vrouwen. Hij zei dat hij een tool, genaamd CRISPR, had gebruikt om te proberen een gen uit te schakelen, waardoor het AIDS virus een cel kan binnendringen, in een poging de meisjes de mogelijkheid te geven om de infectie te weerstaan.

Monsterlijk en gewetenloos

De CRISPR-tool is elders getest bij volwassenen, om ziekten te behandelen. Maar velen in de wetenschappelijke gemeenschap hekelden zijn werk als medisch onnodig en onethisch, omdat genetische veranderingen kunnen worden doorgegeven aan toekomstige generaties. Zijn experimenten werden door anderen ‘monsterlijk’ genoemd. Zelfs China kwam in actie; hij kreeg drie jaar gevangenisstraf.

Deskundigen beweren, dat het bewerken van genen bij mensen ‘mensen in ondersoorten kan verdelen’, en mutaties, genetische problemen en zelfs kanker kan veroorzaken! Dr. Kiran Musunuru van de Universiteit van Pennsylvania, een expert op dit gebied, noemde het experiment gewetenloos.

Super soldaten

Chinese wetenschappers hebben ook experimenten uitgevoerd op leden van de Chinese strijdkrachten, met als doel ‘biologisch verbeterde’ soldaten te ontwikkelen, zei een hoofd van de Amerikaanse Inlichtingendienst.

John Ratcliffe, die diende als directeur van de Nationale Inlichtingendienst van Trump, waarschuwde in een krant dat China de grootste bedreiging voor Amerika vormt. Hij zei destijds ook dat er aanwijzingen zijn, dat Chinese militaire onderzoekers het potentieel ervan beginnen te verkennen. De krant citeerde ook een Chinese generaal, die in 2017 zei, dat “moderne biotechnologie… revolutionaire invloeden zal hebben op wapens en uitrusting, de gevechtsruimten, de vormen van oorlogvoering en militaire theorieën”.

Michael Clarke, gasthoogleraar oorlogsstudies aan Kings College London (KCL), waarschuwde hoe landen bang zijn voor wat China zou kunnen produceren.

Het Pentagon bracht in 2018 geclassificeerde documenten uit, die onthulden dat cyborg soldaten tegen 2050 werkelijkheid zouden kunnen zijn, aangezien het zich een ‘mens-machine’-fusie voorstelde.
Wie weet hoe ver men vandaag de dag al is met deze ontwikkeling in het verborgene…

Onderstaande filmpje toont een vis, die zomaar ontsnapt zou kunnen zijn uit een lab:

 

Fish with ‘Human Like Face’ spotted in Chinese village, video creeping netizens

 

Vis met ‘mensengezicht’ gespot in Chinees meer in 2019

Vlakbij de Chinese stad Kunming, in het zuiden van China, werd een wel heel bijzondere vis gespot! Een voorbijganger filmde, hoe het beest vlakbij de waterkant aan het oppervlak kwam, en dat leverde een opmerkelijk beeld op! De kop van de vis lijkt onmiskenbaar op een menselijk gezicht.

 

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/14442711/china-dumping-ground-frankenstein-research-pandemic-covid/

You may also like